Sab’s Eetoverzicht week 32/2018

Zo hé, liep mijn eetplanning even in de soep afgelopen week! Ik weet niet zo goed waar het aan lag eigenlijk, zo terugkijkend… Drukte overdag, hangerige Vic, toch geen zin in hetgeen ik had ingepland? Betekent niet dat we niet lekker hebben gegeten hoor, in tegendeel zelfs – we hebben iedere avond lekker gegeten! Er stonden gewoon veel dit-flans-ik-even-snel-in-elkaar-maaltijden op tafel deze week. Geeft niets, ik verplaats gewoon een aantal van de geplande gerechten van afgelopen week naar aankomende week. Scheelt me weer wat boodschappen doen, ook weer mooi meegenomen. Een ietwat bij elkaar geraapt Sab’s Eetoverzicht dus deze week.

pizza caprese

Zondag

We deden zondag alvast de boodschappen voor de rest van de week en hierdoor hadden we ’s avonds geen zin meer om te koken. We namen pizza’s mee uit de supermarkt die we zelf in de oven konden stoppen. Tim ging voor de Falafelpizza van Magioni, ik koos voor een Caprese pizza die ik zelf nog wat extra pimpte met verse basilicum en buffelmozzarella. Zo lekker.

broodje kip

Maandag

In verband met onze trainingen aten we maandag weer apart van elkaar. Er stond Caesar Salad op de planning maar uiteindelijk had ik geen zin in een salade. In plaats daarvan mikte ik de ingrediënten voor de salade gewoon op een broodje, súper lekker en net even iets meer vulling voor een zware training met het warme weer.

pasta garnalen

Dinsdag

Ook dinsdag flanste ik iets anders in elkaar dan in eerste instantie de bedoeling was, maar lekker was het gelukkig wel. Ik bakte garnalen met flink wat knoflook en spinazie, kookte pasta en schepte alles om met een beetje boursin dat we nog in de koelkast hadden liggen. De spinazie ging op, de Boursin ging op… geen voedselverspilling dankzij dit maaltje. Geeft ook een fijn gevoel.

bami

Woensdag

Woensdag overdag filmde ik video’s voor het YouTube-kanaal en een van de gerechten die ik maakte was mijn supersnelle go-to bami. Omdat ik er een mega pan van had en deze bami zich dankzij de gebruikte noedels niet goed laat invriezen, besloot ik het ’s avonds maar op tafel te zetten in plaats van hetgeen ik had gepland. Ik bakte er een eitje bij, wat Atjar en augurkjes op het bord – lékker.

salade met eend

Donderdag

Donderdag was ik de enige die ging trainen en mijn schoonzusje at mee dus we zaten gezellig met z’n vieren aan tafel. Begin van de week had ik eendenborstfilet gehaald want Tim had daar zin in. Ik maakte er een salade van met warme perzik en haloumi. Zó lekker! Misschien moet ik deze salade maar opnieuw maken binnenkort zodat ik het recept met jullie kan delen. Het is super simpel maar dankzij de eend net iets specialer dan een ‘gewone’ salade.

soep yakitori

Vrijdag

We bevonden ons in Thaise én Japanse sferen vrijdagavond. Een ietwat gekke combinatie wellicht maar ach, in de keuken moet je gewoon doen waar je zin in hebt. Ik maakte mijn Tom Yum Goong, Thaise garnalensoep, waarvan het recept in Reishonger staat. Erbij Japanse yakitori van kippendij, ook hiervan staat het recept in Reishonger.

buffalo chicken nachos

Zaterdag

Ook gisteren stond er in eerste instantie iets anders op de planning maar Tim kwam met de vraag of we nacho’s konden eten zaterdag. En dan een ietwat minder standaard variant, ‘met buffalo chicken ofzo’. Zo gezegd zo gedaan! Het recept voor deze buffalo chicken nacho’s komt op OMF maar wel pas over een poosje. Ik heb namelijk net al een recept gedeeld voor BBQ-chicken nacho’s. ;)

Ons normale leven begint aankomende week weer! De gastouder is weer terug van vakantie en dus zijn er weer normale opvang- en dus ook werkdagen. Ook wel weer lekker hoor, moet ik stiekem bekennen. Het is nog wel altijd zomertijd en daarom is mijn agenda nog zo goed als leeg. Alleen aankomende zaterdag staat er iets op de planning, dan gaan we naar Secret Pizzeria, zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close