Sab’s Eetoverzicht #12-2021

Ons eetoverzicht van de afgelopen week is er niet eentje om over naar huis te schrijven. Het was een rommelige, drukke week en halverwege de week kreeg ik een griepje te pakken wat ook niet heeft bijgedragen aan een eetplanning zoals normaal. Er stonden deze week dan ook geen spannende maaltijden op tafel, met name AGV’tjes, soep met brood en snel in elkaar geflanste maaltjes. Het kan niet iedere week feest zijn, zo blijkt – haha.

zondag 3

Zondag

We begonnen de eetweek met een perfect zondagsmaaltje. We hadden allemaal niet zo heel veel zin om te eten en uiteindelijk kozen we voor soep met brood. We aten Chinese tomatensoep en kochten een verse ciabatta. Hartstikke prima.

maandag 4

Maandag

Ik had maandag een opnamedag en was blij dat ik voor het avondeten gewoon wat uit de koelkast kon trekken. We hadden nog een restje pasta met champignonsaus over van vorige week en dat bleek nog voldoende te zijn voor ons allemaal. I-de-aal. Tim stopte de pasta met een beetje kaas in de oven om hem op deze manier op te warmen. Is toch vaak een stuk lekkerder dan pasta voor een tweede keer in de pan op te warmen als je het mij vraagt. Voor de verandering maakte ik een foto nadat de kaas er overheen ging, haha.

dinsdag 4

Dinsdag

Er was een uitgebreide lunch op kantoor dinsdag vanwege een kookdag voor mijn boek, dus ’s avonds besloot ik een lichte maaltijd in te zetten. Ik maakte kippensoep met verse bouillon die ik nog in de vriezer had liggen en daar deed ik tortellini door om er een maaltijdsoep van te maken. Was heerlijk!

woensdag 4

Woensdag

Woensdag was mijn tweede opnamedag van de week en dat was een lange. Om 07.00u ’s ochtends stapte ik de auto in en ’s avonds om 18.30u was ik weer thuis. Gesloopt ondertussen want ik was behoorlijk verkouden geworden en voelde me echt niet fit. De coronatest wees gelukkig negatief uit! Tim was zo lief om nog wat eten voor me op te warmen: een stuk sparerib die ik bij lange na niet op kreeg en een beetje Zwitserse aardappelschotel. De salade die de rest er eerder bij at was helaas op.

donderdag 3

Donderdag

Donderdag was ik dan echt gevloerd en de eetplanning liep hierdoor ook een beetje in de soep. In de koelkast lagen nog kaasschnitzels en salade, dus die moesten sowieso op tafel. Ik dacht nog een zak aardappelblokjes in de vriezer te hebben liggen maar dat bleek nog maar een mini restje te zijn. Voor Tim en mij kookte ik de nog leftover tortellini, de kindjes aten de aardappelblokjes. Uiteindelijk at ik nog niet eens de helft van alles op denk ik.

vrijdag 3

Vrijdag

Note to self: stop met koken als je ziek bent. Het lúkt me gewoon niet om fatsoenlijk te koken als ik me niet goed voel. Als in: het mislukt. Zo stond ik vrijdagmiddag sushirijst te maken en ik weet niet hoe ik het presteer, maar de rijst was nog lang niet gaar maar al wel aangebrand. HOE DAN! Chagrijnig belde ik Tim op die onderweg was naar huis met de mededeling dat we maar iets moesten bestellen want ik had geen zin om nog een poging te wagen. Hij stelde voor om langs McDonald’s te gaan en ah well…

zaterdag 4

Zaterdag

Gisteren ging het met de sushirijst een stuk beter en dus kwam er pokébowl op tafel. Met gebakken smac (zo lekker) en wat groenten die we in de koelkast hadden liggen.

Hopelijk is alles aankomende week weer bij het normale. Ik voel me gelukkig alweer een stuk beter, er staan geen opnames of andere (late) afspraken gepland dus het belooft een hele normale week te worden. Ik heb alleen nog geen flauw idee wat ik allemaal op tafel wil zetten dus dat wordt nog even puzzelen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close