Week van OMF #41-2022

Afgelopen week was voor mij een hele dubbele week. Ik heb heerlijk gewerkt en gestudeerd en veel mooie veranderingen doorgevoerd/opgezet voor Ohmyfoodness, maar privé was het een enorm lastige week. Ik kan/wil er nog niet teveel over uitweiden tot er meer duidelijkheid is, maar mentaal zat ik er niet lekker in. De beste manier voor mij om daarmee om te gaan is afleiding zoeken en dat heb ik dan ook gedaan!

IMG 2854

Maandag

De dag begon met een fijne kookdag. Ik ging de keuken in voor mijn samenwerking met ALDI waar ik deze toffe hutsballen voor maakte, maar kookte ook een aantal recepten voor Ohmyfoodness. Ik kan niet functioneren in een rommelige omgeving, dus mijn keuken ziet er altijd best opgeruimd uit. Zeker als je bedenkt dat ik hier al voor vier recepten aan de gang was geweest. Toch?

IMG 2855

Er kwamen heerlijke muffins uit mijn oven rollen waar het recept binnenkort van online komt.

IMG 2865

Aan het einde van de middag stapte ik op de fiets naar de huisarts. Die zit tegenwoordig om de hoek, ideaal dus om even gauw heen te gaan tijdens het werk.

IMG 2873

’s Avonds weer lekker aan de studie. Wel vanuit bed, daar had ik even behoefte aan.

IMG 2881

Dinsdag

Dinsdag was vooral een dag van afleiding zoeken en ik stortte me volledig op werk en studeren. Dit zorgde er wel voor dat ik een heel systeem optuigde voor een Ohmyfoodness nieuwsbrief! Als je helemaal naar beneden scrollt op je scherm dan kun je je inschrijven. De nieuwsbrief gaat elke eerste van de maand verstuurd worden en bevat exclusieve content waaronder iedere maand een recept dat nergens anders gedeeld gaat worden. 

IMG 2885

Woensdag

Mijn mamadag spendeerde ik uiteraard gezellig met de kindjes en we deden vooral veel leuke dingen. Met Cody verorberde ik een bordje fruit. Dit werkt nog altijd het beste om hem fatsoenlijk fruit te laten eten.

IMG 2887

Ter afsluiting van de Kinderboekenweek werd er een kleedjesmarkt georganiseerd op de school van Vic. Ik had voor beide jongens geld uit hun spaarpot gehaald waarmee ze zelf dingen konden uitzoeken. Super leuk om te zien dat ze, omdat het om hun eigen geld ging, super selectief waren.

IMG 2888

Ze gingen uiteindelijk allebei naar huis met dingen die ze écht heel leuk vonden (en waar ze direct ook de rest van de week mee hebben gespeeld) en hebben niet meer dan €1.50/kind uitgegeven. 

IMG 2891

’s Middags ging ik met ze naar de speeltuin (mijn vader haakte aan, heel gezellig) en eenmaal thuis plofte het Speelgoedboek van Bol.com op de deurmat. Daar moest natuurlijk direct een verlanglijstje mee gemaakt worden.

IMG 2895

’s Avonds tijd om te padellen met mama, fijn!

IMG 2896

Donderdag

De volgende dag werkte ik thuis en zat ik vooral de hele dag achter mijn laptop.

IMG 2906

De instant pot ging ’s avonds aan, ideaal. Kon die mooi koken terwijl ik de kinderen ophaalde.

IMG 2915

Vrijdag

Ik had een volledige studiedag vrijdag en maakte veel meters; zó fijn was dat!

IMG 2918

Mijn bestelde winterjas van WE Fashion kwam binnen en ik ben verliefd. Mag het ajb gauw kouder (en droog) worden?

’s Avonds ging ik padellen met een vriendin en daarna lekker vroeg naar bed met Netflix op de tv.

IMG 2922

Weekend

Het weekend deden we rustig aan. We hadden zwemles, gingen even langs Toychamp voor de speelgoedfolder… 

IMG 2925

…en doken zaterdagmiddag met dekens op de bank om een film te kijken.

IMG 2933

Gisteren ging ik een eind wandelen (11km) en de rest van de dag speelden we spelletjes en aten we lekker eten. Comfort food en shop-therapie zijn wel de kernwoorden van afgelopen week – haha. 

Aankomende week wordt privé even spannend en daar heb ik mijn planning dan ook een beetje op aangepast. Vandaag sta ik lekker in de keuken om recepten te koken voor eind november en één exclusief recept voor de nieuwsbrief (echt, meld je aan hoor – het gaat de moeite waard zijn!). De rest van de week bestaat uit werk en studie zoals eigenlijk altijd en vrijdag trappen we de herfstvakantie af met een circusvoorstelling door Vic en zijn klas (zo schattig).

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Petra Smits says:

  Wat leuk om een kijkje te krijgen hoe jouw week er uit ziet Sabine .
  Heel leuk ook om te zien dat je kinderen zo lekker zitten te genieten en je jas is een beauty maar van mij mag de kou wel eventjes weg blijven hoor .
  Ik zit daar niet op te wachten alhoewel als het flink gevroren heeft het zonnetje de andere dag wel lekker schijnt .
  Ik wil je ook bedanken voor je heerlijke recepten Sabine .
  Ik ga daar eens lekker gebruik van maken met dank aan jouw natuurlijk .
  Heel veel liefde gewenst voor jouw gezin voor nu en in de toekomst.
  Lieve groetjes van Petra .

  1. Sabine Author says:

   Wat lief, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close