Week van OMF #12-2021

Zoals ik gisteren al zei heb ik een drukke week achter de rug, al leek alles aan het einde van de week in het water te vallen toen ik ziek werd. Dinsdag begon ik met snotteren, woensdag heb ik (met negatieve coronatest!) nog een opnamedag gedraaid en donderdag lag ik er he-le-maal af. Gelukkig kan ik over het algemeen overal wel werken als ik maar een laptop tot mijn beschikking heb, dus donderdag en vrijdag spendeerde ik vooral daar veel tijd achter. Vic was ook ziek dus we hebben ons met zijn tweeën wel vermaakt thuis.

IMG 0494

Maandag

Ik begon de week in het ziekenhuis waar ik de uitslag kreeg van mijn MRI van laatst. Er bleek een scheurtje in mijn meniscus te zitten zoals ik al had verwacht, het kraakbeen is wat versleten en de knieband flink geïrriteerd. Middels een kijkoperatie gaan ze binnenkort verder kijken en hopelijk het een en ander fiksen.

IMG 0497

Vervolgens gauw door naar kantoor waar opnamedag #1 van deze week gepland stond. Mijn kantoor was weer compleet omgebouwd tot studio.

IMG 0502

’s Avonds thuis ging ik aan de slag met mijn paper voor school, die maakt zichzelf niet af helaas.

IMG 0504

Dinsdag

Voordat ik dinsdag Vic naar school bracht, nam ik eerst de hele schoolagenda over in onze eigen agenda. Al die speciale momenten en studiedagen…

IMG 0505

Daarna weer op naar kantoor om aan de slag te gaan met verschillende recepten.

IMG 0508

Mijn stapel met nog te koken recepten voor het boek is inmiddels aanzienlijk kleiner.

IMG 0509

YAY, de vierde druk van CHEESECAKE kwam binnen!

IMG 0528

Woensdag

Om 07.00u zat ik woensdag in de auto richting Driebergen voor opnamedag #2.

IMG 0527

Ik voelde me inmiddels knap beroerd maar de corona sneltest was negatief en visagie doet een hoop, haha.

IMG 0531

Tim zette ’s avonds lekker het bad voor me aan waar ik dankbaar gebruik van maakte. Wel met mijn nieuwe aanwinst buitenboord natuurlijk.

IMG 0533

Donderdag

Vic was woensdag al thuisgebleven van school maar ook donderdag zat er nog weinig verbetering in. Toen Tim en Cody de deur uit waren gingen wij weer terug naar bed.

IMG 0535

Zoals ik al zei: gelukkig kan ik overal werken en dus gingen we van bed naar bank en de hele dag heen en weer.

IMG 0536

Mijn uitzicht was wel gezellig de hele dag, haha.

c297390d a2fe 476e b246 34517bcb2d81

Van Tim kreeg ik een appje dat deze lekkernij was bezorgd op kantoor. Heb hem geproefd maar aangezien mijn smaak niet heel aanwezig was, heb ik nog geen oordeel kunnen vellen. Ik hoorde wel dat vele van jullie enthousiast waren!

IMG 0540

Zoals ik al zei: de hele dag gingen we heen en weer tussen bed en bank.

IMG 0542

Mijn nieuwe studieboeken kwamen binnen, altijd een feestje.

IMG 0543

En ook Fatima haar nieuwste boek, waarvoor ik de fotografie heb verzorgd, plofte op de mat. ZO mooi geworden!

IMG 0544

Foodpost van Nomly: havermoutmixen waar je alleen nog melk aan hoeft toe te voegen. Ik ben niet zo’n havermout-mens maar ben hier wel benieuwd naar.

IMG 0546

Susan stuurde me een exemplaar van haar tweede boek ter inspiratie voor Vics lunchtrommeltjes. Het boek werd direct geconfisqueerd zoals je ziet.

IMG 0548

Vrijdag

Ik sleepte mezelf uit bed vrijdagochtend want ik had een meeting die ik echt niet wilde overslaan. Erg florisant zag ik er alleen niet uit.

IMG 0552

We verplaatsen de meeting van real life naar digitaal. Helaas, maar zo kon hij wel gewoon doorgaan. Naderhand gauw weer terug naar huis en op de bank.

IMG 0556

Onze nieuwe raambekleding van Veneta kwam binnen. Dit kapotte, goedkope rolgordijntje werd eindelijk vervangen.

IMG 0558

Voor prachtige zwart houten jaloezieën. Ben er ZO blij mee!

IMG 0560

Ik dacht ’s middags met mijn goede gedrag alvast sushirijst te maken, maar ik moet gewoon NIET willen koken als ik ziek ben. Gaat al-tijd mis. Aangebrande en niet gare sushirijst, brr.

IMG 0567

Weekend

Terwijl Tim zaterdagochtend ging sporten haalde ik de paastakken van zolder. Eigenlijk kochten we deze takjes voor Kerst járen geleden maar ze doen prima dienst als paastakken.

IMG 0570

Zo gezellig!

IMG 0579

Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS stuurde me een #thegreatrijksbakeoff box toe waarmee je zelf madeleines kunt maken. Compleet met bakvorm.

IMG 0588

Moest natuurlijk even getest worden en het resultaat was héérlijk. Je kunt zo’n box zelf ook bestellen, mocht je het leuk vinden.

IMG 0589

Van Your Avojoy kreeg ik een doos met daarin drie van hun speciale avocadodoosjes. Twee doosjes met perfect gerijpte avo’s en een doosje met avocado’s die nog even verder moeten rijpen. Leuk idee! Meer info vind je hier.

Gisteren reden we even op en neer naar Utrecht voor de verjaardag van mijn schoonzusje, voor de rest was het een rustige dag!

Aankomende week is een normale week. Ik heb donderdag een telefonische afspraak staan met de anesthesist voor mijn knie-operatie, maar verder gebeurt er vrij weinig. Vic kan gewoon weer naar school gelukkig, dus hopelijk wordt het voor mij poweren op kantoor.

Fijne week! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close