Sab’s Eetoverzicht week #17-2020

Goedemorgen op deze zondagmorgen, hopelijk zijn jullie allemaal blij en gezond wakker geworden! Er staat weer een nieuw eetoverzicht voor jullie klaar in ieder geval en wat een heerlijke eetweek hebben wij achter de rug, ik had zoveel lekkers op de planning staan, al zeg ik het zelf. Turkse pizza, pokébowl, zoete aardappelsalade, Tim en ik besloten een datenight in te plannen maar dan thuis en we aten heerlijk Thais… Weken zoals deze zie ik graag.

zondag 3

Zondag

Tim had zin om eten te bestellen want die wilde dankzij het heerlijke lenteweer een soort vakantiegevoel opwekken. Snap ik helemaal, ik barbecue het liefst iedere avond en ga het liefst iedere dag met een wijntje in de zon zitten (doen we niet natuurlijk). Maar goed, het werden spareribs. Zo eten we ze nooit, zo redelijk gauw achter elkaar maar soit. 

maandag 3

Maandag

Zondag was eigenlijk restjesdag maar vanwege de spareribs van gisteren verschoof die dag. Maandag aten we dus wel restjes. Ik had een stuk sparerib op mijn bord liggen maar die heb ik uiteindelijk helemaal afgestaan aan Vic want die wilde ze ineens wel eten terwijl hij er gisteren niets van moest weten. Snap jij het nog? Die peuters en hun eetbuien, oh oh. Zelf at ik nog een stuk gehakttaart van vorige week, die was nog steeds lekker!

dinsdag 3

Dinsdag

Pokébowl, aaah dat kan ik ook echt iedere week wel eten – zo ongelofelijk lekker. Ik kookte overdag al de sushirijst zodat deze ’s avonds goed afgekoeld was. We aten de pokébowl met surimi flakes, tonijn, zeewiersalade (vaste prik want zó lekker), mais, avocado, bosui, komkommer en krokante nori vellen. Er overheen ging de Original Spice Blend Pokebowl van Verstegen met sesam, gember, chili en zeewier. Die spotte ik bij AH en was erg lekker. Om het af te maken een beetje Zaanse mayonaise.

woensdag 3

Woensdag

We aten Turkse pizza’s met lekker veel salade en nog een restje lamsvlees dat in de koelkast lag. Halverwege het eten bedacht ik me ineens dat ik nog een foto moest maken, oeps. Overkomt me niet zo vaak maar ja, nu dus wel even. Die Turkse pizza’s zijn trouwens van het merk Marhaba, te koop bij Albert Heijn. Súper lekker zijn ze, echt een aanrader.

donderdag 3

Donderdag

Het was voor mijn gevoel al een eeuwigheid geleden dat we zoete aardappelsalade hadden gegeten dus die stond voor afgelopen week weer eens op de planning. Ik maakte hem op de normale manier (met ei en spekblokjes) en serveerde er verse makreel uit de oven bij. Die hadden we nog liggen van Freshly Fish en wilde ik toch echt eens opmaken. Was heerlijk, het blijft een van mijn favoriete maaltijdsalades.

vrijdag 3

Vrijdag

De slowcooker heeft grotendeels het werk mogen doen vrijdag, we aten ’s avonds Daging Smoor. Mocht je geen slowcooker hebben dan kun je het bereiden via dit recept, erg lekker. Erbij aten we rijst en sajoerboontjes.

zaterdag 3

Zaterdag

Datenight zoals we het vroeger in ons allereerste huisje altijd hadden: met het eten op de salontafel en voor de televisie. We haalden Thais eten bij Buddha Garden. Ik ben een keer eerder bij dit restaurant gaan eten met vriendinnetje Nanda en we waren zo enorm onder de indruk van het eten, dat Tim dit ook echt moest proeven. Het was zálig. We bestelden bewust veel zodat we er morgen nog een keer van kunnen eten. Wat een straf, haha.

Aankomende week ben ik jarig wilde ik zeggen maar dat is helemaal niet waar, dat duurt nog een week – haha. In ieder geval zitten we nog in een lang weekend nu natuurlijk en aankomende dinsdag heb ik mezelf ook een dag vrij gegeven dus ik denk dat ik daar maar gebruik van ga maken. Deze week wil ik ECHT die asperges eten dus die ga ik dinsdag vers halen en ’s avonds eten. Verder slingeren we de barbecue aan want we hebben heerlijke shortribs gekregen van BBQuality. Morgen worden, gelukkig, de boodschappen gewoon bezorgd ondanks dat het Koningsdag is, dus voor de rest van de week hoef ik er niet meer over na te denken. Het belooft wederom een lekker weekje te worden dus ik kijk nu al uit naar het eetoverzicht van volgende week.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close