Alles wat je moet weten over het Pop-up Cheesecakecafé

Oh jongens, nog iets meer dan een week en dan gaan we van start met het Pop-Up Cheesecakecafé! Als je mij op welk platform dan ook volgt dan kun je het bijna niet gemist hebben. 27 september is de officiële datum waarop mijn derde kookboek CHEESECAKE in de winkels ligt en om de lancering groots te vieren organiseer ik van 27 t/m 30 september bij Fooddock in Deventer een Pop-Up Cheesecakecafé. Say what?! In deze video vertel ik je alles wat je over de pop-up moet weten. En mocht je nou absoluut geen zin hebben om mij 10 minuten te horen kletsen over cheesecake, dan zet ik onder de video nog even de belangrijkste details voor je op een rij. Zie ik je straks in Deventer?!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Pop-Up Cheesecakecafé, praktische zaken:

Wanneer?
donderdag 27 t/m zondag 30 september

Waar?
Fooddock in Deventer, Zuiderzeestraat 2

Hoe laat?
Donderdag: 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag & zaterdag: 12.00 – 23.00 uur
Zondag: 12.00 – 21.00 uur

Wat?
Cheesecake, maar liefst 10 verschillende soorten die verkocht worden per punt. Alle cheesecakes die geserveerd worden staan in mijn boek en ook het boek kun je bij ons kopen voor €20,00. De volgende cheesecakes worden geserveerd tijdens de pop-up:

 1. Witte chocolade & passievrucht
 2. Appelkruimel
 3. Citroen-framboos met lange vingers
 4. Tiramisu
 5. Vanille met aardbeiencoulis
 6. Triple chocolate
 7. Koffie met koffieganache
 8. M&M’s-cookie
 9. Carrotcake
 10. Oreo

Ik (en Tim) zijn er iedere dag de héle dag dus het is bijna onmogelijk om me te missen.

 

Join the Conversation

 1. Charlotte says:

  Yesss! Dat weekend zit ik het grootste gedeelte in de studio voor Bards of Valor drumopnames, maar donderdag of vrijdag moet het toch wel mogelijk zijn om even naar Deventer te komen :)

  1. Sabine Author says:

   Zou leuk zijn! :D

 2. Mirth says:

  Wat leuk,
  Ik ga zeker kijken of ik even langs kan komen :D

 3. Margot says:

  Voor mij is het helaas te ver weg, maar wat klinken al die cheesecakes lekker! Heel veel plezier alvast!

 4. Ik kom zeker! Als ik daar een boek koop is die dan ook gesigneerd? Liefs x

  1. Sabine Author says:

   Ik ben er zelf elke dag iedere dag, dus als je hem gesigneerd wil hebben kan dat uiteraard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close