Week van OMF #16-2022

Kan het alsjeblieft gauw gedaan zijn met alle feestdagen en vrije dagen tussendoor? Het is zo’n constant achter de feiten aanlopen-tijd en ik ga daar niet zo goed op. Hoe goed ik ook kan plannen: ik heb ook niet meer dan 24 uur in een dag helaas, haha. Mijn week was dan ook vol. In plaats van een studiedag op vrijdag werkte ik de hele dag en ook kroop ik ’s avonds nog even achter mijn laptop om wat werk te doen. Verder genoten we vooral van het heerlijke lenteweer. Wat is dat FIJN!

IMG 8542

IMG 8543

Maandag

Ik moest even denken maar de week begon natuurlijk met Tweede Paasdag. We deden lekker rustig aan. Na het paasontbijt spendeerden we nog een paar uur in pyjama en knutselde ik met de jongens. Die wilden allebei diamond painten, haha.

Na Cody’s middagslaap stapten we op de fiets naar mijn ouders. Er lagen paaseitjes verstopt in de tuin en we bleven bij ze eten. Het was een gezellig Pasen!

IMG 8562

Dinsdag

Over tot de orde van de dag. Ik begon de dag met twee afspraken en kroop daarna achter de pc voor wat achterstallig werk. Voor de lunch testte ik weer een pakket instant noodles en die was briljant. Je kunt er meer over vinden op mijn Instagram.

IMG 8564

We hebben de tuin een beetje omgegooid in het weekend en op kantoor had ik nog een neppe eucalyptus-tak liggen. Die wikkelde ik om de stang boven de tuintafel. Ziet er toch wat leuker uit dan alleen priklicht.

IMG 8574

Om kwart voor drie haalde ik Vic op van school en dook ik even de keuken in om vast de traybake voor die avond klaar te maken.

IMG 8575

Ik besloot nog even een uurtje van de zon te genieten voordat we Cody moesten ophalen.

IMG 8581

Tim ging met Vic naar karate en ik liet met Cody Senna uit. “Mama, jij foto maken voor oma?” Haha.

62eb55f8 d5f6 404f 9a24 58954edf8d53

Vic kwam thuis met de gele band! Hij was er ZO trots op. En wij natuurlijk ook!

IMG 8591

Woensdag

Mijn mamadag was lekker vol. Ik nam Cody mee de hort op om boodschappen te doen, we moesten naar de huisarts, naar de vuilstort, deden het huishouden…

IMG 8593

’s Middags lunchten we lekker met z’n drietjes buiten. GENIETEN.

IMG 8596

De tante van Tim appte of ik mee ging een ijsje halen bij een ijssalon in Vaassen, want die bestond 15 jaar en vierde een klein feestje. We gingen eerst even naar zwemles en daarna reden we door. De jongens hadden mazzel, de ballonkunstenaar van vorig weekend stond er ook. Dus ze gingen allebei met een ijsje in de buik en een ballon in de hand weer mee naar huis.

IMG 8599

Héle lekkere foodpost! De nieuwe smaak van NOCCO. NOCCO is mijn favoriete energydrink en ook direct de enige die ik drink. Max twee blikjes per week overigens; er zitten geen calorieën in dus dat is top.

IMG 8601

Ook lagen er nootjes van Johnny Cashew in de bus. Deze nootjes worden direct vanuit Tanzania naar Nederland verscheept ipv via een omweg door Azië; hierdoor is er 57% minder CO2-uitstoot.

IMG 8602

Omdat mijn mailbox de hele dag volstroomde besloot ik ’s avonds nog even te werken om wat orde in de chaos te scheppen.

IMG 8633

Donderdag

Kookdag nummer 1 van de twee stond op de planning donderdag. 10 recepten moesten er gemaakt worden in twee dagen tijd. Voor Moederdag maar ook lekkere lenterecepten voor de rest van de maand mei. Ik filmde vooral Reels en maakte daardoor verder weinig foto’s op kantoor.

IMG 8661

Wel kwam er nog post van Oma’s Soep binnen. Lekkere maaltijden! We aten ze gisteravond en vonden heel smaakvol.

IMG 8669

Aan het einde van de middag stapte ik in de auto naar het Zwitsalterrein. Ik was uitgenodigd door de mannen van Puursmaack om hun zelfgemaakte fruitlikeuren te proeven.

Bij Puursmaack maken ze álles zelf, dus ook de alcohol die gebruikt wordt voor de likeuren. En daardoor is de smaak heerlijk zoet en absoluut niet wrang. Zo lekker en leuk om cadeau te doen.

IMG 8667

Deze frambozenlikeur was mijn favoriet.

IMG 8673

Tim was niet thuis maar mijn schoonzusje was er wel. Na het avondeten lieten we met z’n allen Senna uit. Onderweg spotten we een grote rups. Oftewel een RUFTS volgens Cody, hahahaha.

IMG 8677

Vrijdag

Bijna het einde van de week. Vic was helemaal klaar voor de Koningspelen op school. Cody en ik bleven kijken tot na de Koningsdans; daarna bracht ik hem naar de gastouder.

IMG 8680

En door naar kantoor voor kookdag nummer twee. Maar niet voordat alle schone vaat weer was opgeruimd van de dag ervoor. Dat soort dingen zie je nooit he, haha.

IMG 8681

En dooorrrr. Weer 5 recepten op de planning.

IMG 8687

Genoeg bakjes met lekkers om mee naar huis te nemen voor het weekend.

IMG 8692

Weer foodpost, deze keer van Belvoir: nieuwe sparkling soda’s. Hoe te gek zijn deze flessen? Die wil je toch gewoon als sierstuk in je keuken zetten.

IMG 8693

Tim had bedrijfsuitje en bracht aan het eind van de middag Vic naar kantoor zodat ik hem weer mee terug kon nemen. Vic vermaakt zich altijd uren met oude usb-sticks die ik heb bewaard. Ideaal, zo kon ik nog even mijn to-do’s afronden voor de week.

IMG 8694

Ik mag mezelf dit jaar Milka ambassadeur noemen en bij thuiskomst lag dit pakketje op me te wachten. Zó vervelend, hahah.

IMG 8708

Weekend

Het was een heerlijk weekend. We waren veel in de tuin te vinden en ik vond het een mooi moment om alle kussenhoezen even in de was te gooien. En dat zijn er nogal wat – haha.

IMG 8711

Bij Action kocht ik laatst ook dit spel. Er staat Kubb op de doos maar eigenlijk is Mölkky. Was een succes!

IMG 8717

Aan het eind van de middag haalde ik mijn moeder op en reden we naar Amsterdam. We hadden namelijk tickets voor het concert van Suzan & Freek. Het voorprogramma was MEAU en ik werd spontaan verliefd.

IMG 8745

Maar nog briljanter vond ik het programma van Suzan & Freek. Het was hun eerste keer ZiggoDome ooit en het was fantástisch. We hebben echt genoten. Ik was zo nog een keer gegaan, haha.

IMG 8750

Gisteren deden we lekker rustig aan. ’s Middags moesten we met alle mannen naar de kapper maar ’s ochtends waren we in huis aan het rommelen. Deze man stal weer eens de show met zijn verkleedpartij.

IMG 8754

Tussen de bedrijven door bakte ik bananenbrood naar een recept van Miljuschka.

IMG 8759

En die aten we lekker in de zon. Daar waren we weer veel te vinden deze dagen. Zalig.

Aankomende week is het natuurlijk Koningsdag. Vandaag is de enige dag dat ik echt volledig op kantoor aan het werk ben. Ik duik direct de keuken in voor twee campagnes en een aantal mei-recepten. Morgen heb ik een persevenement in Amsterdam, donderdag zit ik de hele dag met Senna in Zwolle en vrijdag is het Beter eten Festival van Albert Heijn. Leuke dingen allemaal, met uitzondering van donderdag natuurlijk, en de week vliegt ongetwijfeld voorbij.

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Lotte says:

    Wat een heerlijke (volle!!) week. Vind zelf die vrije dagen tussendoor wel heel lekker, maar heb misschien ook wel de ‘luxe’ van loondienst en op dit moment geen extra opleiding.
    Die noodles…. zien er zo goed uit! Ga je insta bezoeken voor info om te bestellen/halen.
    Fijne week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close