Week van OMF #3-2020

Als ik terugkijk naar de foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt, zie ik dat dit voornamelijk foto’s zijn van onze twee jongens. Terugkijkend in mijn agenda denk ik ja, kan ook eigenlijk wel kloppen haha. Ik heb naast het thuis zijn met Vic en Cody niet zoveel gedaan namelijk. Op wat werkdingen na! Zo had ik maandag een meeting in Nieuwegein, ging mijn date met Marije helaas niet door maar had ik wel een fijne datenight met mijn man en kwam Viv afgelopen zaterdag langs voor een a day in the life shoot. Qua werk heb ik niet zoveel foto’s gemaakt, ik ben momenteel bezig met wat projecten waar ik nog niets van/over kan delen en laten zien dus geen teasers!

foto4 2

Maandag

Ik begon de week nog in mijn thuiskeuken waar ik een ketoproof cinnamonroll cheesecake bakte. Vriendinnetje Marije zou langskomen dinsdag en aangezien zij keto eet, wilde ik iets maken wat zij ook zou kunnen eten. Helaas werd ze ziek en ging onze date niet door. Zo jammer.

foto16 2

Vervolgens op naar mijn schoonzusje waar Cody een paar uur mocht blijven want ik moest richting Nieuwegein voor een meeting met Santa Maria! We bespraken de samenwerking voor dit jaar.

foto13 2

Daarna snel weer naar huis en Cody ophalen. Het was een beetje rennen, vliegen en springen maandag maar ik vond het stiekem wel weer eens lekker.

foto18 2

Al tijden was ik op zoek naar een nieuwe teddycoat en eindelijk vond ik een leuke/fijne bij H&M.

foto19kopie

Dinsdag

Hahaha, goede morgen deze morgen.

foto10 2

Werk verrichten met een plakbaby in huis, het is best een uitdaging.

foto5 2

Maar toen Cody ’s middags ECHT niet in bed wilde slapen, werd ik toch gedwongen om op de bank te gaan zitten. Dan maar Netflix aan, ik keek het nieuwste (op Netflix dan) seizoen van How to get away with murder. Inmiddels heb ik het seizoen uit en aaah, ik wil meer!

foto11 2

Foodpost van Tony’s Chocolonely. Ik heb deze reep nog niet geproefd uit angst dat ik dan de hele reep in een keer weg werk.

foto14 2

Woensdag

Woensdagochtend wilde ik met Vic naar peutergym gaan maar terwijl hij daar was, wilde ik zelf ook gaan sporten. Met twee kindjes op pad gaan betekent duizend keer in een kwartier bedenken of je alles wel hebt. Gedoetje wel hoor.

foto8 2

Uiteindelijk lukte het en hadden zowel Cody als Vic het naar hun zin. En ik kon zelf ook even lekker een uurtje sporten. Prima constructie zo, die houden we erin.

foto9 2

“Vic, wat wil je eten?” SOEP EN CHOCOPASTA! Ok schat, wat jij wil.

foto2 2

Dat ’s avonds stoeien voor het naar bed gaan neemt steeds gekkere vormen aan hier, hahaha.

foto17 2

Donderdag

Het zonnetje scheen en het was droog, dus ik besloot de kindjes mee te nemen naar de kinderboerderij. Daar kon vooral Vic even uitrazen.

foto3 2

Zeiknat en onder de modder maar hij vond het heerlijk.

foto1 2

Eenmaal thuis ruimde ik Cody zijn commode op en haalde ik alle te kleine kleertjes weg. Boh, hij groeit zo snel… Na het slapen gingen we nog even langs de kapper, Vic zijn haar moest nodig onder handen genomen worden.

foto15 2

Creatief denken als de baby ineens de fles wil maar jij toch echt even moet koken.

foto12 2

Vrijdag

Vrijdagochtend bracht ik Vic naar de gastouder en vervolgens liepen Cody en ik in ongeveer een uur (op en neer) naar de dierenarts om pillen op te halen voor Senna. Was een groot succes, not. Krijsen, een uur lang.

foto6 2

Maar vervolgens kijkt hij je dan zo aan. Hoe kun je daar nou gefrustreerd over blijven? Charmeurtje.

foto7 1

Slapen in bed werd hem weer niet, dit lukt de hele week al niet overdag, dus na weer een paar afleveringen van mijn Netflixserie, maakte ik vast een begin aan dit overzicht terwijl Cody op mijn schoot sliep.

foto22 2

Terwijl Tim een etentje had en ik de kindjes op bed had gelegd dook ik in dit boek. Ik heb hem al liggen sinds voordat Vic 1 jaar werd en nu heb ik er denk ik echt iets aan. Heel interessant!

foto20 2

Weekend

Het weekend begon met een gezellige a day in the life shoot met Viv als fotograaf! Ik vond het zelf een hele leuke ochtend en ben enorm benieuwd naar de foto’s. Cody was moe en sliep lekker bij mij op schoot ’s middags.

foto24 2

Terwijl ik de eerste aflevering van Wie is de Mol terug keek.

foto21 2

Toen de kinderen wakker waren ’s middags brachten we ze weg naar oma en konden wij EINDELIJK aan onze datenight beginnen. Het was véél te lang geleden dat we quality time met zijn tweetjes hadden, schandalig gewoon. We begonnen met een biertje in het biercafé, vond deze overigens gruwelijk lekker – smaakte naar lychee!, en gingen daarna een hapje eten.

foto19 2

Om vervolgens naar deze film te gaan. ZO GOED!

foto23 2

Gisteren sliepen we uit tot 09.00u, wat een genot om na zoveel maanden (voor mij sinds september) weer eens een nacht door te slapen. We deden het huishouden en gingen daarna onze beertjes weer ophalen. Vic lag lekker in bed, Cody in de box en Tim ging op pad.

foto25 2

Ondertussen ging ik aan de slag met het maken van fotoboeken via de app Once Upon (no spon!). Ik wil in deze laatste weken van mijn verlof graag nog even wat fotoboeken maken van onze vakanties sinds Vic er is, maar het lijkt me ook leuk om van allebei de jongens van ieder jaar een fotoboek te maken. Ik ben vast begonnen met die van Vic al moet ik nog even op mijn oude telefoon kijken voor de foto’s van januari 2019 t/m juni 2019; die van Cody over 2019 is natuurlijk kort, maar heb ik al wel vast gemaakt en besteld. Ben heel benieuwd!

Wat een fijn weekend was het.

Afgezien van het feit dat Tim aankomend weekend een weekendje weg is en ik er voor het eerst een paar dagen/nachten achter elkaar alleen voor sta thuis, gebeurt er weinig bijzonders deze week. Ok, bijna dan. Vrijdagochtend is Cody zijn eerste wenochtendje bij de gastouder. Nog even en hij mag met zijn grote broer mee, jeetje wat gaat de tijd hard. Ik ga van deze vrije uurtjes gebruik maken om even naar de kapper te gaan, dat is hoog nodig aangezien de laatste keer in oktober was. Donderdag moet ik met Senna naar de dermatoloog (ja, die zijn er ook voor honden blijkbaar) en zaterdagavond viert Nanda haar 30e verjaardag en doe ik een op en neertje naar Amsterdam terwijl mama op de jongens past.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close