Week van OMF #48-2018

Deze Week van OMF is voor jullie waarschijnlijk de saaiste van het jaar, voor mij was het de drukste week van het jaar. Ik heb namelijk bijna alleen maar gewerkt en daar heb ik nauwelijks foto’s van gemaakt. Sórry! Ik had opnames buiten de deur, een dag Gelderse streken, een filmdag en 6 deadlines op de planning staan afgelopen week. Tel daarbij op dat Vic drie van de vijf dagen thuis was en ja… veel tijd om foto’s te maken was er dus niet. Maar goed, ik heb mijn best gedaan en wel iets te delen, gelukkig.

foto9

Maandag

De week begon met super leuke opnames voor WW (voorheen Weight Watchers). We hebben een video voor hun social-kanalen geschoten en Vic speelde daarin een grote rol. Hij vond het leuk en genoot zichtbaar van alle aandacht, dus voor mij was het allemaal ook al gauw goed. Ik ben enorm benieuwd naar de foto’s en beelden die zijn gemaakt. Zodra ik iets heb ontvangen zal ik het met jullie delen.

foto1

Mijn schoonzusje ging al iets eerder met Vic naar huis zodat hij naar bed kon; toen ik klaar was liep ik vanuit de opnamelocatie – die voor de verandering eens in Apeldoorn was, ZO fijn! – naar de stad om mijn Macbook weg te brengen. Die sneuvelde een dag eerder dankzij een glas ice tea… grr.

Eenmaal in de stad geweest liep ik naar het huis van mijn schoonzusje, haalde ik Vic op en ging ik naar huis. ’s Avonds stond er een training op de planning maar hier heb ik geen foto’s van.

foto4

Dinsdag

Dinsdagochtend alweer vroeg op pad om inkopen te doen voor verschillende campagnes. Ik wipte even langs bij Dirk!

foto6

En ging daarna aan de slag in de keuken terwijl Vic zich vermaakte met zijn speelgoed en Cars 3 op Netflix.

foto2

Ineens zag ik vanuit mijn ooghoek een MEGA zwarte wolk de lucht ingaan, schrok me wezenloos en ben gauw alle ramen en ventilatieroosters dicht gaan zetten. Ik begreep al gauw dat de Karwei bij ons om de hoek in brand stond. Je hebt het nieuws vast gehoord afgelopen week, het was zó heftig; het hele pand is vernietigd en ingestort.

foto5

Ik wilde gaan trainen dinsdagavond maar het lukte me qua tijd gewoon echt niet. In plaats daarvan sloot ik mezelf op op kantoor om te werken. Wel met een kop koffie en een plak vegan bananabread dus ach, zo erg was het niet.

foto7

Woensdag

Cars 3 is trending op Netflix en ik denk dat dit mede dankzij ons is, de film moet hier twee keer per dag aan – haha.

foto13

Terwijl Vic aan het spelen was en in bed lag ging ik weer aan de slag met campagnes. Deze cheesecake-ijstaart komt binnenkort voorbij op Instagram. Is ‘ie niet tof?

foto14

De Bakspecial van Vriendin landde op de deurmat en ik sta er in! Met 6 pagina’s maar liefst, zo cool. Het tijdschrift ligt momenteel in de winkels.

foto10

foto11

foto12

Ook kreeg ik toffe foodpost binnen: de Black Beard koekenpan van Crowd Cookware. Heel tof, dit initiatief is afgelopen zomer een mega succes geworden dankzij de succesvolste Kickstarter’s campagne van het jaar. Ondernemer Tacco Marijnen bedacht een koekenpan die het beste van een antiaanbak en roestvrij staal combineert en liet daarmee fans van het merk inspraak doen in het design/werking etc. Momenteel is er een crowdfunding gaande voor een complete pannenset. Vind het een hele chique koekenpan en ga hem zeker testen binnenkort.

foto15

Donderdag

Op naar Doesburg voor dag 3 in de Gelderse Streken campagne. Het was weer een súper toffe dag en heel fijn om met het gure weer de dag af te trappen met echte Doesburgse mosterdsoep.

foto8

Ondertussen was Vic bij de gastouder druk bezig zijn schoen te versieren, ook daar komt Sinterklaas namelijk langs voor de kindjes.

foto19

Tim en ik zijn weer fanatiek bezig met Pokémon Go (eens een geek, altijd een geek) en ik appte hem dit screenshot om hem jaloers te maken, haha. Mocht jij nog spelen, dit is mijn friend code: 3397 3364 6418

foto16

Vrijdag

Vrijdag verliep niet helemaal zoals het zou moeten. Ik begon de dag met een hele fijne workout bij de Barbell Club en moest daarna volgens planning de keuken in om te filmen. Maar na zoveel uren gewerkt te hebben deze week liep mijn hoofd een beetje over, voelde ik me niet helemaal fit en zag ik er zó tegenop dat ik mezelf maar ‘vrij’ gaf. Vrij in de zin van: ik film even geen video’s want de kwaliteit zou er niet beter van worden. Met Tim lunchte ik in zijn middagpauze dus maar even in de stad in plaats van dat ik voor camera stond.

foto17

Had ik ook eindelijk even tijd om Lab 02 binnen te lopen, een nieuwe concept store in Apeldoorn. Wow, wat een geweldige winkel. Zó groot en zulke leuke spullen, heel Scandinavisch allemaal. Helemaal mijn ding.

foto3

Vic speelde bij de gastouder met de herfstbladeren. Ik voel me altijd extra schuldig als ik besluit semi-vrij te nemen als Vic er niet is. Alsof ik dan juist moet. Onzin allemaal, ik ben eigen baas en mag het dan ook juist altijd zelf bepalen, maar heb daar toch altijd moeite mee.

foto18

Eenmaal thuis nestelde ik me op de stoel en ging ik toch nog even aan het werk. Maar wel relaxt met laptop en in een dikke warme trui.

foto20

Weekend

Woohoo, eindelijk konden de twee adventskalenders in huis aangebroken worden. Ik heb er een van Lakrids en Rituals. Toch leuk hoor, iedere dag zo’n vakje openmaken.

foto21

Tim en ik hadden zaterdagavond datenight. We gingen uit eten en naar de bioscoop in Zutphen. Cinemajestic is een servicebioscoop, was ik nog nooit geweest maar vond het zó relaxt. Ruime zitplekken, bediening in de zaal – heerlijk. Ga ik zeker vaker heen.

foto22

Ultieme verwennerij: Vic een nachtje uit logeren waardoor wij uitsliepen tot half 10 én ik kreeg ontbijt op bed van Tim. Genieten!

foto34

Nadat we het hele huis hadden gepoetst en de kleine man weer op hadden gehaald, genoten we nog even van een vrije zondag.

De drukste week van het jaar heb ik nu zo’n beetje wel gehad. Vandaag heb ik een spannende afspraak voor de bezichtiging van een fantastische kantoorruimte. Mocht het zover zijn dan vertel ik jullie t.z.t. over toekomstplannen, het waarom een kantoor etc. Verder staan er nog een aantal deadlines op de planning, heb ik een telefonische afspraak en een afspraak in Utrecht en ga ik samen met papa deze week op pad voor Gelderse Streken. En dan is het aankomend weekend tijd om het huis eens lekker kerstig te maken. Zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

  1. Angela says:

    OMG die ijstaartcheesecake ziet er prachtig uit, de styling is ook perfect! Ik ga vanavond aan de slag met de stroopwafelcheesecake uit je boek. Deze is voor 5 december, ben benieuwd!

    Top dat je schrijft over de bakspecial van Vriendin, ga even in de winkel spieken!

  2. lisanne says:

    owww die ijstaart cheesecake…love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close