De week van OMF #50

Ik moet nog even wennen aan dat fulltime bloggen, het voelt namelijk best gek om gewoon de hele week thuis te werken. Op de een of andere manier heb ik het idee dat ik dan veel minder doe of minder druk ben ofzo, terwijl dat hartstikke meevalt als ik aan het eind van de dag kijk wat ik allemaal heb gedaan. De voorbereidingen voor de Kerst waren in ieder geval in volle gang. Ik besloot eindelijk wat ik zelf met Kerst ga maken, verving na maanden wikken en wegen mijn oude MacBook Pro en er kwam een filmploeg over de vloer voor tv-opnames! Ik probeer deze weken wat harder te werken en vooruit te schrijven zodat ik tussen Kerst en Oud & Nieuw hopelijk wat dagen vrij kan zijn, zou fijn zijn!

Maandag

foto1

Rise and shine! Ik besloot maandag iets rustiger aan te doen. De vorige twee weekenden was ik al weg voor OMF en afgelopen weekend zou ik ook twee dagen onder de pannen zijn, dus ik geloofde het wel even met dat buffelen. Ik dook heel even een uurtje de stad in om wat dingetjes voor Kerst te halen. Dit dorpje kwam ik tegen bij Blokker, Tim wil graag een kerstdorp. Jammer dat het altijd zo duur is… echt iets om bij elkaar te sparen.

foto2

Eenmaal thuis lag er weer een pakketje op me te wachten van Fitnessguru, deze keer met proteïnerepen. Wauw, ze zijn echt super lekker! Vooral sinaasappel-chocolade en chocolate-crisp was waanzinnig. Lekker ook voor het ontbijt, ik zit er namelijk wel een paar uur vol van.

foto3

Deze knuckle-rings kocht ik in Düsseldorf, ik vind het tof!

foto4

Deze vazen kocht ik wel bij Blokker. <3 Rosé goud.

foto5

’s Middags ging ik wel gewoon aan het werk. Ik editte een video…

foto6

… en besteedde eindelijk weer eens wat aandacht aan mijn Pinterest account, want daar heb ik nu tijd voor! Volg jij mij daar al? Naast food en travel deel ik daar nog veel meer inspiratie!

foto7

Cheers met een proteïneshake! Op naar CrossFit.

Dinsdag

foto8

Ik ben op dit moment een camera van Nikon aan het testen; Senna wilde maar wat graag helpen door te poseren. Wat wordt ze groot he?

foto9

Voor de lunch maakte ik een gerechtje voor het kerstontbijt klaar: Gingerbread pannenkoekjes met vanillesaus. Het recept komt deze week online.

foto10

Wat ben ik toch dol op die linnen tasjes die tegenwoordig vaak bij perspakketten zitten. Zo leuk!

foto11

Om 17.15 uur fietsen we naar de bioscoop voor de marathon van The Hobbit! Nóg langer in de bioscoop dan bij de Hunger Games marathon, en dat was al zeven uur. Maar wat was het tof en wat is het derde – en tevens laatste deel – onwijs gaaf.

Uiteindelijk waren we om 03.00 uur weer thuis.

Woensdag

foto12

Na een nacht van vijf uurtjes stond ik om 08.00 uur de volgende dag weer naast mijn bed. Ik ontbeet met een proteïnebar van Fitnessguru.

foto13

Tot 10.15 uur werkte ik en daarna stond dit leuke team op de stoep, het filmteam van Man Bijt Hond! De hele ochtend volgden ze mij, werd ik geïnterviewd en maakte ik een recept dat past bij de foodtrends van 2015. Het item wordt in de week van 5 januari uitgezonden.

Secret Santa

’s Middags ging de onwijs leuke Secret Santa actie van start op OMF! Heb jij je verlanglijstje al doorgegeven? Je hebt nog tot en met aankomende zaterdag de tijd.

foto14

’s Avonds was het weer tijd om te CrossFitten!

foto18

Charlie komt voordat we gaan slapen altijd nog een uur bij ons knuffelen voordat ze zelf aan het voeteinde gaat liggen slapen. De rest van de dag doet ze haar ding en is ze vooral buiten, maar als je haar ’s avonds naar binnen fluit (jep, ze komt als je fluit) komt ze altijd bij je liggen.

Donderdag

foto16

Oh yeeeees! Na maanden dubben fietste ik afgelopen donderdag eindelijk naar A-Mac om mijn oude trouwe MacBook Pro in te ruilen. Na vier jaar intensief gebruik was ‘ie echt aan vervanging toe. Ik ging naar huis met een nieuwe MacBook Air. De eerste dagen zijn zéér goed bevallen. Ik ben benieuwd hoe ik het vind als ik hem straks meeneem op reis in het nieuwe jaar.

Pannenkoeken

’s Middags zou ik eigenlijk een afspraak hebben in Arnhem, maar die ging helaas niet door. De rest van de dag besteedde ik dan ook aan het werk-klaar maken van mijn laptop en het werken zelf. ’s Avonds bakte ik sinds lange tijd weer eens pannenkoeken. Nommm!

Vrijdag

foto17

Vrijdag was het bakdag. Ik begon de dag met het bakken van een stroopwafelcake voor mijn moeder en het maken van alvast één taart voor de Weightlifting Competitie bij CrossFit van gisteren. Daarna maakte ik nog een kerstgerecht voor op OMF: Eggnog. Recept volgt volgende week.

foto19

Ik ging weer even boven op mijn kantoor aan het werk, normaal werk ik beneden aan de eettafel, en wat ben ik toch dol op deze kast! Er ligt een Christmas-lookbook van Marks & Spencer open geslagen en daarnaast het nieuwe foodbook van Ikea, beide voorzien van prachtige foto’s. Daarnaast staat er een superleuke cadeauverpakking met thee van Betjeman en Berton, een masker dat ik meenam uit Afrika, een grote vaas en echte oude weckpotten. Heerlijk zo licht. Ik moet vaker op kantoor werken.

foto20

Senna kwam ineens ook even koekeloeren! Ze mag niet naar boven van ons in verband met het traplopen, maar ineens was ze daar. Helemaal blij met de knuffel die ik haar gaf, haha.

foto21

Tim was de hele avond weg maar eigenlijk ben je bij ons nooit alleen thuis. Zoals je ziet is er genoeg ruimte op mijn schoot voor Dino én Senna. Charlie was nog buiten aan het ravotten, die komt ’s avonds laat pas weer binnen.

Zaterdag

foto22

Zaterdag ging om 08.00 uur de wekker om naar de markt te gaan en boodschappen te doen. Daarna op naar Utrecht voor Taste of Christmas!

foto23

Daar ging ik namelijk samen met Brenda en Pauline koken in het AEG Kooktheater! Ik had verwacht dat het totaal niet druk zou zijn (want de beurs was net open) maar WOW wat zat het vol! En wat was het super leuk om te doen. We kookten de 3 voorgerechten met zalm die ik laatst al deelde in een video.

foto24

foto26

Ik had helaas geen tijd om te blijven en om zelf nog even rond te lopen, er was namelijk werk aan de winkel! Thuis moest ik nog twee Paleo-proof taarten afmaken voor de Weightlifting competitie van zondag. De recepten komen in de OMF Detoxmaand (januari) online!

foto25

’s Avonds laat nog aan het werk om een advertorial in elkaar te zetten die last-minute aangepast moest worden. Hoort er allemaal bij in december!

Zondag

foto27

Gisteren was het feest bij de CrossFitbox waar ik train! CrossFit Apeldoorn bestond twee jaar en ter ere daarvan werden de Clubkampioenschappen Weightlifting georganiseerd. Hoe profi ziet dit eruit! Ik had zelf heel graag mee willen doen maar durfde het niet aan met mijn knie. Wel een mooi doel voor volgend jaar in ieder geval. Tim deed wel mee en natuurlijk héél van anderen van de box. Ik was er zelf ook de hele dag bij om foto’s te maken en uiteraard voor de gezelligheid. Het was een enorm leuke dag.

foto28

’s Avonds werkte ik nog een beetje, bestelden we pizza en childen we nog een beetje samen op de bank. Samen met deze doerak. Charlie is echt een ieniminie-poes maar als ze zich uitrekt is ze ineens enorm lang, haha!

Wat betreft afspraken is de komende week helemaal leeg. Dit heb ik expres zo gedaan want de laatste week voor Kerst is altijd nog best hectisch. Tim werkt vandaag en morgen nog en heeft dan 2,5 week vakantie en ik zou het fijn vinden als ik tussen Kerst en Oud & Nieuw ook wat daagjes vrij kan hebben, wel zo gezellig namelijk! Ik verwacht dan ook dat ik aankomende week voornamelijk tijd doorbreng achter mijn laptopje om veel te schrijven en vooruit te werken.

Fijne (werk)week iedereen!

Join the Conversation

 1. Kayleigh | Con leche says:

  Aaaahhh die lieve Senna, en wat wordt ze groot! Veel plezier met deze hectische pre-kerstweek!

 2. Margot says:

  Ik ben benieuwd naar de recepten die er aan komen!

 3. Eline says:

  Oeh die taarten <3

 4. Karin says:

  Wat een heerlijke dingen zie ik voorbij komen! Senna is echt een mooie hond :).

 5. Erg leuk weer om te zien! Ben benieuwd naar alle recepten

 6. Sabrina says:

  Leuke foto’s allemaal!

 7. Diana says:

  Leuke, afwisselende week heb je weer achter de rug. Wat is Senna gegroeid en wat een lief koppie heeft ze!

 8. Nadia says:

  Zo gezellig, huisdieren. Dan ben je inderdaad nooit alleen! Leuke week had je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close