Week van OMF #36-2019

Voor mijn gevoel had ik een productieve week afgelopen week en dat is natuurlijk altijd fijn om te kunnen zeggen achteraf. Ik ben echt zo iemand die het vréselijk vind als een dag niet productief genoeg is ingevuld, strebertje hierzo. Ik had een flinke to do-lijst iedere dag en heb gelukkig alles kunnen afstrepen. Mijn zwangerschapsverlof komt steeds dichterbij en het is fijn om te zien dat ik de planning die ik maanden geleden heb gemaakt gewoon ga afmaken. Met een gerust hart laat ik mijn werk straks dus ‘vallen’. Naast werken bracht ik ook een gezellige ochtend met Vic door op de kinderboerderij, reed ik mijn ouders naar Schiphol voor hun vakantie, hadden we een date met Ken en Annemie en moest ik langs de GGD en verloskundige.

foto16 1

Maandag

Ik begon mijn maandag op kantoor maar moest ook nog even naar de supermarkt voor wat boodschappen. Gelukkig zit er een Albert Heijn op loopafstand van mijn kantoor en dus liep ik door een nog vrijwel uitgestorven stadscentrum naar de Appie. Vind het altijd wel wat hebben, zo’n winkelstraat waarin alles nog dicht is.

foto15 1

De rest van de dag zat ik voornamelijk achter de pc en stelde ik een super leuk prijzenpakket samen voor een winactie die eind deze maand live gaat op Ohmyfoodness.

foto14 1

Wij eten na het avondeten nooit een toetje thuis maar Vic had deze keer mazzel. Er lag nog een overrijpe meloen in de koelkast en die aten we samen even op na het eten. Ging er prima in bij allebei, haha.

foto13 1

Dinsdag

Hoi dikkie! Ik kreeg van vriendin Marije deze zwangerschapsjurk van Noppies te leen en stuurde haar een foto om te laten zien dat hij past, haha. Ik ben alleen tijdens mijn zwangerschap voorstander van het dragen van strakke kleding. Daarbuiten hou ik er niet van.

foto12 1

Op naar kantoor waar ik aan de slag ging met nog een aantal opdrachten voor Smeg! Ik maakte voor het eerst ooit zelf pasta.

foto11 1

En dat ging súper goed. Zo onwijs leuk om te doen en het resultaat was verrukkelijk.

foto10 1

Ook super fijn: ik filmde de ALLERLAATSTE video die online moet tijdens mijn verlof. Dat betekent dat ik van oktober tot februari alles op beeld heb staan en alleen nog maar hoef te editen. Ik moet nu nog één video filmen die eind deze maand online gaat en dan kan ik eindelijk mijn studiolampen weer gaan opbergen.

foto9 1

Even wat kliekjes en producten bij elkaar rapen om mee te nemen naar huis voor het avondeten deze week.

foto8 1

Als avondeten aten we dinsdag soep met brood en Vic vertikte het om een sneetje brood te eten. Hij wilde liever de rest. Prima hoor schat, eet jij maar lekker een stuk brood dat groter is dan je hoofd. Ging uiteraard niet op.

foto7 1

Woensdag

Mamadag! Die woensdag is me zo heilig, zeker nu ik zwanger ben. Ik neem ’s ochtends alle tijden voor het doen van huishoudelijke klusjes en als het kan start ik rustig op met een koffietje.

foto6 1

Vic was, zoals vrijwel altijd, hyperactief en wilde graag naar buiten en dus stapte ik met hem op de fiets en fietste naar de kinderboerderij. Deze kinderboerderij heeft ook een mega speeltuin met vijf(!) glijbanen (Vics favoriet), dus hij heeft zich echt een paar uur vermaakt.

foto5 1

Drinken en een koekje mee in de tas, prima geregeld! Helaas moest ik de rest van de dag boeten voor dit uitje en werd ik geteisterd door bekkenpijn. In plaats van dat het minder wordt, worden de klachten helaas alleen maar erger. Blegh.

foto4 1

Leuk nieuws op de woensdagmiddag want langzaamaan druppelde de derde limited edition cheesecakemix de winkels in! Speciaal voor de herfst en winter hebben we een Speculaas-Karamel bakmix ontwikkeld en geloof mij: die is zó ongelofelijk lekker.

foto3 1

Donderdag

Rond half 11 moesten we, Vic en ik, richting mijn ouders rijden om ze weg te brengen naar Schiphol maar voor die tijd kon ik thuis nog even aan het werk terwijl Vic met zijn speelgoed speelde. Ik uploadde vast de video’s voor mijn verlof die ik al had ge-edit. Ik had de recepten al eerder uitgewerkt dus ik kon in een uur ineens 12 artikelen van mijn planning wegstrepen, zo relaxt.

foto2 1

Foodpost! Een boek vól cocktailrecepten, dat is lekker. Heb er nu niet zoveel aan natuurlijk maar ik zou later best eens wat vaker cocktails thuis willen maken, dus dit boek komt goed van pas.

foto1 1

Na een ‘pauze’ van 2,5 uur waarin Vic en ik mijn ouders naar Schiphol brachten ging Vic naar bed en kroop ik weer achter de laptop om te werken. Zo’n thuiswerkdag blijft altijd een beetje behelpen en ik doe op deze dagen lang niet zoveel als wanneer ik op kantoor zit, maar zolang ik daar rekening mee houd in de planning vind ik dat prima.

foto20 1

Vrijdag

In mijn kantoor lag een pakketje op mij te wachten met daarin deze fles wijn. Oooh, niet eerlijk! Het bleek een uitnodiging te zijn voor de boeklancering van het borrelboek van Susan. Super origineel!

foto19 1

Vrijdagochtend had ik een ochtendje privé-afspraken. Ik begon in het ziekenhuis met een vaccinatie bij de GGD.

foto18 1

En ging daarna door naar de verloskundige voor de 30 weken controle. Weer helemaal goedgekeurd voor de komende twee weken.

foto17 1

Vervolgens weer op naar kantoor om door te werken tot einde van de middag. Ik plande voor alle video’s die er tijdens mijn verlof aankomen de pins voor Pinterest in. Simone van Foodquotes is de afgelopen weken bezig geweest met het inplannen van de overige pinterest-spots tijdens mijn verlof en dat is te zien aan het aantal ingeplande pins, haha. We zouden 1,5 jaar vooruit kunnen als we maar één pins per dag zouden plaatsen.

foto26 1

Er kwam best wat foodpost binnen afgelopen week! Waaronder deze nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely. Je hebt het op Instagram Stories al kunnen zien, maar wij vonden ze alle drie absoluut niet lekker. Heel jammer!

foto25 1

Het nieuwe bakboek van Rutger, altijd fijn. En dan ook nog eens voorzien van een pannenlikker en beslagkom van Rosti Mepal, mijn grote favorieten in de keuken.

foto24 1

Tot slot: nieuwe plantaardige drinks van Rude Health. Ben met name benieuwd naar de chocolademelk.

foto23 1

Weekend

Tim en Vic doken zaterdagochtend na het doen van de boodschappen de keuken in om samen koekjes te bakken.

foto22 1

Vic had zijn aandacht er zowaar non-stop bij, echt een unicum. Al was hij ook vooral aan het snoepen van het koekdeeg en de decoratie, haha.

foto21 1

In de middag gingen we gezellig naar Ken en Annemie. Terwijl onze jongens samen speelden, kletsten wij bij.

Gisteren was een rustige en hele normale zondag. We deden het huishouden en de rest van de dag lekker rustig aan. Geen foto’s, op zondag laat ik meestal mijn telefoon een beetje links liggen.

Aankomende week werk ik twee dagen op kantoor en ben ik twee dagen in Deventer voor een samenwerking rondom een nieuwe Hanzestadsgids, heel veel zin in! Ik hoop stiekem wel dat het een beetje droog blijft, zou toch jammer zijn voor de foto’s en mijn eigen ervaring als alles in het water valt… Verder neem ik de allerlaatste video op die nog voor mijn verlof online moet en werk ik verder aan mijn to-do lijst.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close