Viv’s Eetoverzicht #12-2021

Goedemiddag! Vandaag iets later dan normaal gesproken, en dat komt doordat mijn dag ook even compleet anders liep dan gepland. Maar hier is ‘ie dan, mijn eetoverzicht. De afgelopen week was er eentje die ik weer lekker gepland had en deze keer ook extra slim gepland omdat ik wist dat ik niet alle dagen thuis zou zijn, of soms weinig tijd zou hebben om te koken. Tobias kookt dan ook wel eens dus dat is het probleem niet, alleen zijn we soms allebei weg in de avond en dan is het fijn dat we niet lang na hoeven te denken over het avondeten. Ik plande dus al bewust een paar maaltijden in waar we twee dagen van konden eten. En dat was erg fijn, opwarmen die handel en verder niet ingewikkeld doen. Ik probeerde verder wel de lichte gerechten er een beetje in te houden én even goed wat groenten naar binnen te werken. Is gelukt hoor!

Eetoverzicht Vivian week12 1

Zondag

Vorige week maakte ik op vrijdagavond deze lekkere pasta en daar had ik extra veel van gemaakt. Ik kon er zaterdag ook nog van eten maar deed dat niet omdat er een borrel met een vriendin voorbij kwam. Dus ik zette borrelhapjes op tafel en dat was dus mijn avondeten. Zondag warmde ik dus deze pasta nog een keer op, extra lekker als je het mij vraagt. Sommige gerechten hebben dat, de volgende dag nog lekkerder. Het is er in ieder geval eentje met een paprikasaus, zwarte olijven en witte kaas.

Eetoverzicht Vivian week12 2

Maandag

Ik bestelde laatst voor het eerst bij Picnic en omdat ik nog niet aan m’n bestelbedrag zat, bestelde ik alvast een paar dingen voor de week erop. Zo bedacht ik dus al een paar gerechten vooruit, en had ik er al het e.e.a. voor in huis. Voor dit gerecht was dat de falafel. Ik maakte er een couscous met munt, olijfolie, peper, zout, komkommer en tomaat bij. En dit makkelijke gerecht eet ik altijd graag met een dot hummus en een dot yoghurt erbij.

Eetoverzicht Vivian week12 3

Dinsdag

Ik vloog na mijn werk naar de slaapkamer om me om te kleden voor een avondje lesgeven bij de Barbell Club, en moest om uiterlijk half 6 in de auto zitten. Tobias had gelukkig gekookt dus dit bakkie nam ik mee. Het is een zoete aardappelsalade met dille, mayo, citroen, broccoli en een eitje. Een gouwe ouwe.

Woensdag

Ik was voor mijn werk woensdagmiddag en -avond in Hengelo dus ik at daar. Er werd een pizza besteld en wát was dat een goeie pizza zeg. Van een lokale Italiaan, vraag me niet welke. Maar hij was heerlijk. Foto ben ik vergeten te maken.

Eetoverzicht Vivian week12 4

Donderdag & Vrijdag

Dit gerecht maakte ik voor zowel de donderdag als de vrijdag. Ik wist dat ik vrijdag geen tijd meer zou hebben om te koken, en Tobias moest al vroeg weg. Ik reed namelijk naar mijn ouders voor het hele weekend dus het was fijn dat ik dit nog een keer kon eten. Het is dit gerecht, bulgur met gegrilde groenten, zelfgemaakte rode pesto en zongedroogde tomaatjes. Heel smaakvol!

Eetoverzicht Vivian week12 5

Zaterdag

Mijn moeder had een groentesoep met biefstukpuntjes erin gemaakt. Ik at dus dit lekkere soepie, met twee bolletjes kaas. Echt een zaterdagmaaltijd als je het mij vraagt, dit aten we vroeger ook wel eens in het weekend namelijk en het is niet ingewikkeld.

Voor vandaag moeten we nog even kiezen wat we willen, mogelijk bestellen we iets want dat kwam zojuist ter sprake ;-)

Voor de komende week heb ik de planning al rond maar ik ga nu eerst mijn bestelling afronden, dan heb ik het hopelijk morgen nog in huis.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close