Week van OMF #2-2023

Hebben jullie allemaal de eerste school-/werkweek weer overleefd mensen? Ik moet eerlijk bekennen dat het er hier behoorlijk relaxt aan toeging. Vic had sowieso enórm veel zin om weer naar school te gaan en dat helpt natuurlijk heel erg mee.

Mijn weken zijn tegenwoordig in tweeën gehakt: één deel mét de kinderen en een paar dagen zonder. Dat was even gek en wennen maar aan de andere kant kom ik door de nieuwe verdeling wel aan dingen toe die anders láng zouden duren. Het aanpakken van de zolderkamer was daar een van de dingen van.

IMG 4545

Maandag

Mijn week begon in de keuken afgelopen maandag, ik had behoorlijk wat kookdagen gepland staan. Tussen de bedrijven door had ik ook nog een digitale meeting met het team voor het slowcookerboek.

IMG 4567

Ik deed een poging tot weer studeren maandagavond, maar dat liep op niets uit. Ik bedacht duizend andere dingen om te doen en gelezen tekst bleef totaal niet hangen. Nog even mee wachten dan maar.

IMG 4576

Dinsdag

Dinsdag was kook- en meetingdag nummer twee. Qua werk verliep het allemaal heerlijk afgelopen week. Zo fijn is dat.

IMG 4578

Bij Vic op school werken ze altijd met thema’s en het nieuwe thema is koken & bakken (fantastisch). Ze moesten tijdens het avondeten klaar zitten voor een sketch van de juffen. Zo leuk hoe ze dat altijd doen.

IMG 4582

Iedere avond bij me op de bank.

IMG 4584

Woensdag

Het was een dag vol foodpost woensdag. No Fairytales kwam een pakket brengen met kant-en-klaar burrito’s en wraps voor in de vriezer. Handig voor dagen dat ik alleen eet!

IMG 4586

En Beyond Meat kwam ook met een fijn pakket vol vega vleesvervangers. Ik ben al dol op de worstjes en ook erg benieuwd naar de rest.

IMG 4589

Tijd om te bakken! We maakten stroopwafelcake met z’n drietjes. En uiteraard moest de beslagkom worden uitgelikt.

IMG 4591

Het kwam afgelopen week een paar keer voor dat ik ’s avonds op de bank nog aan het werk was. Maar dat is ok!

IMG 4592

Donderdag

Dag nummer 3 om de keuken in te duiken. Ook ging ik aan de slag voor een samenwerking en daarvoor moest ik foto’s maken van mijn kruidenlade.

IMG 4607

Ik testte een nieuwe massagegun waar ik binnenkort meer over deel via Instagram. Cass vond ‘m in ieder geval erg interessant en ik súper fijn. Aanrader zo’n ding!

IMG 4612

Ik zou eigenlijk een lunchafspraak hebben maar die ging wegens ziekte niet door. Dus ik deed vast wat dingen die voor vrijdag op mijn lijstje stonden. Waaronder het omslagbeeld voor het slowcookerboek schieten! Dat is altijd een flinke klus.

IMG 4614

Dat niet ieder recept gelijk is blijkt maar weer, één van mijn risottorecepten was een papje geworden. Bleh.

IMG 4625

Donderdagavond zat ik op de bank en ineens hoorde ik gedruppel naast me. Neeeee, lekkage in het dak. Zó balen. Gelukkig komt er vandaag iemand langs voor inspectie. Man man, tot zover een positieve start van het jaar.

IMG 4632

Vrijdag

De vrijdag spendeerde ik grotendeels achter de laptop; ik werkte veel recepten uit. Om 10.30u had ik hondencursus met Cass. Dat was mega nuttig en leuk.

IMG 4635

Precies op tijd want mijn voorraad was net op: nieuwe sinaasappels van mijn eigen sinaasappelboom bij LLaurat.

IMG 4636

Aan het eind van de middag reed ik naar Workmode voor de nieuwjaarsborrel. Was erg gezellig!

IMG 4638

En omdat mijn to do lijst voor de week niet helemaal af was, ging ik thuis nog even aan de slag. Wel lekker op de bank en met de tv aan op de achtergrond.

IMG 4640

Weekend

Zaterdag was een klusdag. Ik hielp Tim nog even met het verhuizen van een aantal spullen en ging ’s middags aan de slag op de zolderkamer. Dit was Tims hobbykamer maar wordt nu mijn thuisstudio/-kantoor. Maar daar moe(s)t nog wel het een en ander voor gebeuren.

IMG 4644

Helemaal zat was ik van de regen. Een hond hebben is leuk, maar afgelopen week betekende dat ook vier keer per dag zeiknat regenen. Gelukkig kocht ik onlangs regenlaarzen. Niet charmant, wel heel praktisch.

Heerlijk hoor, dat schilderen van spachtelputz muren.

IMG 4645

Maar het resultaat van de eerste laag mocht er zijn!

IMG 4652

Ik begon de zondag met een twee uur durende wandeling met mijn moeder en Cass. Héérlijk, eindelijk was de zon te zien. Daarna racete ik door naar zolder waar ik de muur voorzag van een tweede laag verf én de nieuwe rolgordijnen ophing.

IMG 4656

Tadaaaaaa! Zó blij met dit heerlijke plekje. Dit is mijn werk-/studeerplek;

IMG 4655

en aan de andere kant van de kamer de ‘studio’. Het is nog niet helemaal af natuurlijk, maar hier kan ik al heel goed aan de slag.

En nu weer over tot de orde van de dag. Het is een bómvolle (werk) week aankomende week en ik weet niet helemaal zeker of alles af gaat komen.

13 februari word ik geopereerd, mijn keelamandelen gaan eruit, en ik moet er rekening mee houden dat ik er dan twee weken af lig. Totáál beroerd qua timing, dus ik moet in de weken daarvoor even een tandje bij zetten.

We gaan het zien hoever ik kan komen.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close