Week van OMF #17

Wat een heerlijke week was het afgelopen week, vonden jullie niet? Voor zover het kon heb ik ultiem genoten van de zon en dat is dan ook direct het fijne aan thuiswerken: ik kan ook buiten werken. Hoeraaa! Gelukkig was ik niet ziek meer en zat ik weer vol met motivatie om lekker aan het werk te gaan. Het was dan ook een productieve week! Ik nam video’s op en stond vooral veel in de keuken, maar ook had ik een boek-afspraak in Amsterdam en pakte ik de tuin aan. Dat en meer in deze Week van OMF.

Maandag

foto1

Goedemorgen! Ik begon de week met een gezond ontbijtje: banaanpannenkoekjes met verse aardbeien. De aardbeien kochten we op de markt en het zijn echte Hollandse aardbeien. Waanzinnig lekker, zo zoet.

foto2

Daarna deed ik boodschappen en hopte ik even bij de Blokker naar binnen om een taartplateau te kopen. Dit snap ik dus echt niet he, van die grote niet te verwijderen stickers midden op een product. WAAROM? Ik kreeg van velen van jullie handige tips met pindakaas, schoonmaakazijn en afwasmiddel. Uiteindelijk heb ik de sticker er met een mesje afgekrabd.

foto3

Een rondje met Senna lopen is geen straf met dat mooie weer. Onze buurt staat vol met bloesembomen in roze en witte kleuren, zo mooi <3

foto4

En ook mamma eend was druk in de weer met haar kroost.

foto5

Ik werkte verder de hele dag aan mijn boek en ’s avonds was het weer tijd voor een CrossFit WOD.

Dinsdag

foto6

Dinsdagochtend, eerst even langs de boekhouder om de administratie van het eerste kwartaal weg te brengen.

foto7

Ik ontbeet met een smoothie van aardbeien, mango en proteïnepoeder. Ik heb de laatste weken extreem veel last van mijn PDS (spastische darm) dus letterlijk al het vaste voedsel dat ik at zorgde voor een buikpijn aanval. Dan maar even een dagje vloeibaar eten. Het heeft enorm geholpen, sinds dinsdag gaat het een stuk beter.

foto8

Wel moest ik aan de slag met vast voedsel, ik nam de video op voor de Kipkerrie salade die inmiddels al online staat.

foto9

’s Middags reed ik even naar de Intratuin bij ons om de hoek om plantjes te halen voor mijn moestuintje.

foto10

Tadaaaa! Hopelijk gaat het allemaal groeien.

’s Avonds ging ik weer naar CrossFit, deze keer geen foto.

Woensdag

foto11

Beste combinatie OOIT: Wasa Rozemarijn en Zeezout crackertjes met verse aardbeien. Nommm.

foto12

Woensdag is iedere week boekdeeg. Deze keer ging ik aan de slag met een drietal deegrecepten.

foto13

Rondje hondje in de zon. Hi Sennie! <3

foto14

De rest van de dag werkte ik recepten uit voor het boek en nam ik vooral veel foto’s. ’s Avonds op de bank met een aantal afleveringen Breaking Bad.

Donderdag

foto15

Ik was aardig bij voor de site dus ik hoefde van mezelf niet keihard te knallen donderdag. Als het mooi weer is moet je het er ook van nemen niet waar? Na drie weken roepen dat ik de auto moest schoonmaken, haalde ik hem donderdag eindelijk door de wasstraat.

foto16

Daarna naar de HANOS voor wat boek-props. Ik kwam deze toffe globe tegen die ik heb meegenomen.

foto17

Ik wilde aan de slag gaan met een recept voor KFC’s Hotwings maar ik kon de smaak van de echte niet zo goed plaatsen. Even door de drive dan maar, waar ik alleen een menu kon kopen. Klein menuutje voor de lunch dan maar.

foto18

Zo af en toe ben ik rommel zat en moet het direct allemaal weg. Donderdag had ik dit met de tuin. Er groeide bijna een grasmat over onze tegels heen dus uiteindelijk heb ik 2,5 uur op mijn gat gezeten en onkruid weggehaald. Resultaat mag er echter wel zijn, dus yaay!

De rest van de dag genoot ik van de zon en relaxte ik een beetje op de bank.

Vrijdag

foto19

Boekdaaaag. Met deze ingrediënten moet dat haast wel goed gaan.

foto20

’s Middags had ik een afspraak bij mijn uitgever met een vormgever. Heel leuk en bijzonder dat het boek ineens meer vorm gaat krijgen. De komende twee weken staat er ontzettend veel op de planning rondom het boek. Aankomende week ontvang ik al wat schetsen van de cover (aaaah) en ook moet er een covershoot gepland worden. Zo spannend. Helaas deed ik er na de afspraak wel ruim 2 uur over om weer thuis te komen. Er stond 26 km file op de A1… Gelukkig stond ik redelijk vooraan.

foto21

En ik vond dit in de supermarkt. Wooohooooo!

Zaterdag

foto22

Zaterdagochtend hielpen we onze Crossfit Box met verhuizen, vanaf aankomende week trainen we in een nieuwe (GROTE!) box. Senna dacht wel even mee te kunnen helpen en de auto te bewaken.

foto23

Groooooot!

foto24

’s Avonds gingen we uit eten bij het Farmer’s Steakhouse in Apeldoorn en dronken we biertjes bij het biercafé.

foto25

Daar horen wat garnalenkroketjes bij, jummm!

foto26

En daarna naar de bios. We gingen naar de nieuwe Avengers film. Súper leuk vond ik ‘em.

Zondag

foto27

Uitslapen en ontbijten met dit op brood. Pure perfectie, waarom heb ik deze Cookie Notti nog niet eerder ontdekt..

foto28

De rest van de dag werkte ik vooral. Ik wilde wat dingen voor het boek koken maar ook lagen er nog een paar video’s op me te wachten om te editen.

foto29

Wel met een sapje en een stukje verse appeltaart. Dat maakt het al veel minder erg ;)

De rest van de dag bestond uit koken, typen en fotograferen.

Aankomende week is een rare week met Koningsdag vandaag. Er staan een aantal dingen op de planning. Zo heb ik natuurlijk mijn boek- en blogdagen, moet ik minimaal drie video’s opnemen op één dag, liggen er twee advertorial-aanvragen die ik moet wegwerken én ben ik aankomende woensdagavond te gast tijdens de Social Media Club Utrecht om daar alles te vertellen over mijn blog en het werk dat ik doe. Een drukke week voor de boeg en het zal de komende weken alleen maar drukker worden, maar dat geeft niet. Nu het weer nog even en ik ben blij!

Fijne Koningsdag!

Join the Conversation

 1. Ellen says:

  Aaargh, ik had dat van die stickers! Heb ik nu ook altijd :p

 2. Joyce - Beamingbeautynl says:

  Leuk om te zien weer! Die stickers zijn inderdaad zo irritant!

 3. Margot says:

  Wat een productief weekje inderdaad! Nu heb ik trek in aardbeien!

 4. Marije says:

  Wat een volle week zeg! Gave schoenen trouwens, die gestreepte loafers! I like :-) Succes met al je plannen komende week! Hoop dat je darmen weer wat liever voor je zullen zijn!

 5. Samantha - Daily Pleasures says:

  Ahhh Senna blijft zo cute! Er opent hier binnenkort ook een Hanos. Wat kan ik er zoal verwachten? Is het zoals de Sligro of Makro en hoe zijn de prijzen?

 6. Nuria says:

  Die crackers met aardbeien zijn inderdaad echt een geweldige combi!

 7. Laura - Dagelijkse hap says:

  Wat een leuke week! Ik ben echt gek op je hond Senna, wat een lief beestje :3
  En die stikkers… waarom?! Ik zit er ook altijd mee te kl*ten -.-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close