Week van OMF #26-2020

Oh jongens, wat een week hè – wat een warmte! Er zijn altijd twee kampen met het weer geloof ik: of je geniet echt van de warmte, of je vindt het verschrikkelijk. Gelukkig ben ik echt meer van het eerste. Zodra de weersvoorspellingen de echt zomerse kant op gaan, ben ik een gelukkig mens. En nu helemaal, aangezien we eigenlijk met onze billen in Spanje zouden zitten op dit moment. Dit verzacht het missen van de zomervakantie dan toch weer een beetje. Ik heb dan ook echt mijn best gedaan om ultiem te genieten van het mooie weer. Op mamadag ben ik de hele dag met de jongens en mijn schoonzusje op Bussloo geweest en hebben we heerlijk gezwommen. Het was een korte werkweek voor me aangezien we vrijdag ook op korte vakantie gingen in eigen land, maar wel een fijne!

IMG 5961

Maandag

Na wat administratieve dingen dook ik maandag de keuken in om wat recepten te maken.

IMG 5962

Hallo Red Velvet beslag! Helaas was het eindresultaat niet wat ik ervan had gehoopt, dus deze moet nog even in de herhaling.

IMG 5963

Lunch met leftovers: ik had nog wraps in de vriezer liggen en open blikjes zwarte bonen en mais. Hier maakte ik samen met wat roomkaas, een open zakje oude kaas, bosui en tomaat quesadilla’s van. Geen straf hoor.

IMG 5967

Dinsdag

Met het maken van cheesecakes ben je altijd twee dagen bezig: op dag 1 maak je de basis van de taart, op dag 2 is het tijd om te decoreren.

IMG 5971

Is wel altijd de moeite waard vind ik achteraf ;-)

0c91fab5 f512 4c6d 9ba6 ba7081718be0

b363a509 7a35 4b72 9185 e3468bf33afc

Van de gastouder kreeg ik deze foto’s doorgestuurd. Onze kindjes genoten lekker van het mooie weer buiten. Ik vind het altijd zo leuk dat zij de kids overal mee naartoe neemt. Lekker spelen met water.

IMG 6003

Ik heb mijn workouts de afgelopen dagen steeds ’s avonds gedaan. Dinsdag werd dit voor het eerst overhoop gehaald omdat ik ’s nachts het bed uit moest voor Cody. Om 05.30u opstaan om te gaan sporten gaat me dan iets te ver, dus hup… ’s avonds aan de bak. Wel lekker buiten!

IMG 6004

En het was wárm.

IMG 6005

Woensdag

Even boodschapjes doen met de jongens. Ik deelde vorige week iets over de nieuwe Speculaasbolletjes uit het vernieuwde assortiment van Albert Heijn, blijkt de variatie nog veel groter te zijn – omg.

IMG 6006

Deze twee gingen mee naar huis en waren allebei érg lekker. De Brownie Bites vonden Tim en ik niet heel erg naar brownie smaken though.

IMG 6008

Het warme weer vraagt om zwemmen en dus zette ik het zwembadje op in de tuin. Vic kon niet wachten en zat dus om 10.00u al in het nog steenkoude water.

IMG 6012

En toen appte mijn schoonzusje, of ik zin had om naar Bussloo te gaan. Goed idee! Zwembadje dus afgedekt, spullen gepakt en hop – gaan. Vic vond het gewéldig, die heeft zo genoten. We zijn bijna alleen maar in het water geweest en hij heeft non-stop gelachen en gespeeld.

IMG 6014

Voor Cody was het de eerste keer zwemmen. Door alle corona-maatregelen hebben we het niet eerder kunnen doen, dus het was best spannend. Maar ook hij vond het heerlijk dobberen in de zwemband.

IMG 6033

’s Middags sliep Cody lekker een uurtje in de tent. Zo fijn is dat, dan kun je tenminste ook wat langer blijven.

IMG 6036

’s Avonds moest ik er weer aan geloven, in de bloedhitte. Tim zei nog: ‘kun je niet één dagje overslaan?’, maar nee… ik heb met mezelf afgesproken dat ik in juni iedere dag wilde sporten dus dat doe ik dan ook.

IMG 6037

En dit is natuurlijk de beste beloning naderhand. De lekkerste waterijsjes als je het mij vraagt!

IMG 6039

Donderdag

Foodpost op kantoor! Ik kreeg een mooi pakket van No Fairytales thuisgestuurd met hun nieuwe borrelsnacks: wraphapjes van hun bekende wortelwraps in de smaken kipsaté en BBQ. Die gingen mee tijdens ons weekendje weg! Favoriet was de kipsaté.

IMG 6044

Ik maakte weinig foto’s want ik had een drukke dag, maar aan het eind van de dag dook ik nog wel met allebei de jongens in het zwembad – zo lekker. Ik had niet de intentie om vroeg naar bed te gaan donderdag, maar voelde me flink afgemat dus ging lekker in bed chillen met Animal Crossing.

IMG 6045

Vrijdag

Vakanssieeeee! Soort van dan, een lang weekend haha. Maar het leek alsof we langer gingen, wat sleep je een hoop mee met twee koters zeg, foei.

IMG 6047

Op de valreep kwam er nog een heerlijk pakketje binnen dat mee kon tijdens ons weekendje weg: nieuwe ‘Dippers’ van Van der Meulen met een emmertje Heks’nkaas. Heeeerlijk. De Dippers met knoflook waren favoriet uiteraard.

IMG 6049

We verbleven dit weekend op Farmcamps Breehees, een boerencamping waar ook Glamping-tenten staan. Deze laatste hadden we geboekt, met een eigen speelhuis/bedstee voor Vic. Zo te gek!

IMG 6053

Het was loeiheet vrijdag, dus afkoelen deden we met ijskoffie, een biertje en een ijsje. Ook voor Cody.

IMG 6056

Echt een aanrader, deze camping. We hadden qua ligging ook een perfecte tent, met uitzicht over het veld.

8B44124D F200 4B8D A53D B3BC818E77D6

Regenen kan het in Nederland ook. En hárd, wow wat ging het tekeer vrijdagavond. Maar in de tent koelde het daardoor wel lekker af en het was gezellig.

IMG 6065

Zaterdag

Het weekend even opgedeeld in tweeën deze keer. Zaterdag waren we het grootste deel van de dag in Safaripark Beekse Bergen te vinden. We deden eerst de wandelsafari en daarna nog de autosafari. Het was leuk en Vic heeft heerlijk kunnen spelen in alle speeltuinen.

IMG 6066

Eenmaal terug op de camping wilde hij direct weer naar de speeltuin. Er zat een terras aan de speeltuin dus ik nam gewoon mijn boek mee en dronk er een koffie terwijl Vic los ging. Tim bleef bij Cody in de tent.

IMG 6071

Zondag

Eerste rang zitplekken tijdens de ‘Paardenspelen’. Ze organiseerden zoveel leuke activiteiten voor kinderen.

IMG 6076

Kiekeboe!

IMG 6078

Cody heeft zich echt geweldig gedragen. Goed geslapen (niet zo goed als thuis maar gezien de omstandigheden mogen we écht niet klagen), geen gejammer overdag – heerlijk was het. We zijn echt wel gezegend met zo’n goedlachse en relaxte baby.

IMG 6079

Een lunch zoals het hoort op de camping: broodjes knakworst!

Gistermiddag gingen we het centrum van Tilburg even in en de rest van de dag waren we lekker bij de tent te vinden. Mooiste compliment dat we kregen van Vic tijdens het eten: “Ik vind de boerderij echt leuk papa mama”. YES.

Ik ben vandaag nog een dagje vrij, vandaag komen we namelijk terug van de camping maar gaan we gezellig nog naar de Efteling. Voor het eerst naar een pretpark met Vic, ik ben benieuwd wat hij ervan vindt. Deze week is Tim in ieder geval vrij, dus dat maakt het ook wel weer een gekke week. Woensdag zijn we hierdoor met het hele gezin thuis en we zijn wel van plan om wat leuks te gaan doen. Wellicht dat we naar de Apenheul gaan of naar een ander park, beetje afhankelijk van het weer. Op de andere dagen ben ik gewoon aan het werk. Ik moet nog wat dingen doen voor de Cheesecakeweek die eraan komt, heb wat zakelijke meetings (online) en deadlines om te halen. Genoeg te doen op die drie dagen dat ik op kantoor ben dus.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close