OMF’s Eetoverzicht week 24

Zo begin je de week in Spanje en eindig je hem in Frankrijk. Tussendoor ben ik overigens gewoon thuis geweest hoor, dus het is een weekje van veel reizen. Best eens lekker! Hoewel Benidorm echt een persreis was (lees: dagen van 09.00 – 01.00 uur), is Frankrijk meer vakantie. Ik ben er even een weekje tussenuit. Met manlief en mijn schoonfamilie. De site staat klaar, Vivian houdt alles in de gaten en er is WiFi dus ik kan mijn mail gewoon in de gaten houden. Prima! Aankomende week staat in het teken van slapen, boeken lezen en veel baguettes en croissants eten. Want dat moet als je in Frankrijk bent. Dit OMF’s Eetoverzicht is dan ook een beetje multi-culti maar vooral ook heel makkelijk. De vier dagen die ik thuis was waren zó vol en druk dat zowel Tim als ik eigenlijk niet aan koken toekwamen. Dus dat hebben we dan ook amper gedaan. Ik beloof dat we dit na de vakantie weer goed maken want in juli staat er een hele uitdagende challenge op mij te wachten! Later meer hierover, tijd voor (het kijken naar plaatjes van) eten.

Koh Samui

Zondag

Zondagavond dineerden we nog met onze perstrip groep in Benidorm. Gisteren heb je hier al alles over kunnen lezen in Foodie in Benidorm, maar hier nog even een foto van de Lobster curry. Jammie! Ik ga deze zelf ook nog eens maken binnenkort.

Maandag

Maandagavond sloeg ik het eten eigenlijk over. Tenzij je een muesli-reep een volwaardige maaltijd noemt. Tijdens dinertijd zaten we namelijk nog in het vliegtuig en daarna moest ik van Rotterdam naar Apeldoorn rijden. Uiteindelijk was ik een keer tegen 21.00 uur thuis en om dan nog te eten gaat me ook wat ver.

nasi

Dinsdag

De dag na een perstrip is al-tijd hectisch dankzij een ontplofte mailbox en het moeten inhalen van achterstallig werk. Tel daar ook nog eens bij op dat ik maar vier dagen had om bij en vooruit te werken en je kunt je voorstellen dat het avondeten prioriteit nummer 83 was. Tim had zin in iets met kipsaté en in plaats van zelf capriolen uit te halen om maar te koken, reed ik naar de toko/poelier hier in de buurt om daar ons avondeten te halen. Ik kocht nasi, kipsaté, kroepoek en atjar. Lekker joh! En helemaal niet duur ook dus dat moet ik echt vaker doen. Ik zag namelijk dat ze ook tal van Indonesische gerechten hadden. Hmm!

broodje_kip_ketjap

Woensdag

Woensdag was ik vrijwel de hele dag aan het filmen en één van de gerechtjes die ik maakte gebruikten we voor het avondeten: Broodjes Kip Ketjap. Lekker simpel. We hadden er nog een restje nasi bij van de vorige avond.

pizza

Donderdag

Donderdag was de dag dat ik bij mezelf zweerde voorlopig geen pizza meer te eten. Hoewel ik er tijdens het eten echt van genoot (man, want had ik zin in pizza!) heb ik er de hele nacht last van gehad. Echt zo’n baksteen op je maag gevoel weet je wel?  Niet fijn en zeker de pizza niet waard. Maar goed, daar kom je natuurlijk altijd pas achter als het al te laat is.

campingmaaltje

Vrijdag

Ik zou vrijdag eigenlijk met mijn lieve foodie vriendinnetjes gaan eten bij Happy Happy Joy Joy maar mijn agenda stroomde zo over dat ik dit helaas moest afzeggen. Balen, maar gelukkig vinden dit soort etentjes veel vaker plaats. Ik werd wel lichtelijk jaloers bij het zien van hun foto’s terwijl ik aan mijn Spaanse tomatensoepje met broodje burger zat hoor. Maarja, verschil moet er zijn ;)

burger_soep

Zaterdag

Jaaa, het eerste campingmaaltje van dit jaar is een feit! Na een reis van 10 uur met de auto (ging heel snel trouwens, was prima te doen) kwamen we ’s middags rond een uur of 15.00 aan in Frankrijk. We zitten in Sables d’Olonne, heerlijk bij de zee en het weer is tot zover erg lekker. Zo fijn! We hadden na zo’n lange dag uiteraard geen zin meer om te koken en dus haalden we bij de camping cafetaria patat. Bij het doen van de boodschappen haalden we veel verse groenten en daarmee flanste ik een snelle salade in elkaar. Lekker met buffelmozzarella, avocado etc. Primaaaa!

Wat we aankomende week allemaal gaan doen? Zo min mogelijk! Ik ben van plan me vol te stouwen met baguettes en croissantjes (grapje natuurlijk, alhoewel…) en verder zien we het wel. We zitten lekker op de camping in de Waikiki Stacaravan van Vacansoleil dus we kunnen zelf koken. Heerlijk makkelijke campingmaaltjes zullen het hoogstwaarschijnlijk worden en we zullen ook vast een keer, of meerdere keren, uit eten gaan. Je ziet het volgende week!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Daniëlle says:

    Geniet ervan in Frankrijk!

  2. Fijne vakantie Sabine, heel veel plezier en lekker eten en uitrusten toegewenst.

  3. Rachel Kromdijk says:

    Wat ziet het er weer geweldig uit! geniet ervan en veel plezier! rust lekker uit zou ik zeggen.

  4. Tati de Boer says:

    <3 indonesisch eten ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close