Video: 3x Fruitsmoothies

Op YouTube kreeg ik een aantal keer de vraag of ik weer een keer smoothie-recepten wilde delen. Aangezien het vorige week zulk mooi weer was en de voorspellingen voor volgende week ook weer de goede kant op lijken te gaan, vond ik het een goed idee om nu aan de slag te gaan met smoothies. Ik ben zelf dól op smoothies en maak ze zelf altijd met fruit en daarom deel ik in de video van vandaag mijn drie favoriete fruitsmoothies met jullie. Alle drie heel verschillend maar waanzinnig lekker.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Aardbei-banaansmoothie

 • verse banaan
 • aardbeien uit de diepvries
 • halfvolle melk
 • snufje kaneel

Roodfruit-vanillesmoothie

 • bevroren rood fruit
 • vanilleyoghurt
 • halfvolle melk

Tropische kokossmoothie

 • verse ananas
 • bevroren mango
 • kokosyoghurt
 • halfvolle melk

In ieder recept is de melk te vervangen door sojamelk, amandelmelk of welke melk je dan ook maar lekker vindt. Ook kun je ervoor kiezen om geen diepvriesfruit te gebruiken maar enkel vers fruit. Je kunt dan ijsblokjes toevoegen tijdens het blenden om de smoothie toch goed koud te kunnen serveren.

3x Fruitsmoothies

Join the Conversation

 1. Jessica says:

  Yum! Die met kokos, mango en ananas lijkt me heerlijk. Wij maken ’s ochtends voor het ontbijt altijd een smoothie met kwark, yoghurt, aardbei en banaan en hebben meerdere blenders kapot gemaakt met dat bevroren fruit, let dus een beetje op je motor ;) We hebben nu een philips pro blend 6 met ice crush functie, maar je kunt ook een staafmixer gebruiken!

 2. Margot says:

  Die met kokos wil ik zeker eens proberen!

 3. nicole says:

  Die met mango wil ik graag eens gaan maken, alhoewel ze alle 3 super lijken. Nu alleen het weer nog -:)

 4. Laura - Dagelijkse hap says:

  Wij drinken de laatste tijd elke ochtend een smoothie, en als we geen tijd hebben nemen we het lekker mee :D Ik zou echt niet meer zonder kunnen, een heerlijke start van de dag :D

 5. Ellen says:

  Loove smoothies met bevroren fruit! Geeft toch die extra kick ;)

 6. Roxanne says:

  Ohhhhhhhhh, die 2e en 3e smoothie! Ik gebruik vaak de bosvruchten mix van Lidl (lijkt op zomerfruit die jij gebruikt) en de ene keer doe ik daar kiwi en yoghurt bij, de andere keer mango en yoghurt…. Vaak maak ik smoothies met yoghurt. Een enkele keer met water, melk, of Griekse yoghurt. Maar met kokos- of vanille yoghurt wil ik zeker ook nog proberen! Zou je ook smoothies met kokosmelk kunnen maken?
  En ja, ook ik gebruik graag vers fruit, maar toch ook wel bevroren fruit om het lekker koud te maken.

  Voor de verhuizing maakte ik al een tijdje elke dag een smoothie. Ik kocht vaak fruit op de markt, vroor deze in (mango, blauwe bessen enz). Zowat al m’n diepvriesfruit is nu op, en ik ben nog niet echt naar de markt geweest na de verhuizing. Wordt tijd om weer eens te gaan dus, ik mis mijn daily smoothie ;)

 7. Tonnie says:

  Heb net de smoothie met kokosyoghurt gemaakt maar is het misschien een idee om hem met kokosmek te maken want ik heb er zo veel melk bij moeten doen omdat de blender steeds vast liep…..verder is de smaak heerlijk..

  1. Sabine Author says:

   Met kokosmelk kan ook, alleen vind ik yoghurt persoonlijk lekkerder omdat ik van dikke smoothies houd. Het ligt ook heel erg aan de kracht waarmee je blender werkt.

 8. Sarina says:

  Heerlijke,Bedankt voor de video’s die je altijd maak.
  Groetjes

 9. Denise says:

  Super lekker en gezond ;) Ben gek op aardbei-banaan smoothies! Al klinkt die kokossmoothie ook echt heel erg lekker! Snel maar even aan de slag dus ;)

 10. Super lekkere smoothies! Ik heb ze alle 3 uitgeprobeerd en mijn voorkeur gaat uit naar de kokossmoothie.

  Ik heb zelf een mix van 50% yoghurt en 50% kokosmelk gedaan waardoor het makkelijker blendt en het nog lekker stevig blijft.

  1. Sabine Author says:

   Goede tip van de yoghurt en melk mix! Inderdaad een goede oplossing als je niet zo’n krachtige blender hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close