Week van OMF #17-2022

Zo, het was een weekje waarvan ik blij ben dat ‘ie er op zit. Ik had er zondagavond al een beetje de balen in omdat ik er geen zin in had. Soms heb je dat! Mijn week was gewoon een beetje te vol. Gelukkig werd dat redelijk snel opgelost door wat dingen te verschuiven en helaas ook af te zeggen, maar soms is dat wel nodig om het een beetje werkbaar te houden voor jezelf. Wel was ik bijzonder blij met de onderbreking van Koningsdag in het midden van de week. Dat was een dag die dan ook vooral in het teken stond van relaxen en gezellige dingen doen.

AH Beter Eten extra beeld

Maandag

De maandag begon direct de hele dag in de keuken. Vlak voor het weekend werden er drie deadlines gedeeld; allemaal op maandag. Dat was vooral even heel hard buffelen dus ik maakte maar weinig foto’s.

IMG 8817

’s Avonds aan de studie! Mijn herkansing zat eraan te komen dus ik dook weer veel de boeken in.

IMG 8822

Dinsdag

Dinsdagochtend begon met een afspraak in mijn hometown. Daarna zou ik de auto in moeten stappen naar Amsterdam voor een event, maar mijn hoofd (en agenda) stroomde echt over, dus in goed overleg besloten dit af te zeggen. In plaats daarvan dus de keuken in want mei moet ook gevuld worden met recepten en ik liep hopeloos achter.

IMG 8825

Alle recepten lukten gelukkig in een keer; heel fijn.

IMG 8844

Bij Ter Stal bestelde ik in het weekend een paar items tijdens de sale. Ik kan eigenlijk nooit slagen als ik die winkel in loop, maar dit vond ik érg leuk.

IMG 8850

Woensdag

Ook voor ons was het natuurlijk Koningsdag. We kleedden de jongens in het oranje en ‘moesten’ allemaal aan de vlaggetjes. We gingen de stad in, de kermis op en ’s middags haalden we een ijsje met z’n allen. Heel gezellig was het! Ik was wat meer offline deze week en dat was echt wel fijn.

IMG 8875

Donderdag

Donderdag was een dag waar ik niet heel erg naar uitkeek: met Senna naar de dierenarts. Uitslagen komen allemaal aankomende week binnen, maar het was een lange zit. Ik begon de ochtend nog even met wat werk vanuit huis; om 10.30u moest ik in Zwolle zijn.

IMG 8877

Nadat ik Senna had gebracht settelde ik voor de rest van de dag bij het Mercure hotel in Zwolle om te werken. Er moesten echt meters gemaakt worden en gelukkig lukte dat. Het fijne aan werken op locatie: lekkere lunch!

IMG 8887

Om 17.00u waren we weer thuis. ‘Snel’ de avondspits in, gelukkig was mijn schoonzusje er!, en daarna weer aan de studie.

IMG 8892

Vrijdag

Nadat ik Cody had weggebracht naar de gastouder stapte ik de auto in en reed ik naar Haarlemmermeer. De hele vrijdag stond in het teken van het Albert Heijn Beter eten Festival! Ik was er de hele dag om verslag te doen.

IMG 8897

IMG 8898

Mijn vrienden van WUNDA en VUNA waren er ook.

IMG 8901

En veel mooie innovaties van AH zelf. Ik ben enorm fan van hun Streeckgenoten lijn en sinds kort hebben ze buffelmozzarella van Nederlandse bodem. Zo lekker en bijzonder.

IMG 8902

Een bucketlistdingetje kon ik ook van mijn lijstje strepen: ik woonde een lezing bij van Erik Scherder, hoogleraar Neuropsychologie. Mocht je hem niet kennen: zoek eens een college van hem op. Méga interessant en goed te behappen.

11edfdda e990 4259 8435 977e6aef0938

Om 16:00u was mijn meet & greet en dat was heel gezellig! Ik ontmoette gedurende dag al een paar volgers maar tijdens de meet & greet was er meer gelegenheid voor 1 op 1 gesprekken. Iemand had haar exemplaar van Cheesecake meegenomen om te laten signeren. Zó bijzonder en speciaal vind ik dat altijd.

IMG 8921

Weekend

Het weekend was vol maar ik maakte weinig foto’s. De zaterdagochtend stond in het teken van huishouden, make-upkwasten wassen en boodschappen doen. Tim ging ’s middags met de jongens naar de Apenheul zodat ik weer kon leren.

Gisteren wandelde ik met mijn moeder en ’s middags hadden we afgesproken met vrienden. ’s Avonds de studieboeken weer in, maar mijn telefoon was ver weggestopt dus geen foto’s.

Aankomende week is mijn agenda een stúk leger. Gelukkig! Ik ben jarig, heb een herkansing van een examen en gezien heel Nederland meivakantie heeft, is het werktechnisch ook niet zo druk. Fijn!

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close