Week van OMF #25-2022

Ik weet dat de weken voorbij vliegen, maar afgelopen week was ik even helemaal de kluts kwijt. Qua dagen maar ook wat betreft data. Ik dacht dat was pas in de tweede week van juni zaten, maar niets bleek minder waar. Het was een week vol met afspraken, Avondvierdaagse en kookdagen. Tussen de bedrijven door genoot ik zoveel mogelijk van het mooie weer en dook ik mijn studieboeken in.

Maandag

De week begon direct lekker productief met een kookdag. Zes recepten op de planning! Waaronder de nodige guilty pleasures, haha. Alles komt in juli en augustus online.

’s Avonds aan de studie. Aankomende zaterdag doe ik weer tentamen, dus de leermarathon is weer begonnen.

Dinsdag

Ik ben langzaamaan mijn kantoor aan het uitmesten en daar hoort ook het leeg eten van de vriezer bij. Zeer vervelend om te moeten lunchen met dim sum hoor.

De enige echte vrije avond besteedde ik in bad en daarna met Tim op de bank. Zo fijn. Deze foto appte ik naar een vriendin toen ze me vroeg of ik zin had om mee te gaan wandelen, haha.

Woensdag

Mamadag! We deden vrij rustig aan want het was warm, ik moest wat dingen in huis doen en Vic had ’s avonds de allereerste dag van de Avondvierdaagse. Deze kleine drop wilde vooral knuffelen. “Nog eeeeeven knuffelen mama.”

Op verzoek van de jongens zette ik ’s ochtends het badje weer op zodat het water wat kon opwarmen. Daar werd zeer gretig gebruik van gemaakt de rest van de dag.

Mijn IKEA bestelling kwam binnen! Die ‘voedseldeksels’ (die gekleurde dingen) zag ik laatst al liggen en sindsdien had ik er spijt van dat ik ze niet had meegenomen. In de webshop spotte ik meerdere handige dingen dus ach, dan maar even bestellen.

Studie, studie, studieeeee!

Donderdag

Na een boodschappenrondje dook ik de keuken op kantoor weer in voor de nodige zomerrecepten.

Ik filmde voor een extra Reel tussendoor op jullie verzoek. Het recept voor de bosui-olie deel ik binnenkort via IG.

Dit recept lukte helaas niet helemaal ik. Ik wilde slush puppies maken, maar het werd meer ranja met heel veel ijs. Helaas. In de herkansing dus!

’s Middags wandelde ik even naar het centrum, haalde een ijskoffie en spendeerde de rest van de middag achter de pc.

En ’s avonds liep ik mee met de Avondvierdaagse! Vic liep de vierdaagse van woensdag t/m zaterdag en Tim en ik zouden afwisselen. In de praktijk liep ik uiteindelijk drie keer, haha. Zo gaat dat soms.

Om 20.30u waren we gedoucht, lag Vic in bed en dook ik in mijn studiemateriaal.

Vrijdag

Vrijdag was echt een regeldag. Tim moest onverhoopt werken en dus moest ik alle afspraken die stonden afhandelen. Niet ideaal, maar goed. Ik bracht Senna naar de trimsalon en ging ’s middags met Cody naar de dermatoloog in het ziekenhuis.

Daarna haalden we Vic op van mijn ouders, gingen we eten en ’s avonds liep ik avond nr. 2 van de Avondvierdaagse.

Ik kwam bijna nergens aan toe door al het taxiën overdag, dus deze koffie was welverdiend.

En extra fijn: het was ’s avonds nog heerlijk weer dus ik studeerde lekker buiten.

Weekend

Deze fijne foodpost kwam binnen dit weekend: nieuwe vegan chocolade van Hands off My Chocolate en wauuuw, zó romig! Het zijn een soort praliné repen maar dan dus vegan; echt top.

Overdag deden we zaterdag rustig aan; ’s avonds was namelijk de intocht van de Vierdaagse. Wat een feestje! En zo trots op onze kleuter die vier keer 5km liep.

Na de festiviteiten lagen de kinderen pas om 21:00u op bed; Tim en ik doken daarna op de bank met een borrelplankje.

Gisteren maakte ik geen foto’s maar ik startte de dag met een flinke wandeling met mijn moeder; was ’s middags Mario Party aan het spelen met Vic en daarna gingen we nog even met z’n allen naar de speeltuin.

Aankomende week is een stukje rustiger en dat vind ik heel fijn. Ik heb weer de nodige kookdagen gepland, ik ben vooral veel aan het koken met het zicht op de vakantie, maar verder staan er weinig afspraken in de planning. Donderdag werk ik een hele dag met mijn collega Wies. We gaan bezig met plannen voor het najaar en volgend jaar. Even werken AAN het bedrijf in plaats van er IN. Fijn!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close