Week van OMF #1-2021

De kop is er weer af, de eerste echte week van januari zit erop! Hoe was ‘ie voor jullie? Ik snap best dat deze week voor veel mensen (ouders) lastig waren. Zo’n lockdown starten met de kerstvakantie is enerzijds wel lekker, maar als je na de vakantie ineens weer wordt geconfronteerd met de realiteit is dat toch iets minder fijn. Voor mij zit er weer een normale werkweek op. Vic was nog wel ziek van de waterpokken en met Cody moest ik naar het consultatiebureau voor vaccinatie, maar verder was het een relatief normale week.

IMG 9300

Maandag

Mijn werkweek begon thuis aan de eettafel. Ik moest met Cody naar het consultatiebureau voor vaccinaties en op die dagen blijft hij sowieso thuis. Hij is dan altijd wat hangerig en slaapt heel veel. Gelukkig ging wel alles goed al vinden ze hem bij het CB voor de tweede keer op rij eigenlijk wat te dun. Hij wordt nu extra in de gaten gehouden. Kind vreet als een bootwerker dus bijzonder is het wel.

IMG 9308

Thuiswerken met kinderen.. het blijft een uitdaging.

IMG 9313

Vriendinnetje Nanda vroeg naar schilderen op nummer en dat had ik nog liggen. De pakketjes gingen haar kant op, ik ben er nu niet meer mee bezig namelijk.

IMG 9318

Dinsdag

Mijn dinsdag begon met het doen van de boodschappen, daar kwam ik maandag namelijk niet meer aan toe. Boodschappen voor werk that is. Die voor thuis worden altijd op maandagavond bezorgd.

IMG 9319

Mijn nieuwe ondergronden kwamen ook binnen! Deze heb ik besteld bij Elvan Unlu. Super mooi zijn ze!

IMG 9323

Ik besloot de ondergrondjes direct te gebruiken en werd niet teleurgesteld.

IMG 9324

Nog een fijn pakketje: van À la kreeg ik te gekke accessoires om de tafel mee aan te kleden. Helaas te laat bezorgd door vertraging bij de post, maar hoe te gek is dit. Helemaal in mijn stijl.

IMG 9336

Mijn diamond painting hobby neemt serieuze vormen aan… *kucht*

IMG 9337

Woensdag

Woensdag was natuurlijk zoals altijd mijn mamadag! Ik nam de OMF-members via de afgeschermde Instagrampagina mee in mijn dag d.m.v. foto’s en video’s. Mijn dag start in ieder geval niet zonder cappuccino.

IMG 9350

’s Ochtends de kinderen vermaken vind ik altijd best een uitdaging. We gaan vaak naar de kinderboerderij, Apenheul (hebben we een abonnement op)… in ieder geval de deur uit. Maar dat kan natuurlijk niet nu. Dus ik trok alle knutselspullen maar uit de kast en dat was welgeteld 10 minuten een succes. *zucht*

IMG 9352

Terwijl Cody op bed lag maakte ik even van de gelegenheid gebruik om te sporten. Met de Ring Fit Adventure van Nintendo Switch.

IMG 9357

Dit boek kreeg ik voor Kerst en is echt een aanrader voor mensen die zich willen verdiepen in foodfotografie!

IMG 9368

Donderdag

Terug op kantoor maar weer waar ik de hele ochtend in de keuken stond om recepten te ontwikkelen.

IMG 9372

Ook zetten we een kledingrek in elkaar waaraan ik mijn vinyl-ondergronden kon hangen. Ziet er een stuk opgeruimder uit zo hè? Veel beter dan ze opgerold te hebben liggen, dan pak ik ze helemaal niet snel genoeg namelijk.

4b02430e 386c 4a78 af78 a438989d1d68

Vrijdag

We hadden een brainstorm voor de rest van het jaar gepland staan vrijdag. Eigenlijk de eerste keer dat we dit deden maar het bleek erg nuttig t zijn.

IMG 9375

Voor de lunch bestelden we pokébowls – zooo lekker.

IMG 9381

’s Avonds ging ik weer aan de slag met mijn studie Toegepaste Psychologie. Mocht je het gemist hebben: op Instagram vertelde ik er meer over.

IMG 9395

Weekend

Dit weekend maakte ik eigenlijk nauwelijks foto’s, zoals gewoonlijk. Zaterdag was een normale dag; gisteren begon ik de dag weer met een lange wandeling met mijn moeder zoals iedere zondag. Als het ’s nachts heeft gevroren kom je in het bos wel eens ijshaar tegen, vind dat zo bijzonder! Vocht dat uit takken komt bevriest dan, het zijn dan net haren.

Aankomende week werk ik drie dagen op kantoor en ben ik verder druk met studeren! Ik sta twee dagen in de keuken waarvan één dag voor mijn vierde boek! Die moet eind april ingeleverd worden en dus moeten er echt weer wat recepten op de foto.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Soraya says:

  Wooooow stoer dat je weer bent gaan studeren! Ik twijfel al een tijdje om me om te laten scholen, op dit moment in between jobs en dan inspireer je me wel om concrete stappen te gaan zetten. Respect hoor!!!

 2. Odette Krijthe says:

  Geweldig leuke tafeldecoratie ja!

 3. Caroline says:

  Allemaal leuke plannen! Ik hoop dat je ook weer een agenda maakt dit jaar…ben er zo blij mee!

  1. Sabine Author says:

   Dat gaan we zéker doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close