Viv’s Eetoverzicht week 47/2019

Ik geloof dat ik voor de afgelopen week niet echt een eetplanning heb gemaakt maar dat ik wat richtlijnen in mijn Wunderlist lijstje heb gezet. Zo van, dat kan ik maken, maar dat ook en dat ook. Ik zie het wel waar ik op dat moment zin in heb want ik heb er alles wel voor in huis. Onze koelkast puilde weer eens uit namelijk. En zoals ik wel eens vaker vertel; doel is dan om die eerst wat leger te krijgen en niet teveel boodschappen te gaan doen. Voordeel is dat je soms wel creatief wordt met wat je maakt, en dat pakt soms heel goed uit, soms wat minder. Maar ach, zo blijf je een beetje proberen. De afgelopen eetweek trapte ik af met een restje, maar wel een heel lekker restje. En gisteren was het een soort van proeverijtje omdat ik van alles voor OMF gemaakt heb.

Vivseetoverzichtwk47 1

Zondag

Ik weet nog dat ik zondag helemaal geen honger had (iets met hapjes op een verjaardag in de middag ;-)), maar uiteindelijk heb ik toch de koelkast even opengetrokken en toen zag ik dat ik nog een schaal met pulled pork had staan. Bao’s had ik nog in de vriezer liggen dus die stoomde ik even en het vlees warmde ik op. Lekker! Kreeg het niet op overigens.

Vivseetoverzichtwk47 2

Maandag

Ik was maandag vrij in plaats van vrijdag en naast dat ik vooral een relaxed dagje had, maakte ik 1 gerechtje voor omf. Daar had ik immers al boodschappen voor gedaan en het was vrij gemakkelijk gemaakt. Was dus direct mijn avondeten. Komt binnenkort online, dit frisse gerechtje!

Vivseetoverzichtwk47 3

Dinsdag

Shakshuka! Ik had het al een tijdje niet gemaakt dus had het om mijn planning gezet. Perfect gerecht om dat in te doen wat je nog over hebt, mits het een beetje bij elkaar past natuurlijk. En deze was erg goed gelukt, heel smaakvol.

Vivseetoverzichtwk47 4

Woensdag

De woensdag vraagt bij ons meestal om een snel gerecht dus ik maakte groenten uit de oven en dat roerde ik door wat bulgur heen. Samen met een beetje citroen-ricotta.

Vivseetoverzichtwk47 5

Donderdag

Ik maakte donderdag verse pasta met pestosaus, avocado en tomaatjes. Ik gebruik heel soms een saus uit de winkel, zoals deze, en concludeerde (wederom) dat ik het niet zo lekker vond. Niet meer halen dus, of een andere smaak.

Vivseetoverzichtwk47 6

Vrijdag

Home alone dus dat betekent vaak dat ik dan een poké bowl maak. Niet dat Tobias het niet lekker vindt hoor, integendeel. Maar op de een of andere manier is dit mijn comfortfood.

Vivseetoverzichtwk47 7

Zaterdag

Ik had geen plannen gisteren en ben uiteindelijk de keuken ingedoken voor OMF. Voor je het weet staan er dan ineens drie gerechten op tafel. Ik pakte van alles een beetje voor het avondeten en de rest zit in de vriezer of staat in de koelkast.

Voor vandaag heb ik werkelijk nog geen idee. Er is nog genoeg over van gisteren maar misschien hebben we wel zin in compleet iets anders. En voor de rest van de week gaan we het ook nog wel even zien, als ik er zin in heb verzin ik het vast.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close