Viv’s Eetoverzicht week 31/2019

Ik had de afgelopen week nog vakantie en omdat ik deze dagen totaal geen structuur in mijn dagen heb, gaat het ook helemaal mis met de eetplanning. De planning die ik normaal gesproken zo fijn vind om te hebben, laat ik tijdens vrije dagen blijkbaar helemaal los. Lekker wel eigenlijk want ik had alle tijd om te bekijken wat we elke avond zouden eten. En omdat ik de afgelopen week mijn tijd ook flink voor OMF ingezet heb, resulteerde het eigenlijk de hele week in een volle koelkast met gerechten en hapjes die ik voor OMF gemaakt heb. Dus tja, dan ook nog koken heeft dan weinig zin (en geen zin in). Gisteren heb ik nog vier gerechten gemaakt en die heb ik maar gelijk in de vriezer gestopt want als het niet op komt, vind ik dat zonde.

Een rommelige eetweek dus, maar wel een hele fijne met bijna alleen maar OMF gerechten!

Eetoverzicht Vivian week31 1

Zondag

Ik maakte zondag risotto met rode pesto. Heel erg lekker, vond ook Tobias. Recept ervan komt online.

Eetoverzicht Vivian week31 2

Maandag

Het was nog erg warm tijdens het begin van de week en dus aten we heerlijk buiten, bij vrienden thuis. Een heleboel bakjes op tafel met allemaal lekkere dingen voor op een wrap.

Eetoverzicht Vivian week31 3

Dinsdag

Een OMF maaltijd; ik maakte zoete aardappel met spicy gehakt en guacamole.

Eetoverzicht Vivian week31 4

Woensdag

Ik mis hier wel wat groen bij maar ik had geen zin meer om er wat bij te maken. Dit stond immers al klaar en was een makkelijke snelle hap. Mosterdgehaktballen met aardappeltjes.

Eetoverzicht Vivian week31 5

Donderdag

Ik maak mijn borden doordeweeks niet zo mooi op hoor, behalve als het op de foto moet voor OMF natuurlijk. Als in; een gerecht (niet mijn eetoverzicht). Maar net op de foto gezet en daarna opgegeten; courgetti met zalm. En nog meer lekkers maar dat komt binnenkort online te staan.

Eetoverzicht Vivian week31 6

Vrijdag

Ik at vrijdagavond met een vriendin bij No.11 in Deventer. We bestelden drie dingen en hadden hier genoeg aan; een broodplankje, garnalenkroketjes en een rol sushi. Heerlijk dit.

Eetoverzicht Vivian week31 7

Zaterdag

En ja, ook gisteren at ik een gerecht wat ik voor OMF maakte. Een groene risotto (zit in een risotto flow denk ik). Ik at maar een klein bakje want ik proefde van alles wat ik gisteren maakte een beetje en dan zit je toch al sneller vol.

Voor vandaag heb ik nog geen idee wat het gaat worden. Mogelijk gaan Tobias en ik uit eten. Voor de rest van de week bekijk ik het later.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close