Proefvideo: Balinese snacks

Wooohoo, het is weer tijd voor een nieuwe proefvideo! Deze keer zit ik niet alleen voor de camera maar heb ik Viv meegesleept. Zij is namelijk de verantwoordelijke voor het ontstaan van deze video. Zoals jullie hebben kunnen lezen is Viv een paar weken terug op vakantie geweest naar Bali en uiteraard kwam ze terug met een tasje vol Balinese snacks. Aangezien de Indiase snacks die ze de vorige keer voor me meenam niet helemaal in de smaak vielen, vond ik het niet meer dan eerlijk haar nu ook de sjaak te laten zijn – mocht er iets intens smerigs tussen zitten. In de onderstaande video proeven we onder andere snacks met groene thee en snoepjes die ons doen denken aan chocoladesigaretten.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

 1. Marion says:

  Leuk om jullie samen teczien in een film!

 2. Carmen says:

  Hi Sabine & Viv,

  Bij de Milo snack die jullie geproefd hebben zeggen jullie dat het naar Nesquick poeder smaakt, heel grappig om te horen want ik zit zelf in Australië en hier is Milo dus poeder net zoals Nesquick poeder die je mengt met melk en als koude of warme drank kan drinken. Hier groeien voornamelijk de kids mee op maar word ook door volwassenen gedronken.
  Je hebt hier verschillende Milo producten zoals die nuggets hier maar ook bars en andere dingen. Die veel kids mee naar school krijgen in hun lunch boxes! Super leuk om te zien wat jullie van de smaak vonden want had zelf ook die reactie!

  Groetjes van uit Sydney,
  Carmen

  1. Sabine Author says:

   Aaah wat grappig, dat wisten we niet! Wat tof dat je in Sydney woont trouwens; klein beetje jaloers, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close