Viv’s Eetoverzicht week 4/2019

Vorige week hield ik keurig mijn eetoverzicht bij, en maakte ik op de automatische piloot elke dag een foto van mijn avondeten. Totdat ik me realiseerde dat dat wel een erg kort eetoverzicht zou worden, aangezien ik de helft van de week in Lissabon zou zijn. En natúúrlijk maak ik daar een uitgebreid ‘Foodie in Lissabon’ artikel van. Komt er binnenkort aan! Voor nu weer een gewoon eetoverzicht. Want vorige week zondagavond laat kwamen we terug en maandag zijn we weer gaan werken. Dus we beginnen deze keer op maandag met de foto’s. Overigens best een goed en verantwoord weekje achter de rug, met veel groenten wel en gisteravond sloot ik de week af met een etentje buiten de deur met vriendin Naomi. Was heerlijk.

Eetoverzicht week4 Vivian 1

Maandag

Omdat we zondag pas laat thuis waren had ik niet veel in huis en moest ik eerst boodschappen gaan doen vanuit mijn werk. De planning had ik al in het vliegtuig gemaakt dus daar hoefde ik niet meer over na te denken. Gewoon simpelweg alle ingrediënten even halen. En omdat ik mezelf even wat rust gunde nadat we dus laat thuis waren zondag, ik maandag een lekker drukke dag had en ik laat thuis was door het boodschappen doen, mikte ik wat groenten en zoete aardappel in de oven. Even de boel in grote stukken gehakt, kruiden en olijfolie erover en de oven mocht het werk doen.

Eetoverzicht week4 Vivian 2

Dinsdag

Shoarma salade, topidee vind ik dat. De shoarma is van kippendijen gemaakt en de salade van ijsbergsla vulde ik verder met radijsjes en komkommer. Dot kwark erop (meer knoflook was niet nodig) en klaar. Heel lekker dit.

Eetoverzicht week4 Vivian 3

Woensdag

Ik ging woensdag vanuit mijn werk weer door naar the Barbell Club en het is dan altijd even de vraag wat ik ga eten. Niet altijd heb ik zin om daar op dinsdagavond al wat voor te doen. Deze keer deed ik dat wel, ik maakte tonijnsalade. Deze deed ik woensdagochtend op een wrap, met spinazie, geitenkaas, avocado en zongedroogde tomaatjes. Ik at er twee en dat was precies genoeg.

Eetoverzicht week4 Vivian 4

Donderdag

Ik heb een gedoetje met Zalando en hing voor de derde keer aan de telefoon met ze terwijl ik aan het koken was. Om kwart over 7 moest ik me echt gaan omkleden om te gaan sporten dus op een gegeven moment kon ik niet anders dan door te gaan met koken terwijl ik nog aan de telefoon hing. Conclusie; deze nasi had veel lekkerder kunnen zijn. Maar goed, gegeten hebben we.

Eetoverzicht week4 Vivian 5

Vrijdag

Ik maakte een verrassend lekkere rijstsalade. Eentje met feta, balsamico, geroosterde zoete puntpaprika’s (3 kleuren) en geroosterde amandelen. Goede combi!


Eetoverzicht week4 Vivian 6

Eetoverzicht week4 Vivian 7

Zaterdag

Al een tijdje stond dit etentje gepland, bij Jackies in Deventer. Ik at er met Naomi en het was heerlijk. Als hoofdgerecht buikspek met garnalen en na panna cotta. En die panna cotta kreeg ik dus maar voor de helft op. Hoe is het mogelijk! Ik heb altijd nog een flink gat voor een dessert maar ik wist het er echt niet meer in te proppen.

Vandaag eten we lekker bij mijn ouders. Ik heb gisteren even een verzoekje ingediend. Vanmiddag rijden we namelijk naar Brabant om de verjaardag van mijn schoonzus te vieren en om dan dat hele eind weer terug te rijden zonder gegeten te hebben leek mij een minder goed plan. Dus zo gezegd, zo geregeld. Voor de rest van de week ga ik in de auto mijn planning maar maken denk ik.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close