Viv’s Eetoverzicht #31-2021

Sabine geniet momenteel heerlijk van haar vakantie en ik zag al dat zo niet of nauwelijks foto’s van eten maakt. Even helemaal offline, prima plan! Dus geen eetoverzicht van haar, maar wel die van mij. En mijn eetweek begon erg gezellig, en eindigde ook erg gezellig. Ik kookte deze dagen niet maar de rest van de week wel. En omdat ik een paar keer iets maakte waar we onverwachts vaker dan 1 keer van konden eten, heb ik nog steeds een aantal gerechten op de planning staan die de komende week gemaakt gaan worden. Lekker makkelijk want dat betekent dat er vandaag of morgen nog geen boodschappen gedaan hoeven te worden. Iets wat ik tegenwoordig weer even lekker zelf doe (vind boodschappen doen geen straf), dus niet via bestellen en bezorgen. Al kan ik me voorstellen dat ik dat over een paar weken wel weer ga doen, als mijn zwangerschapsverlof is afgelopen.

Hoe dan ook, dit aten we!

Eetoverzicht wk 31 1

 

Eetoverzicht wk 31 2

Zondag

Ik ging zondag met een paar vriendinnen uit eten bij Zus in Deventer. Ik kom hier wel vaker en vind dat ze een hele goede kaart hebben. Hele lekkere dingen en kiezen is soms nog lastig. Maar de dragon roll is bij mij behoorlijk favoriet dus daar begon ik mee. erna een risotto met oude kaassaus, asperges en een gepocheerd ei. Heavy wel, de laatste, maar lekker!

Eetoverzicht wk 31 3

Maandag & Dinsdag

Ik had deze pasta eigenlijk voor het weekend gepland staan maar omdat het etentje tussendoor kwam, verschoof de pasta naar maandag. Ik maakte wederom zelf de saus en er ging een fijne lading kaas overheen. Een flinke pan vol, dus de volgende dag weer :-)

Eetoverzicht wk 31 4

Woensdag

Dit is orzo, gekookt in tomatensaus. Met spinazie, gebakken bacon en witte kaas. Naar een recept wat ik online vond en het was een prima maaltje, niet heel bijzonder. Overigens moest er eigenlijk Parmezaan overheen in plaats van witte kaas, maar die kon ik toch nérgens meer in mijn koelkast vinden. Ik vermoed dat ik het blok per ongeluk heb weggegooid. Zonde!

Eetoverzicht wk 31 5

Donderdag & Vrijdag

Dit was een lekkere pastasalade, maar ik had er iets meer werk aan dan gedacht. De saus maakte ik zelf op basis van gegrilde paprika’s en ik bakte er bimi bij op. Met witte kaas, hier hoorde het wel bij ;-) Er zit meer in dan je ziet op deze foto, en de pastasalade was daardoor vol van smaak. En weer genoeg voor twee dagen. Prima, vrijdag nog een keer!

Eetoverzicht wk 31 6

Zaterdag

Gisteren kwamen vrienden van ons langs voor een speciaalbiertje/wijntje. En daar horen natuurlijk lekkere hapjes bij. Ik haalde wat op de markt, zij haalden wat bij een zaakje in Apeldoorn, en ik vulde de boel aan met wat van de Appie. Ik maakte overigens ook nog toast met ossenworst en truffelmayo. De hit die ik ooit bij mijn tante ontdekte en altijd goed wordt gegeten als ik deze op tafel zet. 0

Voor vandaag hoef ik er niet echt over na te denken. Ik duik even m’n planning en koelkast in en fabriceer wel wat :-)

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close