Sab’s Eetoverzicht week 08/2018

Ik was aan het nadenken over een introotje voor deze editie van Sab’s Eetoverzicht en ik kon gewoon niet echt iets verzinnen. Toen ik de foto’s terug ging kijken van de gerechten die we hebben gegeten afgelopen week is dat ook best wel logisch, we hebben gewoon niet heel bijzonder gegeten. Ik was een beetje inspiratieloos, op veel dagen liepen de dingen anders dan gepland en tja… het was gewoon niet een hele leuke/gevarieerde eetweek. Gelukkig komt dit aankomende week wel weer goed, zo halverwege afgelopen week kreeg ik namelijk een ingeving en maakte ik de halve nieuwe eetplanning al – super handig, haha! Ik wou nog even zeggen dat ik echt wel klaar ben met die winterse gerechten en zin heb in frisse salades, witte asperges (!) en lentebordjes maar dat zit er met deze temperaturen nog even niet in hè? Nog even uitstellen dan maar…

babi ketjap

Zondag

Tim riep al ongeveer een week dat hij zin had in babi ketjap en eindelijk maakte ik dat afgelopen zondag. Vond het wel even spannend want ik had al best een poosje niet meer van die stevige vleesgerechten gegeten en bedacht me de volgende ochtend ook direct dat ik dit voorlopig ook niet ga doen haha. Ik had niet onwijze buikpijn ofzo, maar voelde me ook niet zo lekker en fris als normaal. Weten we dat ook weer.

mie met gambas

Maandag

Maandag zou ik een lekkere Caesar Salad in elkaar draaien en toen ik alles uit de koelkast aan het trekken was besefte ik me pas dat ik geen sla had. Toen ook pas, jemig wat slecht. Omdat het een zéér vermoeiende dag was (lees: Vic had een buikgriepje ofzo) wist ik ook echt even niet meer wat te doen en uiteindelijk flanste ik hele snelle noedels met gamba’s in elkaar. Weinig bijzonders maar toch iets te eten.

caesar salad 1

Dinsdag

Dinsdag in de herhaling voor de Caesar Salad, nu aten we hem wel! Ik maakte een lichtere variant dan normaal en zal het recept hiervan deze week delen op OMF. Viel zowel bij Tim als bij mij enorm in de smaak.

gevulde kipfilet

Woensdag

Een AGV’tje maar dan toch een beetje anders! Ik maakte op woensdag gevulde kipfilet uit de oven (recept hiervan komt binnenkort online!) met daarbij aardappeltjes en groene asperges uit de oven. Goed gerecht om direct allebei mijn ovens naast elkaar aan te hebben, haha. Vond ik best wel een tof moment. Het eten was heerlijk trouwens.

soep met brood

Donderdag

Donderdag overdag maakte ik al een soepje en Tim belde halverwege de middag dat ze lekkere broodjes over hadden voor de lunch, of we dat anders ’s avonds met een soepje zouden eten ofzo. Komt dat even goed uit! Ik at een pistoletje met kip-kerriesalade en zat daarna zo knettervol dat ik nog geen half kommetje soep op kon. Dat Weight Watchen verkleint ook automatisch je maag ofzo, bizar.

gebakken rijst

Vrijdag

Het avondeten van vrijdag stond in eerste instantie niet gepland maar voor een samenwerking moest ik donderdag ineens een video opnemen en ik besloot de gerechten die ik daarin maakte maar te bewaren voor het avondeten vrijdag. Scheelde mij weer gedoe! We aten Thais gebakken rijst met kip-kokosballetjes en komkommersalade. De drie recepten komen binnenkort online in één video.

hartige zuurkooltaart

Zaterdag

Gisteren at ik alleen en hoewel ik de hele week al zin had in friet, besloot ik toch voor mezelf te koken. Ik maakte direct maar van de gelegenheid gebruik om een nieuw recept met zuurkool te maken, aangezien Tim daar van walgt, en maakte een super lekkere hartige zuurkooltaart met zoete aardappel en shoarma. Zéér geslaagd dus het recept komt binnenkort op OMF.

Vandaag krijgen we de hele dag door eigenlijk visite en daarom zet ik voor het avondeten van vanavond de slowcooker maar aan, lekker makkelijk. Zoals ik al zei heb ik voor aankomende week de eetplanning al grotendeels klaar. Ik maak een pokébowl, lekkere kippendijen uit de oven, een hele geroosterde bloemkool… nu maar hopen dat er niet van alles tussenkomt!

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close