Week van OMF #19-2017

Zo leute, mijn eerste werkweek en het weekend zitten we er weer op. Waarom die laatste altijd zo snel moet gaan is me een raadsel maar ik geloof dat iedereen tegen dit probleem aanloopt. Het was me het weekje wel. Druk! Vic is momenteel nog te jong om naar de gastouder te gaan (over 4 weken gaat hij voor het eerst) en dus is het werken tussen de bedrijven door. Opa, oma’s en tante kunnen af en toe oppassen maar regelmaat zit er (nog) niet in en daarom zijn mijn werkuren versnipperd over de week. Ik werk veel ’s avonds en in het weekend. Niet héél goed voor iemand met mijn planningsdrift maar ik vertrouw erop dat dit over een paar weken wel weer goed komt. In ieder geval vind ik deze Week van OMF wel weer gezellig geworden. Ik stond voor het eerst sinds lange tijd weer eens een hele dag in de keuken te filmen, mocht mijn nieuwe auto ophalen en had vrijdagavond een boeking bij IKEA in Delft. Een fijne gevarieerde week!

foto1 2

Goedemorgen maandag! Vic spendeert de dag bij tante Lotte en oma en ik kreeg een verlaat verjaardagscadeau. Deze súpertoffe posters van Desenio, zijn ze niet geweldig?

foto2 2

Na het uitpakken van het cadeautje dook ik gauw de keuken in om te filmen. Er stonden 6 video’s op de planning maandag. Best pittig hoor na al die weken niet filmen. Ik bakte zoet…

foto3 2

… maar kookte ook hartig. De video’s komen in de komende weken allemaal online.

foto6 2

Na het avondeten dook ik met badjas en mijn kleine vriendje de bank op. Beide moe van een lange dag.

foto4 2

Deze toffe vaas van de House Doctor kwam ook nog binnen. Ik deed in het weekend een bestelling bij fonQ voor onder andere nieuwe bloemenvazen. Tof deze he?

foto5 2

Ukkie sliep heerlijk in zijn eigen bedje ’s avonds, Tim was trainen…

foto7 2

… dus ik dook nog even achter de computer om een hele sloot aan foto’s te bewerken die ik maandag geschoten had.

foto8 2

Dinsdag begon de dag in het Gemeentehuis: paspoort aanvragen voor ukkie.

foto9 2

Daarna was het tijd om zijn kledinglade uit te zoeken, maatje 50 is inmiddels écht te klein en hij past enkele kledingstukken in maat 62 zelfs al. Pff, tijd gaat veel te snel.

foto10 2

Ik kreeg dit práchtige cadeau voor Moederdag van Aller Spanninga, een memoirering die je iedere keer bij een speciale gebeurtenis kunt uitbreiden met een nieuwe diamant. Geweldig toch? Ik ben er zo blij mee.

foto11 2

’s Middags even boodschapjes doen…

foto12 2

En ik kreeg dit leuke cadeau thuisgestuurd, een Dooky. Handig voor aan de kinderwagen als zonnescherm. Scheelt weer gedoe met een hydrofiele doek.

foto13 2

Na het doen van de boodschappen hing ik met een hangerige baby (zat in z’n sprongetje afgelopen week) op de bank met een nieuwe aflevering van The 100 en nieuwe afleveringen van Masterchef Australia. ZO blij dat het weer is begonnen!

foto14 2

Na een paar pittige nachten werd ik om 20.00u naar boven gestuurd door mijn meneer. Lekker naar bed, even tijd voor mezelf en op tijd slapen. Fijn!

foto15 2

Práchtige ‘foodpost’ op de woensdagochtend, deze wijnkast kwam binnen. Ik kreeg zó ontiegelijk veel vragen op Instagram waar de kast vandaan kwam, hij is van Dutchbone – te bestellen via fonQ. Binnenkort kun je via OMF deze kast winnen dus houd de blog in de gaten.

foto16 2

Nog meer foodpost, deze keer van Fairtrade.

foto17 2

En omdat ik écht even aan het werk moest maar meneertje geen zin had om alleen te liggen, regelden we het maar weer zo. Kan prima.

foto18 2

Woensdagavond hadden we een afspraak staan bij onze tattooshop. Tim en ik namen beide een dezelfde tattoo voor Vic.

foto19 2

Tataaaaaaa!

foto20 2

Donderdagochtend: Vic was nog moe en sliep na zijn ochtendvoeding verder in ons bed (no worries hij heeft zichzelf zo onder de dekens gewerkt en ik bleef er constant bij) terwijl ik wat werkte op de laptop.

foto21 1

Om 11.00u mocht ik mijn nieuwe bolide ophalen bij de dealer, yeeeeeesss. Wát een bak zeg, zó blij mee.

foto22 1

Flesje bubbels van de verkoper gekregen, altijd fijn.

foto23 1

Ook kwam er mooie foodpost binnen van Oil & Vinegar, een heel pizzapakket voor moederdag. Jum.

foto24 1

Het was zulk mooi weer donderdag, hopelijk gaat dit binnenkort een keertje doorzetten. In ieder geval namen wij het er ’s middags van. Vic sliep buiten in de wagen terwijl ik ernaast werkte. Prima deal!

foto25 1

Nog meer foodpost, deze keer van InStock. Een flesje bier en bijzondere granola.

foto26 1

Na het avondeten reed ik naar de supermarkt om boodschappen te doen voor mijn kookdemo vrijdagavond.

foto27 1

HI NIEUWE AUTO WAT BEN JE MOOI! <3

foto28 1

Terwijl Tim zich over Vic ontfermde dook ik donderdagavond achter de computer om alle video’s die ik recentelijk had opgenomen te editen. 7 stuks in totaal…

foto29 1

Tussen de bedrijven door hing ik mijn nieuwe posters aan de muur.

foto30 1

Uiteindelijk ronde ik tegen 22.30 uur mijn werk af, GELUKT!

foto31 1

Bij fonQ bestelde ik eerder deze week een ‘babygym’ voor Vic en hij vindt het super leuk. Hij lacht en brabbelt tegen de speeltjes aan de boog en het speelkleed is ideaal om zijn nek te trainen. Al is hij al behoorlijk sterk zoals je ziet, haha.

foto32 1

Tussen de buien door deed ik vrijdag weer wat boodschappen. Lang leve onze Joolz kinderwagen.

foto33 1

Foooodpost! We gaan hier wat fijne recepten mee maken op OMF deze zomer.

foto34 1

Aan het einde van de middag bracht ik Vic naar mijn ouders, ik had een boeking bij IKEA in Delft. De winkel bestond 25 jaar en ter ere daarvan was de winkel 25 uur non stop geopend en werden er tál van festiviteiten georganiseerd. Ik stond ’s avonds Zweedse burgers te bakken en man wat was het een succes. In drie uur heb ik er 7 kilo(!) vlees doorheen gejaagd. Uiteindelijk kwam ik moe maar voldaan om 22.30 uur weer thuis.

foto35 1

Zaterdagochtend werkten we het vaste riedeltje op de markt weer af en ’s middags ging ik naar de babyshower van vriendinnetje Kevser. Het was zó gezellig en man, er was zoveel lekker eten. Vooral veel Turks en ik heb besloten me meer te verdiepen in deze keuken. Wauw wat een lekkere dingen allemaal, daar moet ik ook mee aan de slag.

foto36 1

Thuis lag er weer foodpost op me te wachten. Een moederdagcadeautje van Bailey’s, jum.

foto37 1

Lekker op de bank met nieuwe afleveringen van Masterchef Australia terwijl ik knuffelde met mijn kleine meneer.

foto38 1

Ook kwam dit ijs binnen: Koupe, roomijs dat veel proteïne en minder calorieën bevat. Mening? ERG lekker, totaal niet het idee dat we gezonder ijs aan het eten waren.

foto39 1

Gisteren was het natuurlijk Moederdag, mijn allereerste. Voelde toch wel een beetje speciaal hoor. Het blijft gek dat dit kleine hummeltje van ons is.

foto40 1

Tim verwende me enorm met een uitgebreid ontbijt op bed. Er stond zelfs een glas Hugo bij, lekkeeeeeer.

foto41

De rest van de dag gingen we natuurlijk ook even langs onze eigen moeders, regelde ik wat dingen voor de gastouderopvang waar Vic straks heengaat en werkte ik een beetje tussendoor.

Deze week wordt vooralsnog niet heel bijzonder. Vandaag ben ik ‘vrij’, Vic heeft vanochtend zijn eerste vaccinaties gekregen en voor het geval hij extreem hangerig/huilerig wordt hiervan heb ik het zekere voor het onzekere genomen en ben ik vandaag alleen mama. Vrijdagavond hebben we een feestje en dit weekend is er in Fooddock Deventer weer een sample sale van Penn & Ink N.Y., het kledingmerk waar Viv van maandag t/m woensdag voor werkt. Fantástische kleding dus ik ga zeker even langs. Voor de rest rommelen we een beetje aan.

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Saskia says:

  Leuk weekoverzicht weer!! Heel benieuwd wanneer er recepten uit de Turkse Keuken op OMF komen.
  Op welke zender kijk je het nieuwe seizoen van Masterchef Australia? Kan er nog nergens iets over vinden.

 2. Margot says:

  Wat een gave kast en die posters zijn ook erg leuk! Hoe bevalt je babyfoon? Voegt dat beeld echt iets toe? Ik ben aan het twijfelen wat ik zal bestellen.

 3. Marianne says:

  Leuke week !
  Die wijnkast

 4. Selma says:

  Wat een leuke weekoverzicht.
  Wat groeit jullie snel zeg, geniet ervan!
  Waar staan die cijfers voor van jullie tatoeage?

  1. Sabine Author says:

   Vic zijn naam in cijfers + zijn geboortedatum :)

 5. Daniëlle says:

  Wat een gave tatoeage! Erg mooi en ik heb ook gelijk maar wat posters besteld haha… Bedankt voor de tip ;)

 6. Annebeth says:

  Wat ben je toch een tof wijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close