Viv’s Eetoverzicht #16-2022

Zo! Ik had een lekkere eetweek. Er werd veel gebakken en en gekookt, maar lang niet altijd voor het avondeten. We waren met Pasen bij vrienden en toverden allemaal wat lekkers op de tafel. Maar dat was dus een brunch, geen avondeten. Verder ben ik vandaag jarig en vierde ik dat gisteren klein. Ook daarvoor werden lekkere dingen gemaakt en wederom was dat geen avondeten. Genoeg in de keuken gestaan dus, maar dat frietje gisteravond was wel even heel lekker en lekker makkelijk! Ik trakteerde mezelf vrijdag ook op mijn favoriete avondeten en verder kookte ik hier en daar nog wel hoor. Maar uitgebreid was het niet echt deze week. Dit stond er op tafel:

Vivian Eetoverzicht week16 1

Zondag

Een uitgebreide brunch dus. Waar ik een bulgur salade, een quiche, boterkoek en een cake voor maakte. Maar er waren nog best wat dingen over dus ik fabriceerde daar wat van voor de avond. En die rösti-rondjes waren een bijdrage van Tobias. Eenmaal gespot in de vriezer = in de oven ermee. Een bij elkaar geraapt zooitje dus, maar wel lekker.

Vivian Eetoverzicht week16 2

Maandag

Nu ik deze krulfriet van maandag weer zie vrees ik dat het niet echt een gezond weekje is geweest bij ons. Dit is niet de enige keer dat we friet aten namelijk. Maar wel een dikke hit hoor, die krulfriet. Mét Madsauce!

Vivian Eetoverzicht week16 3

Dinsdag

Dit was een lekkere. Ik maakte de vegetarische roti masala van Miljuschka. Was niet zoveel werk en een lekker smaakvol gerecht.

Vivian Eetoverzicht week16 4

Woensdag & Donderdag

Mijn ‘één-keer-koken-twee-dagen-eten’ gerecht van deze week: een orzo salade met ricotta, citroen en spekjes. Erdoor ook nog veel courgette en erover rucola uit eigen tuin. Lekker fris, vond ‘m er echt eentje voor de lente.

Vivian Eetoverzicht week16 5

Vrijdag

Ik had vrijdag weer een loeistrakke planning en vergat even dat er ook nog gegeten moest worden. Eten bestellen doe ik zelf niet snel maar ik vond het een uitstekend plan om mezelf even te trakteren op een pokébowl. Heer-lijk.

Vivian Eetoverzicht week16 6

Zaterdag

Verdeeld over de dag kwamen er gisteren familie en vrienden langs. Ook rond etenstijd en aangezien friet toch altijd een beetje bij je verjaardag hoort, haalden we bij de lekkerste friettent bij ons om de hoek een lading van deze gevulde bakjes. Met luchtige babysnacks on the side zoals je ziet.

Wat het vandaag gaat worden weet ik nog niet, ik hoop iets feestelijks. Voor de rest van de week moet ik ook nog even aan de slag maar met Koningsdag, een vrije dag en een hoop gezelligheid kan het zomaar weer eens een rommelige week worden. Nu al zin in :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close