Viv’s Eetoverzicht week 49/2017

Och jongens wat was het een heerlijke week van 5 december. Ik heb werkelijk iedere dag wel chocolade, kruidnoten of speculaas gegeten. En taart, ook nog. Want op mijn werk bij Penn&Ink N.Y kwam de ene na de andere taart binnen. Wat avondeten betreft was het een stukje gezonder en ook weer heel lekker. Maandag was vanwege een dobbelspelavond vooral een combinatie van kruidnoten en soep en de rest van de week was er variatie genoeg, op gisteravond na. Ik at alleen en soms is het dan wel heel handig dat je de avond ervoor wat teveel gekookt hebt.

 

IMG 9783

Zondag

Ik maakte zondag even een lekker makkelijk gerechtje, noodles met wat groenten, ei en gebakken ui en op smaak gebracht met o.a. vissaus.

IMG 9807 e1512900220756

Maandag

Ik organiseerde samen met een collega het dobbelspel op mijn werk bij Penn&Ink N.Y. Rond een uur of 5 begonnen we dus we zorgden voor een soepje en wat stokbrood, dips, chips en uiteraard pepernoten.

IMG 9823 kopie

Dinsdag

Back to healthy. Ik maakte een burrito bowl met guacamole en kwark i.p.v. zure room. Heel lekker.

IMG 9829 kopie

Woendag

Er stond nóg een dubbelavond gepland en deze keer bij Marielle thuis. Ik nam een pan pulled chicken mee (ik had die ochtend de slowcooker aangezet) zodat ze niet hoefde te koken. Zij zorgde voor de wraps en salade.

IMG 9833 kopie

Donderdag

Mijn favorietje van de week denk ik; spinazie salade met zoete aardappel uit de oven. De zoete aardappel heb ik gekruid met kerrie en komijn, lekkere combi met wat rode ui door de salade.

IMG 9848 kopie

Vrijdag

Alleen maar gezond op dit bord. Ik maakte bloemkoolcouscous, bakte dit op in de pan met een beetje olijfolie en Italiaanse kruiden. Er doorheen gebakken courgette en er bovenop een tapende van zongedroogde tomaatjes en zwarte olijven.

IMG 9866 kopie

Zaterdag

En omdat Tobias gisteravond buiten de deur at, bleef ik alleen over en had ik weinig zin om de keuken in te duiken. Ik had de avond ervoor teveel gekookt dus ik at nog een keer de bloemkoolcouscous. Niet heel spannend dus ;-)

Voor vanavond plan ik denk ik een pastaatje in, wel zin in denk ik. Verder ligt onze koelkast nog behoorlijk vol want ik deed gisteren nog even een klein boodschapje, dus deze week gaat wel weer goed komen!

Fijne zondag!

 

Join the Conversation

  1. Karin says:

    wat leuk om te zien, ik wist niet dat jij nog een andere baan erbij hebt, dus je hebt 2 banen? lijkt me zwaar, knap van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close