Viv’s Eetoverzicht week 36/2019

Ik heb bijzonder weinig gekookt de afgelopen week. Twee keer om precies te zijn. En het is helemaal niet dat ik dat zo bedacht had, de week liep gewoon een beetje anders dan gepland. En dat is helemaal prima natuurlijk, zeker als je onverwacht vaker uit eten gaat dan waar je op gerekend hebt. Gezellige boel kunnen we wel zeggen. Van mijn eetplanning is dus niet veel terechtgekomen. Vanavond duik ik onze koelkast maar eens in om te kijken wat er nog te maken valt van dat wat er nog is. En misschien even een hapje gezond, ook wel een idee ;-)

Eetoverzicht Vivian week36 1

Zondag

Vorige week zondag liep ik met drie anderen een Strong Viking Run. Naast dat we veel lol hebben gehad, was het ook een pittige run. Dus de barbecue die er naderhand voor ons was, was meer dan welkom. En goed geregeld overigens, erg lekker eten.

Eetoverzicht Vivian week36 2

Maandag

Ik maakte maandag nog even een gerechtje voor OMF, dat was de dag ervoor niet meer gelukt namelijk en gelukkig is het nog wel even licht buiten. Dus nog steeds goed te fotograferen. Was dus gelijk ons avondeten, een gehaktschotel, met champignons en oude kaas.

Dinsdag

Ik at dinsdag met twee collega’s bij Thais restaurant Bird op de Zeedijk en ben vergeten een foto te maken van mijn bordje kip cashew. Was wel heel lekker!

Eetoverzicht Vivian week36 3

Woensdag

Het enige wat ik hier kookte was de rijst. Het stoofpotje komt namelijk uit de vriezer. Dus deze tel ik niet mee in de twee kookavonden. Wel lekker makkelijk trouwens.

 

Eetoverzicht Vivian week36 4

Donderdag

Donderdag kwam een vriendin bij me eten en op de een of andere manier eten wij als we samen eten, heel vaak curry. Vinden we gewoon erg lekker. Dus ik maakte een groene curry, met vis en groenten.

Eetoverzicht Vivian week36 5

Eetoverzicht Vivian week36 6

Eetoverzicht Vivian week36 7

Eetoverzicht Vivian week36 8

Vrijdag

Ik sprak vrijdagav0nd met twee vriendinnen af in Apeldoorn voor een High Wine. Van de wijn heb ik weinig geproefd eerlijk gezegd. Als in; het was maar 1 soort. Daar koos ik zelf voor want ik had niet zo’n zin in iedere keer een andere wijn. Wat het eten betreft; dat was heel erg veel. Er bleven maar planken bijgeschoven worden, en volgens mij staat nog niet eens alles op de foto. Lekker hieraan is dat je veel kunt proeven, en echt kunt kijken waar je zin in hebt. De winnaar was voor mij wel het spiesje gegrilde tonijn. En de laatste foto; een flammkuchen met nutella en banaan.

Eetoverzicht Vivian week36 9

Zaterdag

Ik at gisteravond alleen en besloot een verse pizza voor mezelf te halen. Heel eerlijk; hij zag er lekkerder uit voordat ik ‘m – oeps, iets te lang – in de oven stopte, dan erna. Maar oké, verder prima hoor.

Vandaag trek ik onze koelkast dus even leeg. Althans, dat is het plan. Kan zomaar weer anders lopen. Voor de rest van de week maak ik een kleine planning.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close