Viv’s Eetoverzicht week 37/2018

Goedemiddag, zijn we weer! En wat heb ik een drukke week achter de rug. Tijd om boodschappen te doen heb ik niet echt gehad omdat ik drie avonden voor mijn werk weg was. De momenten dat ik wel thuis was en dus ook kookte, maakte ik gelijk een wat grotere hoeveelheid zodat Tobias daar de volgende dag nog wat van kon eten. Het was een gevarieerd weekje. Van makkelijke salade (die komt de laatste tijd steeds vaker voor in mijn eetoverzicht merk ik) of een schaal kwark, tot aan een barbecue en gisteravond een hele lekkere pasta.

Eetoverzicht Viv week38 1

Zondag

Ik maakte zondag een couscoussalade met gemarineerde aubergine, cherrytomaatjes en geitenkaas. Makkelijk gemaakt en erg lekker.

Eetoverzicht Viv week38 2

Maandag

Maandagavond moest ik werken dus ik at samen met een collega een makkelijke en snelle salade die ik bij de supermarkt haalde. Veel keuze was er helaas niet maar het werd deze lekkere met Marrokkaanse kip. Prima!

Eetoverzicht Viv week38 3

Dinsdag

Ik trainde dinsdagavond een uurtje vroeger dan normaal gesproken en dan red ik het niet om ook nog te koken. Trek had ik wel dus ik maakt een bakje kwark met granola, banaan en honing.

Eetoverzicht Viv week38 4

Na de training maakte ik nog een rijstsalade met tonijn, zongedroogde tomaatjes, veel courgette en pijnboompitjes. Ging er nog wel in na een lekkere training.

Eetoverzicht Viv week38 5

Woensdag

Weer een avondje werken en deze keer geen salade maar liepen we naar een eetcafé om de hoek. Ik koos voor pasta pesto met tomaatjes en parmezaan. Inclusief een heleboel ‘decoratie’; een gebakken ei en kiemgroenten. Ik at er teveel van, zat megavol maar kon er wel even op door :-)

Eetoverzicht Viv week38 6

Donderdag

Op de locatie waar ik werk werd een barbecue voor alle ondernemers georganiseerd en die was erg goed. Ik kreeg direct twee stokjes saté op mijn bord en ik nam daar een beetje salade en stokbrood bij. Meer heb ik niet nodig gehad maar er werd nog een heleboel uitgedeeld en dat zag er erg goed uit.

Eetoverzicht Viv week38 7

Vrijdag

Ik maakte vrijdag een noodles gerechtje met groenten, kip en wat Thaise smaken. En natuurlijk gebakken uitjes erover.

Eetoverzicht Viv week38 8

Zaterdag

Ik had eindelijk wat meer tijd om te koken gisteravond, heel fijn. Ik maakte deze pasta met aubergine, basilicum pecorino. Er is nog wat over dus ik denk dat we daar vandaag mee lunchen.

Vanavond zien we het wel, genoeg in huis om wat mee te maken dus ik kijk even waar we zin in hebben.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close