Week van OMF #40

Jullie hebben Week van OMF de afgelopen twee weken even moeten missen, maar ik ben er weer hoor. Het is gewoon niet zo handig om een weekoverzicht te willen publiceren als je in het buitenland zit. Twee weken geleden zat ik nog in Noord-Ierland en vorige week op Malta. Hoe fijn het ook is dat er vrijwel in ieder hotel WiFi beschikbaar is, het is eigenlijk nooit sterk genoeg om een hele batch foto’s in een keer te uploaden. Ik bespaar me graag de stress en frustratie op zulke momenten, dus vandaar dat ik de weekoverzichten even heb overgeslagen. Maar goed, vanaf nu ben ik zeker tot aan de Kerst in Nederland en kunnen jullie weer een weekoverzicht verwachten! Ik dacht dat ik niet heel veel foto’s had gemaakt afgelopen week, maar het bleek mee te vallen. De echte werkweek begon voor mij op dinsdag, deze Week van OMF dus ook!

foto1

Na twee persreizen vlak op elkaar was het echt weer tijd om de keuken in te duiken dinsdag. Ik moest video’s opnemen en er stond nog genoeg op de planning om te maken. Ik begon met het maken van de gezouten karamelsaus voor deze héérlijke appeltaart. Karamelsaus maken is echt een fluitje van een cent, je moet alleen even op blijven letten.

foto2

En zeg nou zelf, dit is toch veel beter dan een pot met goud? JUM! En overal lekker bij. Iemand vroeg op de Instagram waar je karamelsaus nog meer bij kon gebruiken. Nou, bij alles? IJs, koekjes, op brood (hoe guilty wil je het hebben, haha), bij brownies, over taart (cheesecake!), in een milkshake…

foto3

Na wéken, de laatste keer was begin augustus, was het eindelijk weer tijd voor een boek dag. Viv en ik zetten drie gerechten op de foto. Het begint al aardig op te schieten met Reishonger! Moet ook wel, 1 december is mijn deadline.

foto4

Aan het einde van de middag reed ik naar Amsterdam waar de boeklancering van vriendinnetje Pauline was. Ik vertel jullie binnenkort meer over het boek en deel dan ook een lekker recept.

pauline_diner

Maar we hebben al lekkere voorproefjes gehad donderdag. Heerlijk hoor, op zo’n manier kennis mogen maken met een nieuw boek.

foto5

Tim was donderdag de hele dag in Amsterdam voor een congres en nam al dit lekkers voor me mee. Perfecte man toch?

foto6

Coca-Cola weet altijd iets moois van hun perspakketten te maken. Kijk die schattige flesopener!

foto7

Trots op mijn lieve vriendinnetjes die beiden een prachtig boek hebben uitgebracht in de afgelopen weken.

foto8

Ik kreeg van fonQ en MYOMY de meest geweldige luiertas. As. zaterdag laat ik hem in een nieuwe zwangerschapsupdate zien. Over fonQ gesproken, aankomende woensdag gaat er een wáánzinnige winactie met ze van start waar zelfs ik jaloers van word. Dus stay tuned.

foto9

Lunchen met leftovers, heerlijk verse focaccia. Jummie!

foto10

Zaterdag was echt een regeldagje. We begonnen met de markt en de stad waar ik bij The Sting even wat shirts met lange mouwen kocht. Die zitten nu het lekkerst met de dikker wordende buik. Daarna naar oma, en later die dag met Ken en Annemie naar Escape Room in Beekbergen. ’s Avonds gingen we uit eten maar dat heb je gisteren al kunnen lezen.

foto12

Gisteren was nog zo’n productieve dag, ideaal hoor! We maakten het huis van top tot teen schoon, haalden het karton uit de babykamer, wasten de gordijnen etc. Allemaal extra dingen dus. Ook verruilde ik mijn zomerkleding weer voor winterkleding.

foto11

Er zijn ZOVEEL kookboeken uitgekomen die ik allemaal nog aan jullie wil laten zien, dus aankomende week bestaat mijn vrijwel mijn volledige eetplanning uit recepten uit deze boeken. Lekker makkelijk hoor, hoef ik niet al teveel na te denken haha.

Dat was ‘em weer. Ik mistte afgelopen week twee werkdagen dus ik moest veel werk in drie dagen zien te proppen. Gelukkig is het vanaf deze week weer allemaal normaal, al wordt het de komende weken wel heel druk! Het is echt een periode van planningen maken. We hebben nog 7 weken te gaan tot 1 december en in die weken moet sowieso mijn boek af. Echter moet ook alles voor Kerst helemaal klaar zijn voor die tijd en dat is een héél hoop werk. We doen het dit jaar namelijk een beetje anders dan normaal, maar daar vertel ik jullie binnenkort meer over. De komende 7 weken zijn de donderdagen in ieder geval geblokt voor boekdagen en de vrijdagen voor kerstdagen. Alle andere werkzaamheden moeten dus in de overige dagen gepropt worden. Uitdaging! Maar dat gaat vast goedkomen.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Kirsten says:

  Kookboeken zijn heerlijk om in te bladeren, zeker als het water je dan in de mond loopt! Ik ben benieuwd naar wat er bij jou aankomt :)

 2. Kirsten says:

  Kookboeken zijn heerlijk om in te bladeren, zeker als het water je dan in de mond loopt!

 3. Aah, die chocoladeletters zien er zó goed uit!

 4. Echt de perfecte man inderdaad, dat hij dat allemaal voor je meeneemt. Heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar de recepten uit de boeken, nooit erg om inspiratie op te doen :)

 5. Daniëlle says:

  Heerlijke week! En perfect zo’n man… Hij zorgt goed voor je ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close