De week van OMF #47

Afgelopen week was een spannende week en ik kan het serieus niet geloven dat het al bijna december is. Hoe dan? Ik draai aankomende week de laatste twee dagen in het hotel ooit en dat is een raar idee. Ik weet nog zo goed dat ik twee maanden geleden mijn ontslag indiende en nu is het al bijna zover. Bi-zar! De weken zullen alleen nog maar sneller gaan waarschijnlijk, december zit namelijk al goed vol gepland. Maar dat geeft niet. Op naar fijne feestdagen en een rustige kerstvakantie. Maar eerst nog even terugblikken op de afgelopen week in De week van OMF.

Maandag

foto1

De week begon relatief gewoon. Ik ging eerst CrossFitten op maandagochtend. Even voor de duidelijkheid: helemaal links zie je het aantal herhalingen en het percentage stond voor het aantal procent van je maximale kunnen.

foto2

Eenmaal thuis en gedoucht was het ook weer tijd voor een rondje hondje. Lekker in het zonnetje, het weer was mooi afgelopen week!

foto3

Lunchen met toast met kipfilet en avocado. Lekker!

foto4

Tijdens de lunch keek ik gauw de nieuwste aflevering van The Walking Dead.

foto5

En daarna ging ik aan het werk in het hotel. Sinterklaas was langsgeweest en bracht een Tony’s Chocolonely met kruidnootjes. Lekkeeeeer!

Dinsdag

foto6

De dinsdag begon ik in de keuken, ik moest nog een aantal Sinterklaasrecepten maken namelijk! Hierboven zie je de kruidnotentiramisu voordat ‘ie de koelkast in ging. Nog even geduld, het recept komt er aan.

foto7

En na maanden van uitstellen ging ik eindelijk even naar de kapper. Uitgroei bijgekleurd en de schaar erin. Was hard nodig.

foto8

Fotograferen en testen, mijn speculaasijs. Vervelend hoor.

foto9

Om 18.45 uur zaten we in de bioscoop voor de Hunger Games marathon! Alle drie de films werden achter elkaar getoond. Een lange zit maar zooooo tof. Ik zou het zo nog een keer doen. Hebben jullie Mockingjay I al gezien? Ik vond hem fantastisch.

Woensdag

foto10

Tim was woensdag vrij maar werkte vanuit huis. Ik ook! Ik maakte onder andere deze truffelkruidnoten…

foto11

… en zette heel wat dingen op de foto.

foto12

En die foto’s moesten ook nodig bewerkt worden.

foto13

Na het avondeten was het weer tijd om te CrossFitten!

Donderdag

foto14

Pff, donderdag was niet mijn dag. Ik was moe, lamlendig, nerveus voor vrijdag en moest ’s avonds nog aan het werk in het hotel hotel. Even wat langer in bed blijven liggen dus voordat ik aan het werk ging.

foto15

De pakketbezorger kwam met een mooi kerstcadeautje! The Christmas Tea van Betjeman & Barton in een prachtige geschenkverpakking. Pretty!

foto16

Het was rustig ’s avonds in het hotel en er was taart bezorgd. Ik maakte het dus gewoon zelf gezellig voor mij en mijn collega’s ;)

Vrijdag

foto17

Vrijdagochtend was ik al vroeg uit de veren, ik moest namelijk naar het ziekenhuis voor de uitslag van de knie-MRI. De MRI was schoon dus er lijkt geen letsel te zijn, maar aangezien de pijn er nog steeds is heb ik een ontstekingsremmende kuur meegekregen. 30 dagen moet ik pillen slikken die een mogelijke ontsteking in mijn knie tegengaan maar die tegelijkertijd ook pijnstillend werken. Hopelijk helpt het. Over zes weken moet ik weer terug.

foto18

foto19

Daarna stapte ik in de auto naar de Jaarbeurs in Utrecht om Spaanse tapas te proeven. Spanje is aankomend jaar een van de gastlanden van de Vakantiebeurs en vrijdag werd bepaald welke tapas er geserveerd gaan worden op het Spaanse terras tijdens de beurs. En ik mocht bij de proeverij aanwezig zijn. Heel vervelend zoals je begrijpt. Leuk om trouwens de keuken van de Jaarbeurs eens te zien!

foto20

’s Avonds ging ik een avondje uit met de receptiecollega’s van het hotel. We aten met elf man bij restaurant Vrijdag.

foto21

Met z’n zevenen doken we daarna nog even de stad in om een drankje te drinken. Uiteindelijk was ik om 01.00 uur thuis.

Zaterdag

Een relatief kort nachtje maar ik stond ’s ochtends wel weer vroeg op om te gaan CrossFitten! Tim en ik gaan op zaterdag altijd het liefst van 09.00 – 10.00 uur.

foto23

Douchen, omkleden en richting de vuilstort om wat meuk weg te brengen dat nog in de schuur stond.

foto22

Senna dacht bij het inpakken van de auto dat ze wel even mee kon. Echt niet dat ze uit de auto wilde, haha.

foto24

Na de stort direct door naar de markt en de supermarkt.

De rest van de dag deden we lekker rustig aan. ’s Avonds gingen we samen nog uit eten om te vieren dat Tim promotie heeft gemaakt bij zijn baan afgelopen week. Hurraaay!

Zondag

foto25

Rise and shine! Na lekker uitgeslapen te hebben gingen we aan de slag met het huis. En dat was hard nodig zoals je kunt zien..

foto26

Senna vond de stofzuiger bijzonder interessant, haha!

foto27

Verder werkte ik nog een klein beetje gisteren maar deed ik verder niet zoveel. ’s Middags borrelden we wat met snacks en drankjes. Heerlijk zo’n zondag.

foto28

Mooie afsluiter van deze post. Hurraaay!

Zoals ik al zei draai ik aankomende week mijn twee laatste diensten in het hotel, gek hoor! Ik heb er met veel plezier gewerkt maar vind het ook fijn dat het nu voorbij is. Nu kan ik me volledig storten op OMF en wat daarbij komt kijken. Verder staat er een etentje gepland met mijn foodie-collega’s, staat er een lunchafspraak met een vriendinnetje, rijd ik donderdag nog voor een afspraak naar Amsterdam en gaan Tim en ik zaterdag proefslapen in het nieuwe Van der Valk hotel in Veenendaal. Uiteraard ga ik drie keer CrossFitten, sta ik genoeg in de keuken voor OMF en heb ik nog een aantal video’s om op te nemen. Ik hoef me dus niet te vervelen.

Fijne (werk)week iedereen!

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat spannend dat je bijna klaar bent in het hotel!

 2. Jildou says:

  Heel erg benieuwd naar het recept voor truffel kruidnootjes. Lekkkkeerr!

 3. Felicia Rodrigues dos Santos says:

  Ik ben erg benieuwd naar de recepten :)

 4. Marije says:

  Wat heb je weer lekkere dingen gemaakt en gegeten deze week! Ik hoop trouwens dat de kuur voor je knie aan gaat slaan! Goed dat er niks te zien was, maar toch erg vervelend dat je nog steeds pijn hebt. Veel plezier deze week en succes met je laatste dienstjes in het hotel. Ik vind het stoer dat je fulltime voor OMF aan de slag gaat! :-)

 5. DiaryOfAMua says:

  Leuk overzichtje! Ik ben benieuwd naar je kruidnotentiramisu

  Xo

 6. Jolanda says:

  Gefeliciteerd, wat spannend zeg, helemaal voor OMF gaan!! Super!

 7. Eline says:

  Nog 2 diensten, das niet veel! Lijkt me best spannend voor je! Nu ga je echt voor 100% voor omf! Dapper hoor :)

 8. Roxanne says:

  Gelukkig was er niks van letsel te zien op de MRI en ben je na de kuur van je pijn af.
  Succes met je laatste 2 dagen hotel, lijkt me inderdaad vreemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close