Viv’s Eetoverzicht week 48/2018

Nieuwe week! En weer eentje die voorbij is gevlogen. Ik heb me de afgelopen week strak aan mijn eetplanning gehouden, lekker dat ik ‘m had vond ik. Niet nadenken en gewoon uit de koelkast trekken wat ik nodig heb om volgens plan het avondeten te maken. Met uitzondering van afgelopen vrijdag, en gisteravond. Vrijdag at Tobias al eerder en toen had ik eigenlijk niet zo’n zin om nog alleen voor mezelf te gaan koken. Ik deed net als hij even makkelijk. En gisteravond kreeg ik twee vriendinnen te eten. Spontaan idee dus ik bedacht wat lekkers, deed boodschappen en stond lekker in de keuken te kokkerellen gistermiddag. Dit aten we allemaal!

Eetoverzicht Viv week48 1

Zondag

Sab’s schuld dit. Ik zag in haar eetoverzicht een pokébowl voorbij komen en vond dat het al erg lang geleden was dat ik die gegeten had. Dus ik maakte het zondagavond, met o.a. mango, radijs, gebakken smac en komkommer.

Eetoverzicht Viv week48 2

Maandag

Het is even een hakwerkje, maar daarna schuif je de boel gekruid en wel in de oven, en heb je er geen omkijken meer naar. Deze zoete aardappel en pastinaak frieten, met een visje.

Eetoverzicht Viv week48 3

Dinsdag

Ik kwam dinsdag thuis en kon gelijk aanschuiven. Zo fijn! Tobias had gekookt, broccoli met kip gerold in spek. Met knoflook en citroen.

Eetoverzicht Viv week48 4

Woensdag

Ik ging woensdag weer direct uit mijn werk naar Apeldoorn om te trainen, en had het eten niet voor kunnen bereiden. Tobias maakte daarom die middag al een zoete aardappelsalade en nam dat voor me mee naar de Barbell Club. Met spek en een gekookt eitje. All time favourite.

Eetoverzicht Viv week48 5

Donderdag

Ziet er heel saai uit dit. Maar het was heel erg lekker. Rijstsalade met geitenkaas, bosui, courgette, citroenrasp en sap, en er moest nog rucola door. Heb ik per ongeluk in de koelkast laten liggen. Maar zo was het dus ook erg lekker.

Eetoverzicht Viv week48 6

Vrijdag

Geen zin om te koken wat er op mijn planning stond. Soepie it was. Mét een dot kwark met mierikswortel erin. Zoals inmiddels altijd.

Eetoverzicht Viv week48 7

Zaterdag

Tijdens de training gisterochtend sprak ik met 2 vriendinnen af om naar de film te gaan die avond, en daaraan vooraf nodigde ik ze uit om bij mij te komen eten. Ik maakte een aubergineschotel met daarbij een salade van romaine sla, manchego, serranoham, peer en gezouten pecannoten. Was erg lekker en die schotel ga ik vaker maken.

Vandaag ga ik mijn eetplanning weer rond maken en er alvast boodschappen voor doen. Mogelijk niet veel, heb nog veel in huis.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close