Week van OMF #7

Wat een fijne week was het afgelopen week! Al denk ik dat ik dit iedere week ga zeggen vanaf nu hoor. Vanaf vandaag worden er een aantal drukke weken afgetrapt met véél afspraken. Als ik in mijn agenda kijk zie ik bijna iedere dag wel iets staan en met mijn Japan reisje (hij is helemaal bevestigd nu, jieehaaa!) en Pasen in het verschiet heb ik daarnaast nog een hoop werk te verzetten. Afgelopen week was in ieder geval al lekker productief. Ik filmde bij de allerliefste Desirée voor een nieuwe aflevering van Het favoriete recept van… en nam maar liefst zeven video’s in drie dagen tijd op. Een productieve Week van OMF dus met helaas niet al teveel foto’s.

foto1

The Walking Dead begon weer afgelopen maandag. Zó fijn! Eén van mijn favoriete, misschien wel mijn meest favoriete, series. Ik zit aan de buis gekluisterd wanneer er weer een nieuwe aflevering beschikbaar is.

Dinsdag nam ik een video op bij Desirée die je misschien wel kent van de lifestyleblog Curvacious. Het was zo gezellig! En ik vergat gewoon een foto te maken… Goed teken denk ik, maar jammer voor dit weekoverzicht haha. Het resultaat van onze kooksessie zien jullie pas over een paar weken. Afgelopen zaterdag verscheen de eerste aflevering met Monique van Culy. Er werd zó leuk op gereageerd, thanks allemaal.

foto2

Senna vond de restjes sneeuw die er nog lagen aan het begin van de week wel leuk. De regen van gisteren en vandaag daarentegen niet. Ze is niet vooruit te branden momenteel. Degenen die nieuwsgierig zijn naar hoe het met haar gebroken teen gaat: het lijkt goed te gaan. Ze gebruikt de poot in ieder geval wel weer! Vanmiddag staat er een bezoekje naar de dierenarts op de planning waarbij ze de spalk gaan vervangen.

foto3

Tijd om (veel) video’s op te nemen. Ik ging onder andere aan de slag met de Rocky Road Fudge die jullie vanochtend al hebben kunnen zien.

foto4

Snapchat WTF? Die filters af en toe… Mijn username is trouwens ohmyfoodnessnl.

foto5

Ook testte ik deze week voor YouTube een bakmix waar ik tegenaan liep in de supermarkt. Kijk nou hoe goed het resultaat eruit ziet! Over een paar weken verschijnt de video op YouTube. Er komen daar trouwens sowieso wel eens video’s online die niet op de site verschijnen dus abonneer je daar als je geen video wilt missen. Het is gratis! En ik bijt niet.

foto6

Dat werk van mij is niet goed voor de lijn. Maar fijn is het wel! Anne van De Firma Taart stuurde me een doos vol lekkers op. Oh man wat hebben we gesmuld… Carrotcake, Red Velvet Cake, Witte Chocolade-Kokoscrumble (die was echt goddelijk). Diverse muesli-repen (die ook écht lekker zijn en totaal niet muf), sticky toffee…. Oh lordie lord. Elf producten van De Firma Taart zijn tegenwoordig verkrijgbaar bij MarQt. Ga er een keer langs als je tijd hebt. Zul je geen spijt van krijgen.

foto7

Mijn eerste pot multivitaminen was leeg, het waren 30 stuks, en aangezien het me wel is bevallen bestelde ik een grote pot.

foto8

In de nacht van donderdag op vrijdag werd mijn site continu aangevallen. Er ‘zat iemand tegen mijn inlogpagina aan te rijden’ zoals mijn hostingpartij Savvii het zo mooi noemde. Resultaat? Bijna 8000 van deze waarschuwingsmailtjes. NOOO! Gelukkig werd alles goed tegengehouden, zijn de ip-adressen inmiddels geblokkeerd en mijn instellingen aangepast zodat ik niet meer iedere keer een mailtje ontvang, haha. Wat een slechte start van de vrijdag zeg.

foto9

Om 08.00 uur stond ik bij Tobias om te trainen. Ik moest ’s middags voor een afspraak naar Amsterdam maar wilde wel mijn training gewoon doen. Tobias had een nieuw speeltje dat getest moest worden. En dat heb ik, als proefkonijn, geweten. Holy shit. Wel lekker weer! Tobias heeft trouwens nog enkele plekken beschikbaar dus mocht je het leuk vinden om personal training te proberen of aan een kettlebell (groeps)les mee te doen, check even zijn site.

foto14

’s Middags reed ik naar Amsterdam voor een afspraak met een pr-bureau. Plannen bespreken voor dit jaar! Het was een lunchafspraak bij een restaurant maar dat restaurant viel helaas grandioos tegen. Een uur gewacht op mijn brood met twee drollen (kroketjes moeten het zijn).

foto10

In het weekend zorgde Tim voor de lunch. Vers stokbrood met knakworst en een broodje filet americain met ei, ui, peper en zout. Fijnn!

foto11

Uit de Linda. Dit dus. Ik vind het zo achterlijk dat maten zo kunnen verschillen tussen winkels. Irritant ook.

foto12

Tim had nog geen zin om naar bed te gaan dus deelde ik het bed tijdens het lezen van een boek met Charlie. Altijd gezellig.

foto13

Ook heel fijn! Ik werd gewoon ineens verrast met een bos rode rozen. En drie mannen die strak in pak voor de deur stonden. En ok, de nieuwe Mona Intense vla in drie smaken. Da’s fijn in het weekend.

Deze week bestaat vooral uit persoonlijke afspraken en thuiswerkdagen, er moet flink vooruitgewerkt worden. Vrijdag mag ik op pad voor de Unox campagne, zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Oh wat een gevaarlijk lekkere post!

 2. Maris Maria Renne says:

  Als ik het niet eens ben met de maat die op het labeltje staat, dan knip ik het eruit. Anders word ik er chagrijnig van :-)
  Bloedirritant, dat er zo’n verschil in maten tussen merken, winkels en landen kan zitten ook. Heb je wel eens kleding gepast in Parijs of Istanbul? Goed voor je zelfvertrouwen ;-) ( NOT)

  1. Sabine Author says:

   Hahahaha! Parijs en Istanbul ga ik niet eens proberen. Amerika daarentegen, daar word ik vrolijk van!

 3. Leuke week heb je gehad!

  En was TWD niet spannend? Daryl to the rescue :) Ik ga die van gisteren vanavond kijken, ben benieuwd maar zal wel wat rustiger zijn naar de heftige aflevering van volgende week. Is meestal zo.

  Fijne week toegewenst.

 4. Rachel Kromdijk says:

  Die doos vol met lekkers wauw! ziet er enorm goed uit en wat ben je goed bezig in de sportschool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close