Week van OMF #31-2019 | Videowerk en tv-opnames

Week twee zonder onze gastouder en het was een fijne en goede week! Ik kreeg veel werk gedaan, gelukkig kon ik alles van mijn to-do lijst weer afstrepen, en spendeerde ook veel gezellige tijd met Vic. Ook stond ik deze week erg vaak voor de camera, dinsdag reed ik namelijk voor tv-opnames naar Ede en donderdag stond ik weer in mijn eigen kookstudio om video’s te filmen. Gelukkig vind ik het filmen van kookvideo’s nog steeds heel leuk, ik heb er nog aardig wat te gaan voor mijn verlof – haha.

foto7

Maandag

Ik kroop heel even op de bank met de laptop terwijl ik voor Vic de tv aanzette, maar ik moest hem tussendoor wel even helpen met tegen de monsters op tv vechten. Tuurlijk moppie, doen we even.

foto6

Het weer was heerlijk aangenaam maandag en daarom besloot ik na wat moetjes met Vic naar de kinderboerderij te rijden waar we ons een paar uurtjes hebben vermaakt. De rest van de dag maakte ik eigenlijk geen foto’s maar was ik vooral aan het werk thuis en probeerde ik tegelijkertijd Vic te vermaken.

foto4

Dinsdag

Mijn dag begon dinsdag op kantoor. Ik moest aan de slag voor een Insta-campagne en ik  zette ik mijn bakmixen even op de foto, deze kon je afgelopen week namelijk winnen via mijn Instagram.

foto3

Nog heel even mijn scripts doornemen…

foto2

En daarna op naar Ede!

foto1

Ik had opnames voor tv. Inmiddels heb ik de eer om alweer voor het derde jaar op rij samen te werken met Becel en in september zie je op RTL 4 rond 19.20u iedere avond een ‘Becel Minuutje’: Puur & Plantaardig. Miljuschka presenteert het en ik ben in drie afleveringen één van de foodbloggers die een lekkere maaltijd met je deelt zonder dierlijke producten.

Vegan chocolate chip cookies

In één minuut deel ik straks op tv een recept met je voor chewy vegan chocolate-chip cookies, een heerlijke plantaardige kruidenspread en pasta met doperwtenpesto. De recepten vind je straks ook op de website van RTL; de creaties die ik tot nu toe allemaal al voor Becel heb gemaakt vind je hier.

foto8

Het was een super leuke middag en met Miljuschka als presentatrice is het altijd gezellig.

foto15

Woensdag

Ah mamadag, dat was een goede timing na een lange dag dinsdag want mijn zwangere lijf was flink moe. Gelukkig wilde Vic wel even helpen in het huishouden.

foto14

Ik ging heel even de stad in met Vic, ik had echt wat dingen nodig en kon dat niet allemaal online bestellen.

foto13

’s Middags reed ik naar mijn ouders voor mama haar verjaardag. Ze hadden dit krantenartikel van eind juni liggen uit het Apeldoornse Stadsblad. Had geen idee dat ik daarin stond, haha.

foto12

Donderdag

Nadat ik Vic had gedropt bij mijn schoonzusje reed ik door naar kantoor om weer wat video’s op te nemen. Er stonden er vier op de planning!

foto11

Slechte karma: allemaal vetspetters over mijn nieuwe shirt, grrrr. Op deze foto heb ik ze al weg proberen te halen met afwasmiddel trouwens, dus ze waren niet zó groot.

foto10

Senna was gezellig mee naar kantoor en die moet natuurlijk zo dicht mogelijk bij je liggen op zo’n dag. Wel gezellig!

foto20

Vrijdag

En weer een thuiswerkdagje. Op een of andere manier had ik ineens méga veel last van bekkenpijn en was ik alles behalve mobiel, dus Vic en ik bleven lekker thuis. Vic was ook een beetje sloom dus ik zette lekker Kikker voor hem op en ik deed de laatste werkgerelateerde dingen voor deze week.

foto19

Toen mijn werk erop zat besloot ik gewoon vast weekend te houden i.p.v. een begin te maken aan het werk voor de volgende week. Vond Vic ook prima!

foto18

Weekend

We hebben ons dit weekend niet verveeld! Na een bezoekje aan de markt zaterdagochtend reden we met Vic naar het Springkastelen Spektakel dat dit weekend georganiseerd werd op het Zwitsalterrein. Hij vond het geweldig.

foto17

Bij Action vonden we een kleurboek en pennenbakje van Cars, ook al zo’n hit.

foto16

Nadat Vic op bed lag zaterdag namen Tim en ik een proefvideo op voor kant-en-klare kipsaté. Komt eind september online op OMF!

’s Avonds doken Tim en ik op de bank en keken we twee films: It en Us, beide vonden we mwoah.

Gisterochtend deden we het huishouden, Tim kreeg ’s middags vrienden over de vloer en ’s avonds gingen we uit eten voor oma haar verjaardag. En toen zat het weekend er weer op!

Aankomende week werk ik twee dagen op kantoor en twee dagen thuis. Woensdag op mijn mamadag gaan we gezellig naar vriendin Marije en Lisette is daar ook. Een date met z’n drietjes terwijl de kinderen kunnen spelen, ideaal! Verder moet ik ook naar de bekkenfysio want helaas gaat het met mijn bekken niet zo best de laatste week en in het weekend regelen we weer het e.e.a. voor de baby(kamer). Genoeg te doen!

Fijne week! x

Het stukje over de tv-opnames is i.s.m. Becel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close