Viv’s Eetoverzicht week 9/2019

Ik kan zeggen dat we een lekkere eetweek achter de rug hebben. Ondanks dat ik nauwelijks boodschappen deed, en volledig zonder enige planning werkte. Komt niet zo vaak voor maar we hadden wederom een drukke week en tijd voor boodschappen doen was er niet echt bij. De planning maken was er ook bij ingeschoten en zo gebeurde het dat ik een paar keer wel iets van ingrediënten haalde, maar voornamelijk dingen maakte met wat we nog hadden. Of eigenlijk was dat wat we nog hadden de basis, en haalde ik er gewoon wat verse ingrediënten bij. Prima weekje zo. Met een nasi die echt heel erg lekker was en een pokébowl omdat dat alweer even geleden was. En gisteravond kookte ik voor mezelf. Ik stond in de Appie en had werkelijk geen idee wat ik moest maken. Wel wist ik dat ik iets moest halen, anders zou het niet veel bijzonders worden. Mijn oog viel op een salade en daardoor wist ik direct waar ik zin in had..

Eetoverzicht Viv week9 1

Zondag

Ik maakte vorig weekend nog een keer een lasagne voor OMF en deze aten we ’s avonds. Lekker makkelijk wel.

Eetoverzicht Viv week9 2

Maandag

Ik besloot een goedgevulde rijstsalade te maken en dat lukte meer dan prima. Tijdens het koken kwam ik erachter dat ik een wel hele grote portie aan het maken was en dat was eigenlijk wel handig. Zo had ik mijn maaltijd voor woensdagavond namelijk direct geregeld. Overigens gevuld met courgette, paprika, zoete aardappel, oregano, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes.

Eetoverzicht Viv week9 3

Dinsdag

Ik stond dinsdag ook in een supermarkt te bedenken wat we zouden gaan eten. Normaal hou ik daar niet zo van omdat ik dan zomaar een half uur in de winkel kan ronddwalen totdat ik weet waar ik zin in heb. Maar ik vond het al snel; nasi. Ik haalde verse gember, groenten en satésaus. De rest had ik nog in huis. Lekker dat ‘ie was!

Eetoverzicht Viv week9 4

Woensdag

Ik at inderdaad de salade die ik maandag maakte, op woensdagavond voor het trainen nog een keer. Maar dat bleek bij thuiskomst niet voldoende. Ik had nog heel erg trek en gelukkig had ik ook van de nasi flink wat over. Zo gezegd, zo gedaan. Even opbakken, beetje ketjap erbij, en klaar (veel te veel overigens).

Eetoverzicht Viv week9 5

Donderdag

Yes, een pokébowl! Met gebakken smac, avocado, een lente-ui en nog wat ingrediënten.

Eetoverzicht Viv week9 6

Vrijdag

Tobias was het hele weekend weg dus ik at alleen. Ik had nog eigengemaakte soep in de vriezer dus deze ontdooide ik. Fijn!

Eetoverzicht Viv week9 7

Zaterdag

Wederom home alone en ik zag in de Albert Heijn dus de salade met falafel. Ik had wel zin om te koken dus ik kocht niet de salade, maar alle ingrediënten voor hoe ik het zelf het liefste eet. Met verse koriander, munt, bulgur en humus.

De planning voor de komende week heb ik rond, dus vanmiddag doe ik boodschappen en dan is de boel weer geregeld :-)

Fijne zondag!

Join the Conversation

  1. Tessa Berg says:

    Wauw, als ik alleen al naar de plaatjes kijk, krijg ik water in mijn mond! Bedankt voor het delen Vivian!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close