Week van OMF #6

Sneeuw op Valentijnsdag, tsja… Het kan natuurlijk maar of het echt welkom is is een tweede. Wel moet ik zeggen dat ik gisteren vrolijk werd van alle kindjes die volop in de sneeuw aan het spelen waren. Hoe nat en glibberig de sneeuw ook was, kinderen leken er bijzonder gelukkig van te worden. Afgelopen week was een fijne werkweek! Ik zat veel achter de computer maar nam ook weer een leuke video op voor Het favoriete recept van… (gaat aankomende zaterdag van start!) en mocht mooie foodpost ontvangen. Ook zat ik helaas met Senna bij de dierenarts, haar lompe lijf zat haar onbenullige geest weer eens in de week. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto1

Klaar om te trainen! Ik trainde afgelopen week vijf keer: twee keer CrossFit, twee keer bij Tobias en een keer spinning thuis. Heerlijk.

foto2

Ik moest aan de slag met de Bonduelle campagnevideo. Ik nam hem op en editte heb direct zodat ik hem kon opsturen. Gelukkig was zowel Bonduelle als ik heel blij met het eindresultaat!

foto3

De eerste foodpost van deze week: Boomsma Beerenburger met droge worst en een supercool blik van Oldtimers drop. Zij hebben nu biologische drop in het assortiment.

foto4

Ben & Jerry’s teasde met deze post. Ik ben heel benieuwd wat daarvan gaat komen. Wat denken jullie?

foto5

Sinds lánge tijd mocht ik mijn (kick)box-spullen weer eens tevoorschijn halen. Dinsdagavond ging ik namelijk kickboxen met Tobias! Ik train nu twee keer per week bij hem, bij voorkeur op dinsdagavond en vrijdagmiddag. We reserveren de dinsdag voor het boxen en de vrijdagmiddag voor een ‘normale’ workout. Vooral met dat boxen ga je helemaal leeg, zó fijn. Tobias is net gestart met zijn Personal Training dus mocht je nog iemand zoeken in de omgeving van Deventer die jou kan afmatten: check even zijn site.

foto6

Woensdag moest ik de deur uit dus dan mag de slowcooker haar werk doen.

foto8

Ik nam een video op met Cynthia van MissLipgloss; we maakten haar favoriete recept. Onwijs lekker en erg gezellig. Het resultaat zie je snel.

foto7

Eenmaal thuis werd ik verblijd met foodpost van Verkade. Oef, niet goed voor mij dit.

foto9

Ok, een klein stukje dan.

foto10

En weer editen. Mijn thuiswerkdagen zien er vaak wel hetzelfde uit: foto’s bewerken, blogposts schrijven, video’s editen, mails beantwoorden..

foto11

Tijd om mijn Google Analytics eens helemaal door te spitten. Ik kan het iedere blogger aanbevelen: het is zó leerzaam!

foto12

Video opnemen…

foto13

Het was de dag van domme opmerkingen vrijdag. Ze kwamen achter elkaar binnen.

foto14

Hop met Senna naar de dierenarts. Ik had het vermoeden dat ze haar teen had gebroken. De lomperik was weer veel te enthousiast buiten en heeft zich tijdens het rennen denk ik gestoten. Ze weigerde in ieder geval om op haar achterpoot te staan.

foto15

En jaaaa hoor, gehandicapte hond mee naar huis. Poot gespalkt en goed vastgezet, dit mag 4 – 6 weken zo blijven zitten met iedere 2 weken een ‘verse’ spalk. Gelukkig heeft ze er nu wel minder last van en begint ze heel voorzichtig haar poot weer te gebruiken.

foto16

IEEEEEEE *fangirl alert*. Ik heb alle Nederlandse Harry Potter boeken en ze al meerdere malen verslonden. Ik wilde ze echter ook wel eens in het Engels lezen en dus bestelde ik de volledige box.

foto17

Ik zei toch net dat trainer Tobias je echt wel kan afmatten? Battle wounds ;) Mensen die CrossFitten of veel met kettlebells trainen zullen het wel herkennen: je handen zullen nooit meer mooi zijn.

foto18

Chill-avond met Harry Potter.

foto19

Laatste training van de week was thuis: op de spinning fiets terwijl Tim naar CrossFit ging.

foto20

Het was een lipstickdag zaterdag, alle drie de lipsticks die ik had besteld kwamen binnen. Wonderland van Gwen Stefani voor Urban Decay en Greta en Grace van de NARS Audacious lijn.

foto21

Ik kocht deze reisgids bij de boekhandel want ik ga volgende week naar Japan, waaaaah! Op persreis naar Fukuoka en Kagoshima en daarna ga ik nog op eigen houtje naar Tokio. Japan staat al héél lang op mijn bucketlist dus blij ei hierzo.

foto22

Valentijnsavond, datenight met mijn meneer. We gingen eten bij ’t Zusje dat net is geopend in Apeldoorn. ZO leuk en lekker!

foto23

En daarna naar de bios: Deadpool. Hele leuke film. Heel grappig vooral. En hallo Ryan Reynolds.

Aankomende week is een beetje van hetzelfde eigenlijk. Ik ga naar Arnhem om te filmen voor Het favoriete recept van…, sporten, er staat een afspraak in Amsterdam gepland en verder wil ik veel video’s opnemen en de site voorbereiden op mijn afwezigheid tijdens de perstrip naar Japan volgende maand.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Arme Senna! En wat gaaf dat je naar Japan gaat! Ik ben nu al benieuwd naar je verhalen.

 2. Rachel Kromdijk says:

  wat ben je goed bezig zeg en met boksen wauw goed hoor! en tof dat je ook naar japan gaat, die chocolade give it to me! haha

 3. Jeetje wat een leuk vooruitzicht de perstrip naar Japan!

  Leuk, ik ben ook dol op de boeken van Harry Potter. Je weet denk ik dan ook al dat er in juli een nieuw boek verschijnt?

  Arme Senna! Ik weet hoe zij en jij je voelen. Heb net te horen gekregen dat mijn hond een knieoperatie moet ondergaan. Ditmaal aan haar rechterknie, vorig jaar al aan haar linkerknie. Dat wordt weer 6 weken in de keuken als ik naar mijn werk ben.

 4. Jaimyskitchen says:

  Leukkkk, dat je met Cynthia een recept opgenomen hebt!
  Dit zal ik ook op MissLipgloss al terug.
  Ben erg benieuwd want dit gerechte heb ik al vaak voorbij zien komen bij haar.

  Weet je al wanneer het online komt :D!?

  1. Jaimyskitchen says:

   Ik ben trouwens ook zó benieuwd naar je Japan ervaringen, want ik ga in Augustus!

 5. Kelly says:

  Wat een toffe week! Arme Senna, hopelijk kan ze er gauw weer op staan. Ik snap niet dat mensen tijd wijden aan domme opmerkingen sturen..

 6. Nienke says:

  Leuk weer! ’t Zusje is hier in Brabant al heel lang open en al meerdere keren geweest, blijft ontzettend leuk en gezellig eten! :)

 7. Roxanne says:

  Mooie lipsticks :)
  En ohhhhhhhhhhhhhhhhh, die Harry Potter box! ♥
  Beterschap voor Senna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close