Sab’s Eetoverzicht #16-2022

En toen hadden we Pasen alweer achter de rug. De tijd vliegt hè? Deze weken zijn qua eten altijd een beetje gek, met name door de vrije dagen. Ik sta wat minder in de keuken op kantoor en de dagen dat ik er wel sta, maak ik direct heel veel. Dus vaak kook ik een deel van de week thuis en het andere deel van de week hoeven we alleen maar eten op te warmen. En dat was afgelopen week niet anders. Hoewel we natuurlijk twee Paasdagen hadden. Het allerfijnste: we konden buiten eten. Wat een heerlijkheid!

zondag 2

Zondag

Eerste Paasdag besloten we met z’n viertjes te gourmetten. Het was zulk lekker weer dat we dit buiten gingen doen. Ik geloof dat het de eerste keer ooit is dat we buiten hebben gegourmet, haha. Maar goed, we doen het dan ook niet zo vaak. De jongens vonden het heel gezellig!

maandag 3

Maandag

Tweede Paasdag konden we aanschuiven bij mijn ouders. Na het zoeken van paaseieren in de tuin aten we Chinees. Altijd goed.

dinsdag 3

Dinsdag

Op dinsdag hebben we niet zoveel tijd om te eten omdat Vic om 18.00u bij karate moet zijn. Ik besloot ’s middags alvast de traybake klaar te maken en alvast voor een deel te garen zodat deze ’s avonds nog maar 10 minuten in de oven hoefde. Ideaal!

woensdag 3

Woensdag

Een heerlijk lentegerecht dat we buiten in het zonnetje op aten: risotto met doperwtjes, bosui, prei en boursin. Ik deelde het recept via Instagramstories. Je kunt het daar terugvinden onder het hoogtepunt ‘Kook mee’.

donderdag 3

Donderdag

Zowel donderdag als vrijdag aten we zonder Tim. Maar op donderdag schoof mijn schoonzusje aan. Ik hoefde gelukkig alleen het eten maar op te warmen; op kantoor had ik al een Thaise zalmcurry gemaakt en crispy kokosrijst erbij. Heel erg lekker was het. Het recept komt nog online binnenkort.

vrijdag 3

Vrijdag

Ik had zin in pasta, maar de pasta die ik had gemaakt was voor de jongens iets te pittig. Voor hen had ik nog een restje in de koelkast staan dat ik opwarmde; zelf at ik Rigatoni met pittige tomatenpesto en zwarte olijven (die laatste vond ik zowaar heel prima te doen). Ook hiervan komt het recept binnenkort online. Erbij hadden we een beetje stokbrood met een heerlijke dip waar ook het recept nog van komt.

Het avondeten van gisteravond houden jullie nog van me tegoed volgende week. Ik ging namelijk met mijn moeder naar het concert van Suzan & Freek in ZiggoDome. Wat en of ik daar nog wat heb weggesnackt zie je later.

Aankomende week is één grote rommel. Ik ben drie dagen onder de pannen qua afspraken en ben daardoor ook wat later thuis dan gebruikelijk. Koningsdag komt er tussendoor… Wat we voor het eten gaan doen wordt dus een beetje puzzelen, maar het komt ongetwijfeld goed.

Fijne zondag! x

Join the Conversation

  1. olivia says:

    Klinkt lekker, dank je voor het recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close