Week van OMF #37-2018

Zo, de vakantie-vibe die ik vorig weekend nog had was onmiddellijk voorbij toen de werkweek weer begon. September is hectisch, nu al en ik wist dit ook al ruim van tevoren. Nog maar anderhalve week en dan gaat het Pop-Up Cheesecakecafé van start en daar moet simpelweg gewoon heel veel voor gebeuren. Ik had gehoopt de rest van mijn agenda helemaal leeg te kunnen maken deze maand, maar helaas is dit niet gelukt. Er waren deadlines die gehaald moesten worden en ook had ik OMF nog lang niet klaar staan voor de rest van de maand. Hoewel mijn week dus grotendeels bestond uit cheesecakes bakken, heb ik ook nog wat andere dingen om te laten zien.

foto6 2

Maandag

Dat je de week vol goede moed begint wat betreft gezond eten en dan dit maakt voor een campagne. FAILED. Maar jongens, wat was dit gruwelijk lekker. Het recept volgt binnenkort.

foto5 2

Ik bracht ook weer een bezoekje aan Lidl. By far is dit de beste roomkaas voor het bakken van cheesecake en alleen afgelopen week gingen er al bijna 100 kuipjes roomkaas doorheen hier. Wow! Ik kreeg inderdaad wel wat gekke blikken bij de kassa.

foto2

Heel tof, de hele maand september sta ik met foto + recept op zaterdag in het AD én online. Deze foto kreeg ik toegestuurd via Instagram. Ik kan je naam helaas niet meer terugvinden, maar dankjewel! <3

foto4 2

Hiep hiep hoeraaaa, de eerste vijf cheesecakes zijn een feit. Ik bakte er afgelopen week en aankomende week vijf per dag.

foto1 2

Dinsdag

Dinsdagochtend haalde ik de shirts op die wij als ‘personeel’ dragen tijdens het Pop-Up Café, zijn ze niet cool? Ik kreeg al een paar keer de vraag of ze te koop gaan zijn maar helaas, voorlopig niet.

foto3 2

Never not baking.

foto15 2

Terwijl Tim ’s avonds aan het gamen was, ging ik aan het werk. Dit was zo’n beetje iedere avond mijn uitzicht afgelopen week. Je moet er wat voor over hebben, haha.

foto14 2

Woensdag

Ik maakte woensdag overdag helemaal geen foto’s, was gewoon te druk met werk en met Vic want die was natuurlijk gezellig thuis. ’s Avonds ging ik even onderuit in bad en keek ik de livestream van Apple Event. Wat zijn de nieuwe iPhones waanzinnig gaaf…

foto13

… Maar wat een ABSURDE prijzen.Dat heb ik er toch echt niet voor over.

foto12 2

Donderdag

Fijne foodpost op World Chocolate Day, jummmm.

foto11 2

Koelkastje weer gevuld.

foto10 2

Vrijdag

Vrijdag was ik de hele dag niet thuis maar was ik aan het shooten bij lieve Fatima thuis! Dat gaat de komende weken nog veel vaker gebeuren op vrijdag. Geen straf met al die overheerlijke Marokkaanse gerechten.

foto9 2

Wachten tot het eten wordt binnengebracht, story of my life haha.

foto8 2

Ik zag op Instagram wat voorbij komen over dit boek de afgelopen week en vond zowel de titel als de achterflap interessant. Dus ik bestelde hem. Ben benieuwd.

foto7 2

’s Avonds weer lekker aan het werk terwijl Tim aan het gamen was. 2 seconden na het nemen van de foto ging de mok met koffie om trouwens. Oeps.

foto16 2

Weekend

Dit weekend moest er gewerkt worden dus ik heb niet heel veel bijzondere foto’s gemaakt helaas. Ik maakte vast een boodschappenlijst voor de tweede productieweek voor het pop-up café.

foto17 2

Lunchen deed ik met heerlijke Harira, jummm.

foto19 2

De nodige cheesecakes werden weer gebakken, uiteraard. Qua looks is dit wel een van mijn favorieten hoor. Koeienvlekken, haha!

foto18 2

Tijd voor een heel klein beetje ontspanning was er ook wel gelukkig.

Aankomende week gaat een beetje van hetzelfde zijn denk ik. Veel inkopen doen, veel bakken en voor de rest nog genoeg andere dingen. Morgen komt er een fotografe langs die mij vast gaat leggen tijdens het bakken van de cheesecakes en een interview komt afnemen, super leuk – ze maakt een soort reportage over het Pop-Up Café, donderdag heb ik een evenement van en met mijn agency en vrijdag staat er weer een shootdag op de planning. Tot slot HOOP ik dat ik mijn eigen voorraad CHEESECAKE binnen krijg waardoor alle preorders verstuurd kunnen worden. En dat betekent véél boeken signeren, inpakken en versturen. Zóveel zin in en zo spannend allemaal. Een leuke week voor de boeg dus!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Judith says:

  Succes met deze drukke week! Je cheesecakes zien er heerlijk uit.
  Vind jouw boodschappenlijstje altijd zo grappig, zo gedetailleerd :-) (Bastogne, 400 gr. bijvoorbeeld).

  1. Sabine Author says:

   Haha ja, dat is zodat ik in de supermarkt kan rekenen hoeveel pakken ik nodig heb. Mijn reguliere boodschappenlijsten zien er niet zo uit hoor, haha.

 2. Vivian says:

  Jammer dat ik te ver weg woon om even naar het pop-up cafe te komen (woon onder Eindhoven). Anders was ik zeker weten gekomen! Lijkt me echt heel leuk en lekker; ben dol op cheesecake en je blog. Veel succes en plezier in ieder geval!

  1. Sabine Author says:

   Vanuit Eindhoven is het inderdaad wel een eindje. Jammer, maar dankjewel!

 3. Narska says:

  Voor mij is het ook spannend, maar heel anders natuurlijk dan voor jou. Als het goed is, krijg ik deze maand jouw boek. Ben zo benieuwd!!! En even iets anders: is het niet makkelijker voor jou om boodschappen bij groothandel te doen, zoals Sligro, Makro etc.? Daar zal jij ongetwijfeld geen gekke blikken bij de kassa krijgen. Alhoewel lijkt mij grappig om dit juist wel te krijgen :)

  1. Sabine Author says:

   Zeker makkelijker, maar de roomkaas van de groothandels is minder goed dan die van Lidl (echt!, ik zal er nog eens een vergelijkingsartikel over maken) en ook nog eens drie keer, letterlijk, zo duur. Dus dan maar wat meer moeite doen voor beter resultaat ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close