Sab’s Eetoverzicht #40-2020

Zoals ik in mijn eetoverzicht van vorige week al even aankondigde had ik vakantie afgelopen week. Samen met de jongens en mijn ouders verbleven we bij Hof van Saksen. Hoe dat was zie je morgen in Week van OMF maar voor het weekoverzicht betekende dit in ieder geval vooral veel eenvoud. We hadden onze eetplanning al een beetje uitgestippeld en aten vooral dingen waar we zin in hadden. Dit resulteerde in een eetweek met friet, pannenkoeken en vier keer pasta haha.

zondag

Zondag

Pastaaaa! Ik had het hele weekend al zin in pasta met heel veel knoflook en truffelolie. Dit aten we dan ook zondag, aangekleed met champignons, cervelaat en nog een klein beetje leftover ontbijtspek. Hoe simpeler pasta eruit ziet, hoe lekkerder ik het vaak vindt.

maandag

Maandag

Traditiegetrouw begonnen we de vakantie met friet. We kwamen aan bij Hof van Saksen en mijn ouders haalden het eten terwijl ik de kindjes installeerde. Friet en snacks haal je bij Rapido, en het was echt enorm lekker. Super krokante friet, lekkere bamischijven. Top. We hebben vaak zat slappe friet gegeten op zulke vakantieparken maar dit was echt lekker.

dinsdag

Dinsdag

Old school macaroni met hamblokjes, smac, ui, een zakje van Knorr, ketchup en kaas. Perfectie als je het mij vraagt – echt nostalgie ook, helemaal als mama het maakt. En perfect voor zo’n vakantiekeuken. Het was een méga pan dus ik heb met het restje kunnen lunchen. Met Cody trouwens want die weigerde brood maar wilde wel heel graag macaroni, haha. Kind van zijn moeder.

woensdag

Woensdag

Pannenkoekeeeeen! Eén van Vic zijn favoriete maaltijden. Ik vind pannenkoeken altijd heel lekker maar heb de schurft aan het bakken omdat het zolang duurt. Maar ja, Tim was niet mee en ik zou koken woensdag dus ik was het bokje. Alles ging schoon op.

donderdag

Donderdag

We wilden eigenlijk uit eten bij een van de restaurants van het park, maar door alle (nieuwe) maatregelen zat alles helaas al in no-time vol. Wel stond er in ons huisje een kookpakket waarmee we een Italiaanse maaltijd konden maken, dus daar besloot ik iets mee te doen. Ik maakte overdag al een groente-gehaktsaus met lekker veel knoflook en verse kruiden; dat aten we ’s avonds met spaghetti. Pasta nummer 3 deze week.

vrijdag

Vrijdag

Ik had nog niets in gedachten om vrijdagavond te eten voor als we weer thuis zouden zijn. De koelkast bleek bij thuiskomst ook helemaal leeg dus we vonden het een goed idee om eten te bestellen. We kozen voor spareribs. Deze bestellen we, als we ze al bestellen, bij de Ribs Company.

zaterdag 1

zaterdag 2

zaterdag 3

Zaterdag

Gisteren had ik datenight met vriendinnetje Annemie! We begonnen bij de Graaf van Vlaanderen met een wijntje en wat bitterballen; om half 8 gingen we aan tafel bij de Pastazaak. Was ik nog nooit geweest, maar het is een Italiaans restaurant en de kaart zag er goed uit! We deelden twee voorgerechtjes: de bruschetta’s en arancini (risotto balletjes) met paddenstoelen. Als hoofdgerecht koos ik voor Cacio E Pepe: tagliatelle met zwarte peper en pecorino – super lekker. We deelden de witte chocolademousse als dessert. Erg lekker eten, aanrader dus.

En nu is het echt weer tijd om de broekriem aan te trekken na al dat lekkers en ongezonde van vorige week. Alhoewel… ik moet héél veel koken op kantoor deze week en vrijdag ga ik met Tim een nachtje naar zee en gaan we ’s avonds uit eten. Dus hoeveel er terecht komt van dat goede voornemen is nog maar de vraag.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close