Week van OMF #4-2019 | Gevloerd door de griep

Je hebt het gisteren in mijn eetoverzicht al even kunnen lezen, afgelopen week was niet helemaal onze week. Beide waren we thuis namelijk flink beroerd en spendeerden we het grootste deel van de week op of rondom de bank. Gelukkig was Vic wel zijn blije zelf weer en hoefden we ons daar geen zorgen over te maken! Pas vanaf donderdag zijn we allebei weer aan het werk gegaan en precies die twee resterende dagen werkte ik achter de laptop. Het was dus eigenlijk een hele saaie week en ik heb niet zoveel foto’s gemaakt. Ik beloof je dat aankomende week beter wordt!

foto1 3

Maandag

Dit is serieus de enige foto die ik maakte op maandag. Ik bracht Vic ’s ochtends naar de gastouder en de rest van de dag hebben Tim en ik beroerd op de bank gehangen. Was wel even fijn dat Vic niet thuis was hoor, even rust. ’s Avonds werd dit krat vol Nederlandse, veelal biologische, groenten geleverd van De Krat, toepasselijke naam niet. De Krat is een duurzame maaltijdbox vol mooie lokale, seizoensgebonden en veelal biologische producten. In het krat vind je een aantal recepten en ook vaak één kant-en-klaar maaltijd om het jezelf makkelijk te maken. Heel eerlijk? De producten waren mooi, de recepten mogen allemaal wel iets meer pit krijgen en wat specialer zijn. Ik was er niet bijzonder van onder de indruk.

foto10 3

Dinsdag

Tijdens het uitlaten van Senna in de vroege ochtend werd ik getrakteerd op een práchtige zonsopkomst. Het lijkt toch bijna alsof we niet in Nederland zijn?

foto9 3

Ik ontdekte deze Kvarg afgelopen week voor het eerst en ik ben verkocht. Zó onwijs lekker en heel fijn: WW-proof.

foto3 3

Net zoals bij iedereen sneeuwde het bij ons ook dinsdag en aan het einde van de middag ging ik even met Vic naar buiten om in de sneeuw te spelen. Hij vond het zó leuk.

foto2 3

Voor de drieduizendste keer in bad in één week. Zo fijn als je je niet ok voelt.

foto8 2

Woensdag

Op woensdag ging ik met mij gelukkig alweer een stuk beter. Daarom ging ik er met Senna, die vindt de sneeuw net zo fantastisch als Vic, een flink stuk op uit toen beide mannen ’s middags in bed lagen. Het was zo stil op straat, heerlijk.

foto7 3

Ik zette de slowcooker aan voor het avondeten. Pindakip naar het recept van Ashley Willems.

foto6 3

Donderdag

Donderdag gingen we beide zo goed als het ging weer aan het werk. Ik creëerde per ongeluk een hartje in mijn cappuccino. Leuke verrassing! Het lukt me nog altijd niet om de perfecte lobbige melk op te schuimen.

foto5 3

De rest van de tijd zat ik er eigenlijk zo bij, achter de laptop!

foto4 3

Er werd wel mooie foodpost bezorgd van Sostrene Grene. Zij verkopen tegenwoordig ook hele toffe culi-items!

foto13 3

Vrijdag

Vrijdag ontving ik foodpost van HEMA en ik wist niet hoe gauw ik deze moest verstoppen voor mezelf. Ooohh…. vier nieuwe chocoladerepen in smaken die me echt grúwelijk lekker lijken:

 • White Discopop: witte chocolade met discodip, knettersuiker en wafels
 • Milk Rocky Road: melkchocolade met marshmallows en hazelnoten
 • Milk Banoffee: melkchocolade met banaan, toffee en koekjes
 • Milk Fudge Apple Pie flavour: melkchocolade met appel, fudge en koekjes

foto14 3

Zoek de verschillen ;)

foto12 3

Tim en ik proefden vrijdagavond de nieuwe chocolade van HEMA, vier ministukjes voor mij – genoeg om te proeven! Ik vond ze niet helemaal wauw-te gek maar wel ok.

foto11 3

Weekend

Dit weekend deden we rustig aan. Zaterdag dook ik even de keuken in om te experimenten met gezonde/WW-proof brownies maar ik ben nog niet helemaal tevreden, de textuur is nog iets teveel cake i.p.v. brownie. Nog iets verder testen dus. Verder deden we het huishouden, gingen we naar de markt, kwam de schoonfamilie langs en keken we tv met z’n drietjes

Aankomende week is het dan eindelijk zover, aankomende vrijdag mag ik de sleutels van mijn kantoor in ontvangst nemen, YAAAHAAAASSSS! Vrijdag staat er direct een afspraak met de elektricien op de planning en ook film ik die dag de lege officetour. Maar voor het zover is heb ik eerst vandaag nog een afspraak in Laren en staat er donderdag weer een dag vol kookvideo’s op de planning. Zaterdag gaan we eindelijk weer eens borrelen met Tobi en Viv en verder zien we wel wat de week ons gaat brengen. Hopelijk is alle verkoudheid en griep in ieder geval volledig de deur uit, zou fijn zijn!

Fijne week x

Join the Conversation

 1. Francisca says:

  Tipje voor je cappuccino: Hema verkoopt een elektrische melkopschuimer, volgens mij is hij nog geen 20 euro. Zelfs havermelk krijgt hij mooi!

  1. Sabine Author says:

   Ik heb een opschuimpijpje aan mijn koffiezetapparaat zitten, dus ik moet het daarmee kunnen doen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close