Viv’s Eetoverzicht #25-2022

Ik hoop dat je klaar ben voor een super simpel eetoverzicht want die heb ik voor je. We zitten momenteel op een camping en daarom bestaat ons avondeten uit hele makkelijke gerechten. Dingen die onze kleine man ook makkelijk mee kan eten dus het is allemaal allesbehalve ingewikkeld :-) Zondagavond waren we nog thuis, en bestelde ik na een drukke middag even wat lekkers voor mezelf. De rest van de week waren het in ieder geval hele zomerse happen die op het menu stonden!

Zondag

Mijn zondag bestond uit wassen draaien, spullen inpakken (wat is dat veel met een kleintje erbij), de koelkast leegruimen, nog meer wassen draaien en in de middag waren we er nog even tussenuit. Toen we thuis kwamen reed ik direct door voor wat laatste boodschappen en voor Tobias nam ik een verse ‘Meatlovers’ pizza mee van de Appie. Ik kon alleen maar denken aan een poke bowl en bestelde die direct bij thuiskomst. Een drukke dag was het, en ik had nog wat te doen in de avond voor vertrek dus ik vond dit de allerbeste oplossing.

Maandag

Maandag begin middag waren we al op de plek van bestemming en we werden onthaald door een heerlijk zonnetje. Tobias haalde even wat simpele boodschappen en bakte verschillende soorten vlees voor ons. Stokbroodje erbij, frisse komkommer en klaar.

Dinsdag

Een salade bestaat bij mij zelden uit ijsbergsla, komkommer, tomaat en een beetje olijfolie. Behalve op de camping. Erbij wat opgebakken gnocchi die ik voor de handigheid mee had genomen uit Nederland. Handig, want ik zette ze eigenlijk in als gebakken aardappeltjes wat de bedoeling was bij de salade, maar die we niet konden vinden. Half pasta, half aardappel dan maar.

Woensdag

Macaroni met smac wilde ik maken! Alleen geen smak. En wel courgette, cherrytomaatjes in blik, Italiaanse kruiden en geraspte kaas. Het werd dus een mengsel van dat en Louie at er heerlijk van mee.

Donderdag

Tobias spotte burgers en kant en klare couscoussalade in de supermarkt. En dat werd hem wel, zo voor de donderdag. Niks meer aan doen. Dotje lekkere mayo erbij en we zijn tevreden.

Vrijdag

Vrijdag deed ik iets meer m’n best (haha). Ik maakte een pasta met gebakken knoflook en ui, roerde er pesto en nog wat basilicum doorheen en sneed drie avocado’s in blokjes. Een smeuïge hap!

Zaterdag

Er is hier een restaurant aanwezig maar omdat we nog buiten het hoogseizoen zitten is het niet mogelijk daar iedere avond te eten. Niet dat we dat van plan waren maar toen bleek dat ze gisteravond pizza’s bakten, zijn we er lekker naartoe gegaan. Een minimaal menu hadden ze (TOP) en ik koos direct voor de 4-kazen pizza.

Vandaag kan het maar zo zijn dat we wat left-overs / een bij mekaar geraapt zooitje gaan eten want we hebben nog van alles in ‘de tent’.

Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close