Week van OMF #1

Net zoals OMF’s Eetoverzicht werd klaarblijkelijk de Week van OMF ook gemist afgelopen weken. Maar natuurlijk gaan we dit jaar ook gewoon weer verder. Ik heb wel besloten om mijn wekelijkse diaries in een iets ander jasje te steken. Voorheen besprak ik dag voor dag altijd wat ik had gedaan maar ik heb besloten dat nu een beetje los te laten. Vanaf nu zie je foto’s in de Week van OMF wel gewoon in chronologische volgorde maar ik heb er geen dagindeling aan gegeven. Dit komt omdat ik vooral afgelopen week, maar de planning is om dit komend jaar net zo te doen, veel thuis heb gewerkt en ik kan dan wel 5 foto’s van mijn computerbeeldscherm opnemen in dit dagboek maar erg leuk is dat ook weer niet. Het kan dus zomaar zijn dat mijn diaries vanaf nu 20 foto’s hebben in plaats van 30, maar ik vind het leuker om jullie de highlights van mijn week te laten zien in plaats van ieder wissewasje. That said, tijd voor de allereerste Week van OMF van 2016!

foto1

De eerste week van 2016 was opvallend rustig. En vooral ook heel druilerig in het begin. Gelukkig werd het later in de week beter.

foto2

Dinsdag was het tijd om boodschappen te doen. Zo’n eerste week is altijd een beetje gek maar vanaf nu doe ik de boodschappen gewoon weer op maandag. De helft van de schappen was leeg op dinsdag, jasses.

foto3

Albert Heijn to Go bezorgde een pakketje met hun Boosters. Ik ben er niet zo’n fan van. Dat ligt niet aan Albert Heijn maar ik geloof niet zo in die shotjes. Doe mij maar een lekker sapje of smoothie.

foto4

Deze draak leeft ook nog steeds hoor!

foto5

Waar ik wel heel blij van werd: deze hartige notenrepen van Just Nuts! Ik ben niet zo fan van hun zoete repen maar deze zijn héérlijk.

foto6

In de kerstvakantie kocht ik een spinning-fiets voor thuis. Vanwege mijn knie (jep, dit loopt nog steeds en gaat ook nog steeds niet goed helaas) kan ik amper CrossFitten en aangezien iedere arts mij heeft geprobeerd fietsen aan te smeren, moest ik er toch maar eens aan geloven. Het bevalt me best moet ik zeggen! En ideaal dat ik er de deur niet voor uit hoef.

foto7

Van dinsdag op woensdag en woensdag op donderdag kampeerden we in onze slaapkamer. We hebben in de kerstvakantie een nieuw bed gekocht en deze zou donderdagochtend al bezorgd worden. Zo snel! Ons oude bed moest dus op tijd uit elkaar.

foto8

Jemig Charlie… Dit kat ligt er soms bij… niet normaal.

foto9

Op donderdagochtend waren de bezorgers van het bed al voor 08.00 uur in de weer. Ideaal.

foto10

EN HIJ IS ZO GROOT! We zijn van een 1.40m bed naar een 1.80m bed gegaan. En van een goedkoop Leenbakker bed die ik al bijna 10 jaar had naar een boxspring. Zálig, ik heb zo goed geslapen de afgelopen nachten.

foto11

Donderdag nam ik ook weer eens video’s op, dat was al een paar weken geleden. Deze lekkere uienringen komen aankomende donderdag online te staan!

foto12

En ik editte de videos ook maar direct. Wel lekker hoor, weer in de weer zijn. Ik vond het niet erg om weer aan het werk te gaan afgelopen week.

foto13

En alsof mijn ‘gebeden’ werden verhoord werd er donderdag een pakketje met smoothies en sapjes van Fruity King bezorgd. Lekker!

foto14

Donderdagavond ging ik met schoonzusje Lotte naar Jacks Art voor een workshop.

foto15

Mijn ‘kunstwerk’. Voor degenen die het niet kunnen lezen (snap ik hoor), er staat Moon of my Life op.

foto16

Vrijdag nóg een keer in de keuken voor video’s.

foto17

En dit is mijn nieuwe holy grail, het Nieuwe Klassiekers kookboek van Donna Hay. Werkelijk ieder recept wil ik maken. Hoewel het boek al even oud is heb ik toch besloten er een review ervan te schrijven. Het is zo waanzinnig.

foto18

En ineens belde de kapper vrijdagmiddag. Ik had voor afgelopen zaterdag eigenlijk een afspraak maar die kon plots niet doorgaan. Of ik nu kon komen. Oké! Voordelen van het thuiswerken/ondernemer zijn.

foto19

En toen was mijn haar roze! Inmiddels is het al wat lichter en niet meer zo in your face hoor. Mijn witte haar heeft nu een heel lichtroze gloed. Ik vind het leuk!

foto20

Zaterdag deelde ik deze foto uit het kookboek van Donna Hay op Instagram. En die ging door het dak. Ik zei toch dat het een fijn kookboek was!

foto21

Zondag haalden we mijn, inmiddels droge, kunstwerk op bij Jacks Art en besloten we hem boven de eettafel te hangen. Staat best leuk toch!

En dat was de eerste week van 2016. Een prima week vind ik zelf. As we speak ben ik nog aan het twijfelen of ik morgen en/of woensdag naar de Vakantiebeurs ga. Mijn prioriteiten, ambities en doelen voor OMF liggen dit jaar iets anders dus ik vraag me af of ik er heen zal gaan. Daarnaast vind ik het reizen héérlijk maar ik heb de afgelopen jaren zoveel van de wereld gezien en heb vorig jaar zo’n belachelijk hectisch jaar gehad, dat ik het dit jaar iets rustiger aan wil doen en me wil focussen op andere dingen. Ik zal heus wel op reis gaan dit jaar maar ik weet niet of ik zoveel zin heb in twee bomvolle dagen deze week. Twijfels, twijfels.

Fijne (werk)week! x

Join the Conversation

 1. Leuk overzicht!

  Ik ben benieuwd naar je review van het boek. Ik mag van mezelf één kookboek per maand kopen en eind van deze maand staat er een Donna Hay op het verlanglijstje. Dus deze maakt dan een goede kans om aangeschaft te worden.

  Je haar is leuk geworden zo.

 2. Ellen says:

  Je haar is gaaf zeg!

  En heerlijk zo’n bed, ik ben ook zo blij met omze boxspring van 1.80!

 3. Laura - Dagelijkse hap says:

  Wat een heerlijk groot bed :D Ik kan niet wachten totdat wij ook een groter bed kunnen hebben (onze slaapkamer is er gewoon te klein voor).
  Weer een super leuk overzicht :D

 4. Kelly says:

  Die haarkleur is echt mega gaaf

 5. Margot says:

  Ik geloof dat ik dat kookboek van Donna Hay maar snel in huis moet halen!

  1. Sabine Author says:

   Ja eeeeecht! Ga je geen spijt van krijgen.

 6. Corinne says:

  Waah, je haar! I love it.
  Ik heb het ook roze gehad maar het was er bij mij snel weer uit. Maar jij hebt lichter haar dus je zal er vast langer van kunnen genieten

 7. Birgit says:

  Cool, een spinningfiets! Ik ben gek op spinnen! Doe je echt een ‘les’ er op? Waar haal je die dan?

  1. Sabine Author says:

   Ja, zeker! YouTube staat vol met (leuk!) spinninglessen.

 8. Roxanne says:

  Je haar! Tof! En lieve Senna :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close