Week van OMF #26-2018

Een héle goedemorgen! Of middag of avond natuurlijk, afhankelijk van wanneer je deze Week van OMF leeft. En jaaa, ik ben er weer! Dat had je gisteren al kunnen zien aan Sab’s Eetoverzicht natuurlijk maar ook staat er weer een nieuw weekoverzicht voor je klaar. Ik was even drie weekjes afwezig vanwege mijn vakantie maar afgelopen week dook ik weer vol in het werkende leven. Ik had me voorgenomen afgelopen week nog vrij te nemen, maar al vrij snel bleek dat dat absoluut geen optie was – er lag teveel op stapel. Mijn week was gevuld met leuke privé aangelegenheden, veel werk en een ontzéttend hangerige dreumes. Kijk je mee?

foto10

Maandag

Even wennen weer hoor, die wekker. Ik had hem nog wel even kunnen missen. Vic was nog een dagje thuis en tijdens zijn ochtendslaap ging ik aan het werk. Het typische after-vakantiewerk: nieuwe planning, schema voor de komende weken bekijken, deadlines inplannen en mail beantwoorden. Niet heel bijzonder.

foto9

De broekriem werd weer aangetrokken en dus lunchte ik gezond: een simpele salade met gerookte zalm en een ‘dressing’ van Skyr en pesto.

foto8

Oorspronkelijk had ik een afspraak staan in de middag maar deze werd lastminute gecancelled. Ik reed dus even naar mijn ouders om hoi te zeggen en bij te kletsen. Eenmaal thuis ging Vic weer naar bed en nam ik de shoplog op met de dingen die ik kocht in Italië. Morgen online!

foto1

Dinsdag

Dinsdagochtend bracht ik Vic weg naar de gastouder en daarna ging ik nog even aan het werk.

foto2

Ik lunchte met een volkorenwrap met scrambled eggs, zalm, rucola en bosui.

foto3

Op naar Amsterdam! First stop: de Apple Store. ‘Gelukkig’ was het defect aan mijn telefoon (mijn telefoon ging vlak voor de vakantie kapot) niet te repareren en kreeg ik in plaats van mijn telefoon te moeten opsturen een nieuwe mee. Top service!

foto13

Daarna door naar de CEO van HelloFresh waar ik ’s avonds een heerlijk (en gezellig) diner had. Hier heb je gisteren al over kunnen lezen in het eetoverzicht. Maar kijk even naar deze prachtig gedekte tafel!

foto12

Het menu voor de avond en de fantástische Broste Copenhagen borden met mooi zilver bestek.

foto7

Woensdag

Voor Tim zijn verjaardag had ik hem en zijn beste maten op een verrassingsavond gestuurd. Alle mannen vonden het zó leuk dat ze als bedankje een bos bloemen lieten bezorgen. Hoe lief is dat. Totaal onnodig natuurlijk, was al blij dat ze het zo leuk hebben gehad.

foto20

Dit was zo’n beetje de maximale afstand die ik bij Vic vandaan mocht zijn afgelopen week. Hij was zó hangerig en huilerig, moest vast weer even acclimatiseren na zo’n fijne vakantie. Wat is ‘ie bruin en blond he? Ik zal binnenkort weer eens een dagje vloggen, veel van jullie zijn nieuwsgierig naar onze man, haha.

foto19

Aan de slag voor een samenwerking!

foto21

Ik kreeg dit boek binnen van Danny Jansen, zó leuk! Er staan allemaal recepten in voor snacks als een patatje oorlog, kipcorns etc.

foto16

Donderdag

Kledingstress op de vroege ochtend. Hoe fijn is dan Instagram waar jullie massaal stemden op mijn poll, haha. De boots wonnen het uiteindelijk.

foto4

Vic was naar de gastouder en ik had tijd over voordat ik weg moest dus ik haalde even gauw de auto door de wasstraat. Dat was hoognodig.

foto5

In de middag pikte ik Nanda op. Bij de Apple Store in Amsterdam haalden we even mijn nieuwe telefoon op en daarna reden we door naar het terras van Happy Happy Joy Joy voor een hapje en drankje. Zo’n fijne plek! Ik vind het nog steeds jammer dat Mercat weg is maar HHJJ is een goede vervanger.

foto6

Daarna was het tijd voor ED SHEERAAAAAN! Een jaar geleden kocht ik hier al tickets voor en eindelijk was het zo ver. Het was zó gru-we-lijk tof, niet normaal. Wat die man in zijn eentje op een podium kan doen is onmenselijk.

foto11

En als klap op de vuurpijl kwam Robbie Williams nog ‘even’ langs om Angels te zingen, magisch. Wat een übertoffe avond. Vorig jaar wilde ik al heel graag maar toen was ik net bevallen van Vic (niet handig nee), dus ik was heel blij dat het dit jaar wel kon én ik tickets kon bemachtigen. Hopelijk volgend jaar weer.

foto15

Vrijdag

Het opstaan vrijdag viel niet mee. Net als de hele dag trouwens, foei. Brakkie takkie hier. Maar goed, ik moest toch wat doen. Allereerst besloot ik iets tegen de fruitvliegjesinfasie te doen. Mijn ultieme tip: appelazijn met afwasmiddel. Fruitvliegjeskerkhof gegarandeerd.

foto14

Deze Gelato Expert van Magimix, een zelfvriezende ijsmachine kreeg ik afgelopen week binnen om te testen. En dat ging ik natuurlijk even doen.

foto18

Ik maakte zelf kokos-chocolatechipijs, súper lekker en goed gelukt. Het recept volgt.

foto17

Bij Kwantum bestelde ik items van het servies dat EnSuus heeft gemaakt. Te tof om te laten liggen en perfect voor fotografie.

foto26

Weekend

Terwijl Tim ging trainen zaterdagochtend ging ik met Vic naar Prénatal. Ik moest cadeautjes hebben en Vic had ook het een en ander nodig.

foto25

Dit super stoere broekje van Tumble ’n Dry scoorde ik in de sale. Is ‘ie niet gaaf?

foto24

Eenmaal thuis maakte ik de tuin een beetje in orde terwijl Vic ging slapen.

Aan het einde van de middag brachten we Vic naar mijn ouders, hij ging daar logeren en wij gingen ’s avonds naar een feestje. Ik heb hier geen foto’s van gemaakt.

foto22

Gister konden we doordat Vic er niet was lekker rustig opstarten, wat een luxe! Pas om 10.30u zaten we aan het ontbijt, haha. Lekker een açaibowl in de tuin.

foto23

Nadat we Vic hadden opgehaald ging ik samen met Lot en Vic naar hockeyclub Ares hier in Apeldoorn, daar was een hockeytoernooi gaande en een aantal bekenden deden mee. Even hoi zeggen.

Dat was ‘m weer, best een flinke week zo na de vakantie hè? Aankomende week gaat niet heel veel anders zijn. Tim werkt vandaag thuis en dat komt super goed uit, Vic krijgt vanochtend namelijk de BMR prik. Ik hoop dat hij er goed op reageert. Tot nu toe hebben we nog niet veel problemen gehad met vaccinaties, hopelijk met deze ook niet. Dinsdag is voor mij een videodag, woensdag staat er een date met vriendinnetje Kevser op de planning en ’s avonds een etentje met mijn foodie vriendinnen. Donderdag heb ik een afspraak en daarna high tea en etentje met Nanda. Vrijdag de hele dag shooten voor een boek in opdracht en dan is de week alweer voorbij.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Nelleke says:

  Zo leuk om weer te lezen, ik heb je weekoverzichten gemist! En wat ziet Vic er anders uit, maar nog steeds zo schattig!

 2. Karin says:

  natuurlijk heb ik je je vakantie heel erg gegund, maar het is zo fijn dat je er weer bent, heb je wel gemist hoor! wat ziet de kleine man er mooi uit, zo lekker bruin en met die blonde haartjes, zo schattig

  1. Sabine Author says:

   Dankje! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close