Dit kocht ik in Italië! (Food shoplog)

Hallloooo daar! Zoals jullie ongetwijfeld niet hadden gemist spendeerde ik een groot deel van afgelopen maand in Italië. Het was voor mij de eerste vakantie sinds ik Ohmyfoodness heb dat ik heel bewust heb gekozen om niet te werken. Er kwamen geen eetoverzichten online, geen weekoverzichten en ook voor zakelijke dingen was ik nauwelijks bereikbaar. Ik heb er knétterhard van genoten kan ik je vertellen. Ondanks dat ik tijdelijk even afstand nam van OMF, bleef mijn foodie hart natuurlijk wel hard kloppen en in een land als Italië kan ik mijn geluk niet op. Toen ik zag dat onze campingsupermarkt mega uitgebreid bleek te zijn kon ik me dan ook niet inhouden en sloeg ik op de dag voor vertrek even flink wat lekkers in. Ik ging naar huis met heel wat zakken pasta, rijst, olijfolie en andere lekkernijen en die laat ik je in deze video allemaal zien. Ik nam een stukje Italië mee naar huis!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close