Viv’s Eetoverzicht #20-2022

Vorige week zondagavond vlogen we naar huis na een heerlijk weekend in Bologna (waar ik veeeeel heb gegeten). Dus mijn eetweek begint deze keer op het vliegveld van deze Italiaanse stad. Voor de rest van de week was het een rommeltje. Ik had een planning, bestelde weer eens boodschappen bij Picnic omdat ik geen tijd meer had om alles zelf in huis te gaan halen, maar er kwam helemaal niks van die planning terecht. En dat had verschillende oorzaken. Hoe dan ook, we zijn de week doorgekomen en die planning is behoorlijk opgeschoven. Vanavond ga ik maken wat eigenlijk voor woensdag gepland stond. Ik hoop dat alle ingrediënten nog een beetje vers zijn.

Eetoverzicht Vivian week20 1

Zondag

Goed. Bologna dus. De buik van Italië wordt deze gezellige studentenstad ook wel genoemd en dat hebben we gemerkt! We aten er heel veel lekkers en onze trip eindigde zondagavond op het vliegveld. Daar haalden we nog even een broodje voordat we het vliegtuig in zouden stappen. Met Italiaanse kaas en ham zoals je ziet. Overigens hadden we ENORME vertraging en was ik niet rond een uur of 12 ’s nachts thuis, maar pas half 6 in de ochtend. Ik geloof dat dit de start was van de rommelige week die komen ging ;-)

Eetoverzicht Vivian week20 2

Maandag

Ik was maandag bij mijn ouders omdat Louie daar was. Met hem reed ik, na nog een paar uurtjes slaap naar huis en gelukkig had Tobias dit alvast klaargemaakt. Ik was aardig gesloopt namelijk dus ik at dit, stopte Louie in bed en dook er daarna ook zelf in.

Eetoverzicht Vivian week20 3

Dinsdag

Die planning was dus rond. Maar de boodschappen kon ik niet meer in huis halen dus ik bestelde ze bij Picnic. Dinsdagavond werd het bezorgd maar wel tussen 21u en 22u. Dus ik liep nog even naar de supermarkt om alles te halen voor een lekkere bolognesesaus – want wat ga je anders maken, als je net een weekend in Bologna bent geweest?! Ik maakte een flinke hoeveelheid want het was de bedoeling het in te vriezen. Er was tenslotte nog eten van de avond ervoor. Echter kregen we er allebei trek in dus ik kookte nog een klein beetje pasta voor een bordje voor ons allebei. Na de foto: nog een flinke lading kaas erover gegooid.

Eetoverzicht Vivian week20 4

Woensdag

Een soort van Hollandse maaltijd dit. Ik kookte aardappelblokjes, wat broccoli en bakte kippendijen op hoog vuur op. Erbij nog wat gebakken paprika, en gekookt eitje en een dressing van mayo, citroen en water.

Eetoverzicht Vivian week20 11

Donderdag

Deze hand is niet van mij. Het bord ook niet en het huis wat je op de achtergrond ziet ook niet. Donderdag werkte ik een dag in Amsterdam en in de avond moest ik in Apeldoorn bij de Barbell Club zijn. Een vriendin die bij ons traint stelde voor eten voor me te koken. Goed idee, fijn, lief, handig! Zo gezegd zo gedaan, ik kreeg dit mooie bordje in een bakje en het was hartstikke lekker. Een salade met makreel, watermeloen, granaatappelpitjes, pinda’s en meer. Dat er voor me gekookt werd kwam uiteindelijk wel érg goed uit want de NS had er geen zin in donderdag.

Eetoverzicht Vivian week20 5

Vrijdag

Ik zou moussaka maken. Al twee dagen geleden maar zoals je ziet is dat ook vrijdag niet gelukt. Ik was tot laat bezig met onze kleine man die niet veel zin had om te slapen. Dus toen ik vrij laat eindelijk beneden kwam, had ik absoluut geen zin meer om nog aan die moussaka te beginnen. Honger had ik wel dus ik besloot vrijwel direct om wat te bestellen. En dan bestel ik dit het liefst; een pokébowl van Pokélivery in Deventer. Met zalm, avocado, mango, komkommer en edamame. Heer-lijk.

Eetoverzicht Vivian week20 6 Eetoverzicht Vivian week20 7 Eetoverzicht Vivian week20 8 Eetoverzicht Vivian week20 9 Eetoverzicht Vivian week20 10

Zaterdag

Gisteren werd mijn verjaardag nog een beetje gevierd want ik had van een vriendin een verrassingsmenu gekregen bij Klein Berlijn in Apeldoorn. Samen gingen we er gisteren heen en het was heerlijk. We aten serrano met pastrami, kabeljauw, kip en witte chocolade-ijs na.

Onze eetplannig van de afgelopen week schuift gewoon door. Ik duik vandaag de koelkast maar eens in om te kijken wat er als eerste op moet en wat er nog gehaald moet worden. Ik gok niet al te veel.

Fijne zondag!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close