Week van OMF #39-2022

Mocht je mijn eetoverzicht van gisteren even gemist hebben: ik ben er nog hoor lieve mensen! Ik was even een paar weekjes afwezig hier vanwege trips naar het buitenland maar op Instagram was ik gewoon nog actief en ook alle content op Ohmyfoodness liep lekker door. Maar bij deze ben ik weer terug met een nieuwe Week van OMF! Afgelopen zondagavond kwamen we terug na een lang weekend Disneyland Parijs en maandag dook ik er direct weer vol in. Ik startte de week met een volledige dag op de Vakbeurs Foodspecialiteiten, ging aan de slag voor klanten, lastte een hoognodige chillmiddag in, had opnames voor een podcast en dook ook mijn studieboeken weer in.

Maandag

Onze wekker ging ondanks het volle weekend gewoon weer op tijd maandag en zo snel mogelijk dook ik de keuken in om kaaskoekjes te bakken. Voor het weekend had ik alle voorbereidingen voor de Vakbeurs maandag al gedaan gelukkig.

Deze vier bakjes met geluk gingen mee.

Ik stond op de beurs met mijn partner Weydeland Kaas en verzorgde de hele dag lekkere kaashapjes. Daarbij was mijn kookboek een van de beursacties. Het was een lange, maar onwijs gezellige dag en alle hapjes (500+ gingen gewoon op – woooow).

Hoe tof was deze kaastaart.

Uiteindelijk was ik om 23.15u weer thuis. Helemaal stuk na bijzonder weinig rust in dagen tijd.

Dinsdag

Ik stond dan ook met behoorlijk kleine ogen op dinsdag, maar ik moest toch echt de keuken in voor twee mooie samenwerkingen. Wel lekker in hoodie en legging.

Het nieuwe kookboek van Miljuschka plofte op mijn deurmat.

En ik kwam dit recept tegen. Dat lijkt me dus zó lekker! Gaat op het lijstje om te maken.

Om 14.45u haalde ik Vic uit school. Hij was ook een beetje moet dus samen ploften we op de bank en deden we een spelletje.

Woensdag

Mamadaaaag! Er was veel huishouden te doen maar ook ging ik even met Cody op pad ‘s ochtends. De jongens waren uit veel van hun kleren gegroeid, dus tijd om wat nieuwe dingen in te slaan. Dat lukte gelukkig top bij HEMA en Zeeman.

Lekkere woensdagmiddaglunch, as always.

Dit zijn de lekkerste broodjes die je kunt vinden. Hier in Apeldoorn heten het ‘Ugchelse Verleidertjes’. Het zijn een soort mueslibollen/kwarkbroodjes gevuld met room. Zálig.

We proberen Cody ‘s middags nog zo min mogelijk te laten slapen. Hij wil zelf eigenlijk niet meer en tot nu toe merken we dat hij daardoor ‘s nachts beter slaapt. Hij kakt dan wel nog een beetje in ‘s middags, maar dan zet ik hem gewoon even voor de tv of iPad.

Zie, gaat prima – haha.

‘s Avonds ging ik padellen met mama! Haar eerste keer en ze vond het super leuk, dus hopelijk kunnen we dit vaker doen.

Donderdag

Ik maakte donderdag maar weinig foto’s want ik was de hele dag vooral aan het werk achter de laptop. Tussendoor kwam Simone van SimonesKitchen langs om een podcast op te nemen. Ik zal een seintje geven als de aflevering live staat.

‘s Avonds dook ik mijn studieboeken weer in. Dat ging erg lekker want ik vloog door de stof heen. Zo fijn!

Vrijdag

Het was een regel-/studeerdag vrijdag. Het begon met de sleuteloverdracht van mijn oude kantoor. De allerlaatste keer binnen, ook wel weer gek hoor. De sleutels gingen vrijdagmiddag direct naar de nieuwe eigenaren. Hopelijk hebben zij er net zoveel plezier van als ik heb gehad. Ik was in ieder geval blij om dit nu af te kunnen sluiten.

Eenmaal thuis kwam er foodpost binnen! Kanzi, bekend van de appels, heeft haar eigen kwark gemaakt met appel en appel-kaneel. Vanaf vandaag te koop bij Jumbo en bij ons viel het erg in de smaak.

De rest van de dag heb ik mezelf opgesloten achter mijn bureau thuis om te studeren. Ook fijn dat dat weer eens (nagenoeg) een hele dag kon.

‘s Avonds ging ik padellen met een vriendin en geheel typisch voor haar kwam ze met eten aan zetten haha. Zelfgemaakte broodjes, heerlijk.

Weekend

Mijn weekend begon thuis met het vervangen van de zomerkleding voor de winterkleding.

Ik heb altijd zoveel meer zomerkleding dan winterkleding dus had een stapel hangers over.

Halverwege de ochtend stapten we in de auto om het as van Senna uit te strooien. Ik hikte er al weken tegenaan met name omdat ik niet zoveel zin had om het verdriet, dat inmiddels wel een plekje heeft gekregen, weer helemaal op te moeten rakelen. Maar gelukkig was het achteraf heel fijn. We hebben haar uitgestrooid op het puppyveldje bij de kennel waar we haar ooit hebben opgehaald. Als pup liep ze op exact dat veldje, dus voor ons was de cirkel mooi rond. Wel had ik daarna zin in wat vrolijks, dus samen met Cody bakte ik een lekkere appeltaart met pumpkin spice.

Perfecte snack voor bij de kwalificatie van de F1. Ik ga het recept nog eens maken en uitwerken voor OMF.

‘s Avonds met Tim op de bank met de serie DAHMER op Netflix en een borrelplank.

Gisterochtend ging ik wandelen met mijn moeder en van de kastanjes die ik vond maakten we thuis een knutselwerkje.

Tim ging de deur uit en er kwam een vriendin voor in de plek. Die bleef gezellig borrelen, F1 kijken en eten. Erg gezellig. En inmiddels moet ik voor Cody echt hoognodig een afspraak maken bij de kapper – haha!

Aankomende week wordt een hele normale week voor zover ik het nu aan mijn agenda kan zien. Ik heb twee volle kookdagen op de planning staan en ben donderdag voor een afspraak in Haarlem. Da’s ook lang geleden! Verder staat er een lekkere, zoete lunch op de planning bij/met Hashtag Workmode. Vanwege de drukte en mijn afwezigheid ben ik al een paar weekjes niet op kantoor geweest, dus daar kijk ik enorm naar uit!

Fijne week! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2022 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close