Sab’s Eetoverzicht week 2-2023

Zo, de kop is er weer af! Niet van het jaar want die was er natuurlijk al af, maar wel van terug naar het normale ritme. Mijn out of office ging van de inbox af, de jongens gingen weer naar school/opvang en ik spendeerde véél uur in de keuken.

Dat ik zoveel in de keuken stond was handig, ik hoefde geen een avond te koken daardoor. Of nouja, niet echt. De koelkast lag vol met lekkers, de slowcooker stond regelmatig aan… i-de-aal.

zondag 1

Zondag

In de koelkast lag nog een restje bolognesesaus en ik besloot dat op tafel te zetten met spaghetti. Dit is ook iets dat beide jongens erg lekker vinden dus top.

maandag 1

Maandag

Maandag stond ik in de keuken voor de blog en daar maakte ik onder andere dit lekkere gerecht voor. Toegegeven: zo op de foto ziet het er wat minder appetijtelijk uit, maar het was erg lekker. Het is broccoli met doperwtjes en biefstuk in een héle lekkere knoflook-sojasaus. Het recept komt snel online.

dinsdag 1

Dinsdag

Beide slowcookers stonden lekker te pruttelen en uit een van de potten kwam deze sperziebonenschotel met gehakt en pindasaus. We aten het met aardappelpuree, dat vind ik altijd het lekkerst erbij. Mocht je het gerecht al willen maken dan vind je hier het recept zonder gebruik van de slowcooker.

woensdag 1

Woensdag

Soep met brood! Ik maakte lekkere, stevige bloemkoolsoep en erbij kruidenstokbrood, toastjes met tapenade en eenvoudige crostini’s. We aten overigens met z’n vijven woensdag, vandaar de hoeveelheid brood – haha. Dit eet ik niet in m’n eentje of alleen met de jongens.

donderdag 1

Donderdag

Ons nieuwe ritme ging officieel van start afgelopen week en dat betekende dat ik de laatste dagen van de week alleen at. Dat was een makkie want ik hoefde alleen het eten op te warmen. Donderdag was dat een lekkere pastaschotel.

vrijdag 1

Vrijdag

Aan het einde van de dag stond vrijdag de nieuwjaarsborrel van Workmode gepland. Daar gingen de nodige borrelhapjes bij gepaard en eenmaal thuis had ik totaal geen trek meer. Het echte avondeten sloeg ik dus over. En ik maakte alleen een foto van de wijn en bubbels om mee te proosten. Oeps!

zaterdag

Zaterdag

Er stond nog een restje pastaschotel in de koelkast en aangezien ik toch in mijn eentje was, besloot ik die gewoon nog een keer eten. Weggooien is immers zonde en hij moest wel écht op. De pasta was inmiddels iets te zacht geworden maar ach, met een beetje ketchup en geraspte kaas nog prima te doen.

Aankomende week is een beetje van hetzelfde, ik sta véél in de keuken en hoef nauwelijks iets te bedenken voor de eetplanning geloof ik. Er beland nu aardig wat eten in de vriezer omdat ik zoveel kook door het slowcookerboek, dus ik probeer die sowieso steeds ‘leeg’ te eten voordat ik iets nieuws kook.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close