Week van OMF #26-2017

Een hele goede maandagmorgen! Ik sta aan het begin van een relatief rustige week en stiekem vind ik dat best lekker. Afgelopen week was met vlagen namelijk best druk! Nu houd ik daarvan, maar het is wel fijn en als het zo nu en dan afgewisseld wordt met rustige periodes. In ieder geval, aan de start van een nieuwe week blikken we in Week van OMF altijd weer even terug op de week hiervoor. En die week was leuk! We hadden een aantal huisbezichtigingen, ik had een filmdag en samen met Viv spendeerde ik de hele donderdag in Amsterdam om te eten. Alleen maar te eten ja.

Er zaten ook best wel wat niet boeiende momenten tussen deze week en ik merk dat ik niet heel veel gefotografeerd heb. Op maandag was ik tussen het spelen met Vic door gewoon aan het werk namelijk. Ik wisselde het knuffelen af…

… met werken!

En snoepte ondertussen van kersen en aardbeien. Zo heerlijk al dat zomerfruit!

Dinsdag was niet veel anders. Ik werkte en knuffelde met mijn meneertje…

… en aan het einde van de middag bezichtigden we een huis dat we hadden gezien op Funda. Was overigens niets voor ons.

Ik spendeerde een deel van de dinsdagmiddag aan het leeghalen van ons opblaasbad door met emmers water te sjouwen. Ware het niet dat ‘t woensdagochtend HOOSDE en het hele zwembad uiteindelijk nog voller was dan dinsdagochtend. Great.

Tussen de buien door ging ik even langs het huis van mijn ouders om voor de visjes en de plantjes te zorgen. Aan hun tuin kun je wel zien dat het vruchtbaar weer is (geweest). Zoveel dagen zon en dan ineens een paar dagen reden doet veel goeds voor de plantjes, wow!

Vic was woensdagmiddag in een vreselijke bui en na 1,5 uur proberen hem in bed te leggen met alleen maar krijsen tot gevolg, nam ik hem maar mee naar beneden. Uiteraard sliep ‘ie binnen 5 minuten toen hij bij me lag (ik maak geen grap!) en dus keek ik ‘noodgedwongen’ een docu via Netflix.

Donderdag stond er een eetdag met Viv op de planning! We gingen hotspots hoppen in Amsterdam! We begonnen bij Weyers…

… en liepen daarna even naar deze nieuwe stroopwafelwinkel in de Kalverstraat.

De aftermath van onze freakshakes bij het Krasnapolsky. Oh oh…

We bezochten verder nog de Foodhallen, SNCKBR en de Kanarieclub!

En sloten af bij het Hardrock Café waar Viv deze idiote grote bel wijn kreeg. Niet.normaal.

Vrijdagochtend bracht ik Vic naar de gastouder en daarna ging ik boodschappen doen. Ik had een flink gevulde werkdag op de planning. Bij de Albert Heijn kwam ik deze nieuwe pindakaassmaken tegen. Hoe leuk!

Eenmaal thuis bracht ik alles in gereedheid om te gaan filmen. Ik filmde uiteindelijk drie video’s.

En fotografeerde natuurlijk ook het eindresultaat. Hier werd iets zoets op de foto gezet! ;) Het recept komt aankomende donderdag online.

Zaterdagochtend brachten we Senna en Vic weg want Tim en ik hadden samen een weekendje Den Haag op de planning! We besloten direct goed te beginnen met een lunch bij Mama Kelly, één van mijn favoriete restaurants.

We deelden onze gerechten uiteraard en bestelden tosti met kreeft en een halve kip. Zálig.

‘s Middags hadden we een ‘feestje’ bij vrienden in Den Haag en speelden we Cards against Humanity. Hysterisch gelachen hebben we. Tikkeltje grof allemaal, houden we van.

Na het avondeten gingen Tim en ik naar de bios! We kochten tickets voor Wonder Woman. Erg vermakelijke film en hoe chill dat de bioscoop op 100 meter vanaf ons hotel zat.

Gisterochtend sliepen we ‘uit’ (ik was om 08.00u wakker) en daarna gingen we op zoek naar een ontbijtstekkie. We belandden uiteindelijk op het terras van Jamey Bennett waar ik zuurdesemtoast met avocado en gepocheerd ei bestelde. JUMM.

Na het uitchecken reden we nog even naar Scheveningen om uit te waaien op het strand en een drankje te drinken. We zijn allebei dol op het strand, ik zou er geen problemen mee hebben om in de buurt van het strand te wonen.

Op aanraden van één van jullie op Instagram aten we nog even een visje bij Simonis voordat we weer naar huis reden.

Eenmaal thuis haalden we Vic op, deden we het huishouden en mocht ik eindelijk mijn #mamaswap pakket uitpakken <3 Vic is verwend met vooral heel veel leuke kleertjes.

De rest van de dag deden we niet zoveel meer. Vooral nog even relaxen en genieten van de paar uurtjes die het weekend nog had.

Wat een fijne week was het met een leuk weekend als afsluiter. Zoals ik al zei is deze week vrij rustig, er staat eigenlijk niet zoveel op de planning. Deze week hoef ik ook voor het eerst sinds Vic naar de gastouder gaat niet op donderdag of vrijdag de hele dag weg, dus hopelijk kom ik eraan toe om een start te maken met een aantal nieuwe projecten. Ik houd jullie op de hoogte.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Het ziet er uit als een fijne week met heel veel lekker eten!

  2. Lekker weekje! En dat van dat niet-willen-slapen herken ik haha. Heb daarom een fijne draagzak gekocht zodat ik dan toch nog iets kan doen :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close